Zeer goede ervaringen met Sportstuif Oudenbosch (zoon, 5 jaar)

Twee keer per week gaat onze zoon met extra plezier richting school. Dit omdat hij weet dat hij aan het einde van de dag zal worden opgehaald door de enthousiaste begeleiding van Sportstuif.  Met de auto richting het sportpark, een rustig fruit momentje bij aankomst. Daarna diverse spellen/sport/knutsel activiteiten. Vooral de diversiteit en afwisseling is ons hierbij opgevallen. 
Als ouders krijgen wij altijd wat foto’s of een filmpje met de activiteiten van de dag toegestuurd. Het is natuurlijk altijd leuk om te zien hoe hij het naar zijn zin heeft. 
Voor ouders met kinderen die van activiteiten/bewegen/spellen houden een absolute aanrader.

Jordy van Bodegraven Jordy van Bodegraven
5 /5
bij Google reviews

Week 18 – 2024 – De tweede week van de meivakantie

Maandag 29 april
Vandaag was de feestelijke opening van zwembad Blankershove, het zwembad in Oud Gastel bestaat dit jaar 50 jaar. Wij waren aanwezig bij de opening en hebben gekeken hoe het seizoen werd geopend.
Na de lunch was het tijd voor het uitje van de dag. Vandaag hadden wij een heel speciaal uitje, namelijk een rondleiding in het stadion van Feyenoord! Na een half uurtje rijden waren wij in Rotterdam aangekomen, de voetbal was natuurlijk mee en voordat de rondleiding begon hadden we nog tijd om in het zonnetje een balletje te trappen voor de Kuip.
We hadden een kidstour met een super leuke meneer die ons meenam naar de kleedkamers, de persruimte, de spelerstunnel en zelfs mochten bij aan de zijkant van het gras staan. Het was een super dag, moe maar met een grote glimlach gingen we weer terug naar Oudenbosch.  

     

Dinsdag 30 april
In de ochtend zijn we naar het bos gegaan, hier hebben we een grote ronde gewandeld en kabouters gezocht die verstopt waren in de bomen. Omdat Dionne donderdag haar kinderfeestje viert zijn wij een wit doek gaan halen en hebben de kinderen een prachtig schilderij voor haar gemaakt als verrassing. Toen we terug waren op Albano hebben we een training gehad bij handboogvereniging Concordia, we mochten met een echte pijl en boog leren schieten!
Na de lunch werd de airtrack mat weer opgepompt en is er in de zon wie scoort is keep gespeeld.

     

Donderdag 2 mei
De dag van Dionne haar kinderfeestje! Het was prachtig weer en het team had voordat Dionne begon buiten versiert met vlaggetjes en ballonnen. Er is gezongen en Dionne is flink verwend door de kinderen met het schilderij die dinsdag gemaakt is, mooie tekeningen en zelfs een doos met lekkere chocolaatjes.
We hebben het spel commando gespeeld en er is gehockeyd toen was het tijd voor het echte kinderfeestje namelijk bowlen! We waren eerder weggereden om nog een ijsje te eten met z’n alle, daarna de bowling schoenen aangedaan en was het tijd om de bowlings skills te laten zien.

En toen was het voor onze kinderen alweer de laatste BSO dag van de vakantie. Volgende week weer naar school en organiseren wij weer een leuke woensdagmiddag activiteit voor jou en je vriendjes/vriendinnetjes! Kom je ook? Meld je aan via de website https://samenbijsportstuif.nl/oudenbosch



Ons team

Sosja Bakker Vestigingsmanager
Sosja Bakker Vestigingsmanager
Dionne van Duuren
Dionne van Duuren
Yannick Kroese
Yannick Kroese
Pedagogisch coaches
Pedagogisch coaches