Zeer goede ervaringen met Sportstuif Oudenbosch (zoon, 5 jaar)

Twee keer per week gaat onze zoon met extra plezier richting school. Dit omdat hij weet dat hij aan het einde van de dag zal worden opgehaald door de enthousiaste begeleiding van Sportstuif.  Met de auto richting het sportpark, een rustig fruit momentje bij aankomst. Daarna diverse spellen/sport/knutsel activiteiten. Vooral de diversiteit en afwisseling is ons hierbij opgevallen. 
Als ouders krijgen wij altijd wat foto’s of een filmpje met de activiteiten van de dag toegestuurd. Het is natuurlijk altijd leuk om te zien hoe hij het naar zijn zin heeft. 
Voor ouders met kinderen die van activiteiten/bewegen/spellen houden een absolute aanrader.

Jordy van Bodegraven Jordy van Bodegraven
5 /5
bij Google reviews

Week 4 - 2024 – De eerste Sportstuif auto!

Week 4- 2024 – De eerste Sportstuif auto!

Welkom bij weer een weekblog van Sportstuif Oudenbosch! Deze week hebben wij de eerste Sportstuif auto opgehaald en is er een hekbanner ontworpen.

Bij Sportstuif halen wij de kinderen op van school, dit doen wij o.a. met onze blauwe Sportstuif auto's. In de auto's hebben we plaats voor 6 kinderen en zijn er voor de kleinste kinderen zitverhogers aanwezig.
Net als onze kleding is de auto Sportstuif blauw en staat ons logo erop, zo zijn wij goed herkenbaar. 😊

Vrijdag zijn Mitchel en Sosja naar Asten gereden om op ons hoofdkantoor de eerste auto op te halen. In februari zal de tweede auto klaar zijn en zullen de auto’s op sportpark Albano en bij de basisscholen te vinden zijn.

                                                      

Naast de opvallende auto’s willen wij ook dat onze locatie goed zichtbaar is, daarom heeft onze creatieve duizendpoot Dionne een hekbanner ontworpen. De hekbanner zal binnenkort bij onze locatie te zien zijn.

Aankomende week hebben wij de eerste proefdagen!!!
Ben jij nou ook benieuwd naar Sportstuif en wil je graag een proefdag? Neem contact met ons op.

Tel; 06 12 889 646
Mail; oudenbosch@sportstuif.nl



Ons team

Sosja Bakker Vestigingsmanager
Sosja Bakker Vestigingsmanager
Dionne van Duuren
Dionne van Duuren
Yannick Kroese
Yannick Kroese
Pedagogisch coaches
Pedagogisch coaches