Kinderen kunnen zich bij Sportstuif na school uitleven door middel van sport en spel. Een hele leuke BSO met aandacht voor elk kind!

Marijn Marijn
5 /5
bij Google reviews

Laat een review achter

Wat een heerlijke Sportstuif week gedurende week 8 - 2021

Bij Sportstuif staan wij iedere dag klaar voor de kinderen en laten we de kinderen meedoen aan de sportieve activiteiten welke passen bij de leeftijd en interesses van de kinderen. Ben jij ook zo benieuwd naar wat wij doen op onze buitenschoolse sportieve kinderopvang? Lees dan hieronder de activiteiten van week 8.

Maandag: 22 februari

Het begin van de week en wat een HEERLIJK weer is het! We kunnen zelfs met een korte mouwen shirt buiten rondlopen, heerlijk! Sportstuif Someren is dan ook vandaag vooral lekker buiten geweest! We zijn onze dag begonnen bij Sportstuif Someren waar we verschillende spelletjes hebben gespeeld. Vervolgens zijn we halverwege de middag naar Sportstuif Asten toegereden. Voordat de echte sportactiviteit kon beginnen, zijn we gestart met verschillende oefeningen. Lex deed samen met de kinderen oefeningen zoals zijwaarts planken en springen! Na de warming-up was het dan tijd voor het spel. We speelden pion voetbal. Hierbij was het de bedoeling dat je de pion van een ander met de bal omverschoot! We hebben dit spelletje een poosje gespeeld, omdat het zo in trek was! Een mooi begin van de week.

Dinsdag 23 februari

Op dinsdag heeft Sportstuif Someren de nieuwe woensdagmiddag activiteiten flyer online gezet. Op deze flyer staat precies wat wij gaan doen tijdens onze nieuwe woensdagmiddag activiteiten. Zo gaan we in maart boksen, sportbingo spelen en hebben we een knotshockey toernooi! Wil je meedoen? Meld je dan snel aan via www.samenbijsportstuif.nl

Woensdag 24 februari

Wij gingen deze middag naar Asten toe voor de woensdagmiddagactiviteit. Het weer zat mee en het was heerlijk om buiten te zijn! We hebben buiten Archery tag en verschillende tikspelletjes en memory estafette gespeeld! Bij Archery tag gingen we proberen om de diertjes die op de plaatjes stonden om te schieten! Op het begin was het nog een beetje moeilijk, maar uiteindelijk kregen we onze ‘vibe’ te pakken en werden er een hoop diertjes omgeschoten! Ook hebben we Harry Potter tikkertje en slangentikkertje gespeeld. Vervolgens hebben we de sportieve middag afgesloten met memory estafette wat een heus spektakel was. De 4 teams hebben tegen elkaar gestreden om als eerste zoveel mogelijk memory setjes te maken! Voordat we überhaupt een setje om mochten draaien, moest er eerst gerend worden naar de kaartjes toe! Wat een heerlijke woensdag was het vandaag!

Donderdag 25 februari

Sportstuif Someren is de dag begonnen bij Sportstuif Someren. Wij hebben enkele boterhammen gegeten en toen hebben we enkele spelletjes gespeeld, waaronder kwartet! Vervolgens waren wij om iets voor 15:00 uur bij OBS de Ranonkel in Someren, want daar mochten we nog drie kinderen ophalen! Vervolgens zijn wij teruggereden naar Sportstuif Someren en hier hebben we de hele middag buiten gespeeld. We hebben stand in de mand gespeeld. Daarnaast hebben we gevoetbald en gespeeld met een lacrosse set, waarbij de tennisbal overgegooid werd en we de bal moesten vangen in het lacrosse setje! Vervolgens hebben we ook nog verschillende soorten verstoppertje spelletjes gespeeld! Een heerlijke Sportstuif dag!

Vrijdag 26 februari

Deze vrijdag zijn wij een dagje op bezoek geweest bij Sportstuif Asten. In het begin van de middag hebben we vooral lekker buiten gevoetbald en spelletjes gespeeld. Na het fruit eten zijn we even met het busje weg gegaan en zijn we naar de manege toe gereden. Hier hebben we naar de diertjes kunnen kijken en hebben we zelfs in de speeltuin kunnen spelen! Echt een aanrader en hier gaan wij zeker vaker naartoe!

Daarnaast had Sportstuif Asten vandaag een kinderfeestje welke zij organiseerde voor de jarige job! Wil jij ook een echt Sportstuif feestje? Laat het ons dan weten via info@sportstuif.nl en we nemen graag contact met je op!



Ons team

Kelly Martens
Kelly Martens Vestigingsmanager
Shauny Regli
Shauny Regli
Edo Donkers
Edo Donkers
Antje van Gastel
Antje van Gastel
Sjors Aerts
Sjors Aerts
Yara Claassen
Yara Claassen
Max Sonnemans
Max Sonnemans
Pedagogisch coaches
Pedagogisch coaches