Zeer goede ervaringen met Sportstuif Oudenbosch (zoon, 5 jaar)

Twee keer per week gaat onze zoon met extra plezier richting school. Dit omdat hij weet dat hij aan het einde van de dag zal worden opgehaald door de enthousiaste begeleiding van Sportstuif.  Met de auto richting het sportpark, een rustig fruit momentje bij aankomst. Daarna diverse spellen/sport/knutsel activiteiten. Vooral de diversiteit en afwisseling is ons hierbij opgevallen. 
Als ouders krijgen wij altijd wat foto’s of een filmpje met de activiteiten van de dag toegestuurd. Het is natuurlijk altijd leuk om te zien hoe hij het naar zijn zin heeft. 
Voor ouders met kinderen die van activiteiten/bewegen/spellen houden een absolute aanrader.

Jordy van Bodegraven Jordy van Bodegraven
5 /5
bij Google reviews

Week 17 – 2024 – Eerste week van de meivakantie

Maandag 22 april
De eerste vakantiedag voor de kinderen. We begonnen de dag met samen boodschappen doen en zijn daarna naar de speeltuin in Hoeven geweest. De stepjes gingen mee en er is gevoetbald.
Na de lunch gingen we naar Rucphen toe om daar te gaan glowgolfen. Iedereen mocht een gekleurde bal kiezen en toen konden we gaan beginnen. Er waren 18 holes waar we speelde tussen de ijsberen, pinguïns en ijsschotsen. Soms werden de ballen uit de baan geslagen maar er werden ook hole in ones geslagen!!
          

Dinsdag 23 april
We zijn in de ochtend een grote ronden gaan fietsen naar Hoeven toe. Onderweg kwamen we langs een wei met koeien en kalfjes, schaapjes en we zagen een wild konijn door een veld springen.
Toen we terug kwamen was het tijd om te lunchen, dit hadden we ook dik verdiend na z’n grote ronden fietsen.
Na de lunch hadden we op de planning om naar de biosscoop te gaan, we hebben de film Kong Fu panda 4 gekeken. Na de film hebben we nog gevoetbald op sportpark Albano.

     

Woensdag 24 april
Bij Sportstuif kan je ook halve dagen afnemen in de vakantie. Vandaag hadden wij alleen in de middag kinderen in combinatie met de wel bekende woensdagmiddag activiteit. We hebben verschillende XL spelletjes gespeeld (vier op een rij, twister, jenga en mikado) en als afsluiter een bellenblaas race!!

Na de activiteit is er een begin gemaakt om schaaltjes te maken met papier mache en hebben we nog een potje hockey gespeeld.

     

Donderdag 25 april
Vandaag zijn we de dag begonnen in de speeltuin, de nieuwe samenspeelplek in Hoeven is echt een mooie speeltuin waar de kinderen zich heerlijk kunnen uitleven.
Als middag eten hadden we vandaag knakworstjes!! Na onze buikjes volgegeten te hebben gingen we ons klaarmaken voor een super leuk uitje die op de planning stond. We gingen vandaag trampoline springen bij FunZone in Roosendaal.
Naast trampoline springen konden de kinderen ook een parcours afleggen, trefbal op trampolines spelen, een reactievermogen spel en werden er veel salto’s gemaakt!!

Na al dat springen hadden we dorst gekregen en hebben we bij FunZone heerlijke koude limonade gedronken.

Toen we terug kwamen hebben we fruit gegeten en zijn er een aantal mooie creaties gemaakt met strijkkralen

     



Ons team

Sosja Bakker Vestigingsmanager
Sosja Bakker Vestigingsmanager
Dionne van Duuren
Dionne van Duuren
Yannick Kroese
Yannick Kroese
Pedagogisch coaches
Pedagogisch coaches