Zeer goede ervaringen met Sportstuif Oudenbosch (zoon, 5 jaar)

Twee keer per week gaat onze zoon met extra plezier richting school. Dit omdat hij weet dat hij aan het einde van de dag zal worden opgehaald door de enthousiaste begeleiding van Sportstuif.  Met de auto richting het sportpark, een rustig fruit momentje bij aankomst. Daarna diverse spellen/sport/knutsel activiteiten. Vooral de diversiteit en afwisseling is ons hierbij opgevallen. 
Als ouders krijgen wij altijd wat foto’s of een filmpje met de activiteiten van de dag toegestuurd. Het is natuurlijk altijd leuk om te zien hoe hij het naar zijn zin heeft. 
Voor ouders met kinderen die van activiteiten/bewegen/spellen houden een absolute aanrader.

Jordy van Bodegraven Jordy van Bodegraven
5 /5
bij Google reviews

Week 1 - 2024 - Welkom bij Sportstuif Oudenbosch!

Welkom bij de eerste blog van Sportstuif Oudenbosch! We zijn momenteel nog niet open, maar zijn achter de schermen druk bezig met de voorbereidingen. Wij hopen in februari officieel open te gaan en kinderen te kunnen verwelkomen bij onze toffe locatie. Sportstuif Oudenbosch gaat zich vestigen bij de handboogvereniging Concordia Florebith op sportpark Albano. In deze eerste blog nemen wij jullie mee in de eerste weken van voorbereidingen. Benieuwd naar het team van Sportstuif Oudenbosch? Sosja, Dionne en Mitchel stellen zich graag voor!

Wij hebben al kennis gemaakt bij handboogvereniging Concordia Florebith en hebben de locatie van onze sport BSO bekeken. Hier zijn ze nog druk bezig met verbouwen om ervoor te zorgen dat wij een perfecte locatie hebben om kinderen te verwelkomen. De locatie heeft binnen en buiten veel ruimte en is omringd met verschillende sportvelden waar de kinderen zich in de toekomst uit kunnen leven.

Nadat we met het bestuur hadden gepraat en een rondleiding hadden gekregen, gingen we langs de basisscholen in Oudenbosch om een kijkje te nemen. We maakten verschillende foto’s om een duidelijk beeld te krijgen van de basisscholen en zodat we wisten waar we in de toekomst kinderen op moeten halen.

Aan het einde van de week stond er een spannende afspraak op de planning. De GGD kwam namelijk langs om de locatie te inspecteren. De locatie moet namelijk natuurlijk wel veilig zijn als wij kinderen willen verwelkomen. We hadden een fijn gesprek met de vrouw van de GGD en ze gaf nog goede tips die ons kunnen helpen om er een goede start van te maken.

Mocht je alvast meer willen weten kun je altijd mailen naar oudenbosch@sportstuif.nl of bellen naar 0612889646

Tot snel bij Sportstuif Oudenbosch!



Ons team

Sosja Bakker Vestigingsmanager
Sosja Bakker Vestigingsmanager
Dionne van Duuren
Dionne van Duuren
Yannick Kroese
Yannick Kroese
Pedagogisch coaches
Pedagogisch coaches