Zeer goede ervaringen met Sportstuif Oudenbosch (zoon, 5 jaar)

Twee keer per week gaat onze zoon met extra plezier richting school. Dit omdat hij weet dat hij aan het einde van de dag zal worden opgehaald door de enthousiaste begeleiding van Sportstuif.  Met de auto richting het sportpark, een rustig fruit momentje bij aankomst. Daarna diverse spellen/sport/knutsel activiteiten. Vooral de diversiteit en afwisseling is ons hierbij opgevallen. 
Als ouders krijgen wij altijd wat foto’s of een filmpje met de activiteiten van de dag toegestuurd. Het is natuurlijk altijd leuk om te zien hoe hij het naar zijn zin heeft. 
Voor ouders met kinderen die van activiteiten/bewegen/spellen houden een absolute aanrader.

Jordy van Bodegraven Jordy van Bodegraven
5 /5
bij Google reviews

Week 5 - 2024 – Proefdag!

Week 5- 2024 – Proefdag

Welkom bij de vijfde blog van Sportstuif Oudenbosch! Deze week stond onze er een proefdag met 8 kinderen op de planning! Hier wilden wij natuurlijk een leuke dag van maken dus hier hebben wij ons goed op voorbereid.

We hebben nog wat aankopen gedaan, zodat er meer dan genoeg is om te doen voor de kinderen wanneer wij open zijn! Ook hebben wij fruit, ranja en koeken gekocht om er een echte Sportstuif-dag van te kunnen maken.

Twee kinderen waren om 12.15 uur uit van school, wij hebben samen met ze gegeten waarna we zijn gaan voetballen. Toen de rest van de kinderen er waren hebben we fruit gegeten en zijn we alles-bal gaan doen. Bij alles-bal wordt er een bal van een bepaalde sport in het midden gelegd en die sport word er gespeeld. Wanneer er gescoord is kwam er een andere bal in het spel en dus ook een andere sport. Na alles-bal is er nog een sprint wedstrijd gedaan tegen elkaar.

Tijdens het vrijspelen zijn er prachtige lego kunstwerken gemaakt, veel nerfpijlen geschoten op de elektrische doelschijven, spelletjes gespeeld tegen elkaar, gevoetbald en soft hockey gespeeld en zijn er LOOM-bandjes gemaakt.

                

Deze week is de banner binnengekomen en meteen opgehangen! Vanaf nu zijn wij een stuk makkelijker te vinden op sportpark Albano.

Zien we jullie snel?

Plan ook een kennismaking en/of proefdag bij ons in! Je kan dit doen door contact op te nemen met ons via;

Tel; 0612889646
Mail; oudenbosch@sportstuif.nl

 



Ons team

Sosja Bakker Vestigingsmanager
Sosja Bakker Vestigingsmanager
Dionne van Duuren
Dionne van Duuren
Yannick Kroese
Yannick Kroese
Pedagogisch coaches
Pedagogisch coaches