Zeer goede ervaringen met Sportstuif Oudenbosch (zoon, 5 jaar)

Twee keer per week gaat onze zoon met extra plezier richting school. Dit omdat hij weet dat hij aan het einde van de dag zal worden opgehaald door de enthousiaste begeleiding van Sportstuif.  Met de auto richting het sportpark, een rustig fruit momentje bij aankomst. Daarna diverse spellen/sport/knutsel activiteiten. Vooral de diversiteit en afwisseling is ons hierbij opgevallen. 
Als ouders krijgen wij altijd wat foto’s of een filmpje met de activiteiten van de dag toegestuurd. Het is natuurlijk altijd leuk om te zien hoe hij het naar zijn zin heeft. 
Voor ouders met kinderen die van activiteiten/bewegen/spellen houden een absolute aanrader.

Jordy van Bodegraven Jordy van Bodegraven
5 /5
bij Google reviews

Week 16 – 2024 – FITWEEK, naar de Wezenmaal en... vakantie!

Maandag 15 april
Vandaag was de start van de FITWEEK in gemeente Halderberge. Wij zijn uit school naar de bibliotheek in Oudenbosch gegaan waar Halderberge Beweegt met de smoothie-fiets stond. Zelf fruit en groente uitzoeken die je lekker vindt en daarna op de smoothie-fiets stappen om hem te blenden. Het waren heerlijke smoothies geworden! Verder kon je in de bieb van alles doen zoals spelletjes op een schermtafel, muziekinstrumenten, jeu de boules, een skippybal race en hebben we nog verstoppertje gespeeld.   

     

Dinsdag 16 april
Uit school hebben we smoothies gemaakt met aardbeien, banaan en yoghurt. De kinderen mochten zelf het fruit snijden en in de blender doen. De smoothies waren heerlijk!
Helaas was het weer een regenachtige dag, gelukkig konden we tussen de buien door naar buiten voor het spel commando en lummelen met hockey. 
Toen de regen weer begon zijn we naar binnen gegaan en hebben we een potje ganzenbord gespeeld. 

     

Woensdag 17 april
Op woensdag hebben wij als woensdagmiddagactiviteit meegelopen met de QR-fit route. Deze werd namelijk officieel geopend vandaag. Dit is mega leuk want de oefeningen worden aangepast naar de eigen leeftijd en niveau. We hebben jumping-jacks gedaan, lunges en nog meer uitdagende fitnessoefeningen. Op het eind van de route waren de beentjes wel een beetje moe. Zo zijn we weer lekker in beweging geweest vandaag.

     

Donderdag 18 april
Vandaag weer een leuke dag op de planning; naar de nieuwe samenspeelplek de Wezenmaal. Deze is gisteren geopend dus hadden wij een leuk uitje. Uit school zijn we met onze blauwe Sportstuif-auto richting Hoeven gereden en hebben meteen daar fruit gegeten. Daarna hebben we heel de middag buiten gespeeld, super fijn! We hadden ook stepjes meegenomen, zodat ook de vette stepheuvels getest konden worden. Er is geschommeld, water gepompt, gevoetbald, fopbal gespeeld en nog veel meer. Het was een geslaagde dag met morgen voor veel kinderen ook een leuke dag op de planning! De koningsspelen!

     

Vrijdag 19 april
Vandaag eindelijk de dag waar de kinderen al lang een dansje voor aan het oefenen zijn; de koningsspelen! Op iedere basisschool is wel iets georganiseerd waardoor de kinderen lekker vrolijk naar de BSO kwamen. Ze hadden natuurlijk al veel gesport vandaag, dus was het voor 1 keertje iets minder erg dat het zo regende vandaag. We hebben eerst even gegeten en hebben daarna spelletjes gespeeld. Toch nog even buiten het spel ‘spikeball’ gespeeld en gestept. Het einde van de dag, naar huis en … VAKANTIE! 

Hebben jullie ons vakantierooster al gezien? Wij gaan namelijk allemaal leuke uitjes doen de komende 2 weken!

Meer informatie over Sportstuif?
Tel; 06 12889646
Mail; oudenbosch@sportstuif.nl



Ons team

Sosja Bakker Vestigingsmanager
Sosja Bakker Vestigingsmanager
Dionne van Duuren
Dionne van Duuren
Yannick Kroese
Yannick Kroese
Pedagogisch coaches
Pedagogisch coaches