Sportstuif is een sportieve BSO in Someren, een aanwinst. Geschoold HBO personeel maken een leuk sportief programma, waardoor kinderen op speelse wijze bewegen. Samen hebben zij veel plezier

Louise Louise
5 /5
bij Google reviews

Laat een review achter

Pepernotensamba - Week 49 2020

Bij Sportstuif staan wij iedere dag klaar voor de kinderen en laten we de kinderen meedoen aan de sportieve activiteiten welke passen bij de leeftijd en interesses van de kinderen. Ben jij ook zo benieuwd naar wat wij doen op onze buitenschoolse sportieve kinderopvang? Lees dan hieronder de activiteiten van week 49.

Maandag 30 november

Op maandag was Sportstuif Someren een dagje bij Sportstuif Veldhoven bij de vestiging van BASKO. Sinterklaas en de pieten waren langsgekomen en de schoentjes van de kinderen waren goed gevuld! Daarnaast hadden de Sint en de pieten een bericht geschreven op het bord. De kinderen moesten het cadeau gaan zoeken op het terrein van BASKO. Na veel samenwerken en speurwerk werd het cadeau toch gevonden. Sportstuif Veldhoven heeft een hele coole step gekregen. Deze moest natuurlijk uitgeprobeerd worden door alle kinderen. Daarnaast hebben we vandaag ook met alle kinderen archery tag gespeeld. Ondanks de kou hebben we toch een paar pionnen omver geschoten! Een hele leuke maandag met veel activiteiten!

Dinsdag 1 december

Sportstuif Someren is vandaag weer naar Sportstuif Asten toegegaan. Ook hier waren de Sint en de pieten langs geweest! De Sint en de pieten hadden een hele speurtocht buiten uitgezet waarbij de kinderen opzoek moesten naar de hoedjes. Deze hoedjes lagen verspreid over de 2 voetbalvelden en het pannaveldje. Onder de hoedjes stond een letter. Wanneer alle 9 letters gevonden waren moest de kinderen een woord maken. Na veel speur- en denkwerk waren de kinderen erachter dat het woord ‘Tassenrek’ moest zijn. De cadeautjes lagen inderdaad in het rek en na een muziekquiz mochten de cadeautjes eindelijk worden uitgepakt!

Woensdag 2 december

Vandaag stond er een echte pietengym op het programma. Samen met Sportstuif Asten is Sportstuif Someren naar Sportstuif Deurne toegereden. De kinderen hadden 5 hele leuke spellen waaronder; pakjes stapelen, klimmen en glijden over de daken, zwieren over de daken & een echte pietenmemory. Ook waren er nog 2 echte pietjes op bezoek die meegedaan hebben aan alle spelletjes! Wat was het leuk om samen met de pietjes over de daken te glijden! Ook hebben alle kindjes een echt pietendiploma gekregen na afloop! Een hele geslaagde middag was het vandaag!

Donderdag 3 december

Vandaag stond natuurlijk weer in het teken van onze lieve Sint en zijn pieten! De kinderen kregen verschillende oefeningen welke zij uit moesten voeren voordat zij de cadeautjes open mochten maken! Zo moesten de kinderen een doolhof of rebus maken. Vervolgens werd er echte sinterklaas memory gespeeld. Ook werd de kennis van de kinderen getest over sinterklaas en zijn pieten door middel van een quiz! Als afsluiting werd er een muziekquiz met echte sinterklaas liedjes gedaan! De kinderen vonden het erg spannend wat sinterklaas naar Sportstuif had gebracht!

Vrijdag 27 november

Vandaag stond er iets anders op de planning. Vandaag heeft Sportstuif Someren zichzelf voorbereid voor de zeskamp van volgende week! Aanstaande woensdag staat er namelijk een gave 6 kamp op de planning. Deze duurt van 14:00 tot 15:00. Er zijn nog enkele plekjes vrij. Dus als je nog mee wilt doen meld je dan snel aan via www.samenbijsportstuif.nl.



Ons team

Kelly Martens
Kelly Martens Vestigingsmanager
Shauny Regli
Shauny Regli
Edo Donkers
Edo Donkers
Antje van Gastel
Antje van Gastel
Sjors Aerts
Sjors Aerts
Yara Claassen
Yara Claassen
Max Sonnemans
Max Sonnemans
Pedagogisch coaches
Pedagogisch coaches