Super leuke BSO waarbij kinderen op hun eigen manier kunnen bewegen en spelen. Daarnaast een fijne locatie met veel beweegruimte. Elke dag is anders bij Sportstuif en er worden leuke activiteiten bedacht door de medewerkers!

Evelien Evelien
5 /5
bij Google reviews

Laat een review achter

Eerste officiële week Sportstuif Someren - Week 48 2020

Bij Sportstuif staan wij iedere dag klaar voor de kinderen en laten we de kinderen meedoen aan de sportieve activiteiten welke passen bij de leeftijd en interesses van de kinderen. Ben jij ook zo benieuwd naar wat wij doen op onze buitenschoolse sportieve kinderopvang? Lees dan hieronder de activiteiten van week 48.

Maandag 23 november

Op maandag was Sportstuif Someren een dagje bij Sportstuif Veldhoven bij de vestiging van BASKO. Vandaag hebben we schoentjes gemaakt voor Sinterklaas. Iedereen mocht zijn eigen papieren schoentje zo mooi mogelijk maken. Daarnaast hebben we buiten vak-jager bal gespeeld en verschillende versies van iemand is ‘m niemand is ‘m. Een super leuke en sportieve maandag!

Dinsdag 24 november

De eerste dag dat Sportstuif Someren officieel open is! Vandaag zijn we op bezoek bij Sportstuif Asten. We hebben eerst zelf pepernoten gebakken en ook zijn we nog naar buiten gegaan en hebben we verschillende keren het spel 10 tellen in de rimboe gespeeld. Om de middag af te sluiten kregen alle kinderen een zakje zelfgebakken pepernoten! Het was een geslaagde eerste dag van Sportstuif Someren

Woensdag 25 november

Samen met Sportstuif Asten gingen we naar de bioscoop in Helmond. Hier hebben we de film ‘De Club van Sinterklaas en het grote pietenfeest’ gekeken. Wat was dit een leuke middag!

"Wanneer de Pieten weer in Nederland zijn, komen ze voor een grote verrassing te staan. Op het kasteel wordt namelijk door de feestdirecteur - in opdracht van Sinterklaas - een groot Pietenfeest opgebouwd. Een cadeau van Sint omdat alle Pieten het hele jaar zo goed hun best hebben gedaan. De Pieten willen direct het podium op, maar er moeten eerst nog schoentjes gevuld worden. Maar dat gaat mis! Coole Piet valt van het dak en is de volgende ochtend spoorloos verdwenen. De Pieten zijn in rep en roer. Waar zou Coole Piet zijn? Zonder Coole Piet kan het grote Pietenfeest niet doorgaan en sterker nog; Pakjesavond kan ook niet doorgaan als niet alle Pieten compleet zijn. Lukt het De Club van Sinterklaas en Luan om Coole Piet op tijd te vinden?"

Donderdag 26 november

Vandaag waren we op bezoek bij Sportstuif Veldhoven. We waren vandaag bij de vestiging van Rood Wit in Veldhoven. We hebben hier veel buiten kunnen spelen. Daarnaast hebben we het spel Hollandse Leeuwen gespeeld. De kinderen waren erg fanatiek en hebben meerdere keren dit spel gespeeld!

Vrijdag 27 november

Vandaag stond er iets anders op de planning. Vandaag heeft Sportstuif Someren geflyerd bij verschillende basisscholen in Someren. Zo stond Sportstuif Someren in de ochtend bij Basisschool de Diamant en in de middag stond Sportstuif Someren bij Basisschool het Leerrijk. Hebben jullie Sportstuif Someren daar ook gezien?



Ons team

Kelly Martens
Kelly Martens Vestigingsmanager
Shauny Regli
Shauny Regli
Edo Donkers
Edo Donkers
Antje van Gastel
Antje van Gastel
Sjors Aerts
Sjors Aerts
Yara Claassen
Yara Claassen
Max Sonnemans
Max Sonnemans
Pedagogisch coaches
Pedagogisch coaches