Zeer goede ervaringen met Sportstuif Oudenbosch (zoon, 5 jaar)

Twee keer per week gaat onze zoon met extra plezier richting school. Dit omdat hij weet dat hij aan het einde van de dag zal worden opgehaald door de enthousiaste begeleiding van Sportstuif.  Met de auto richting het sportpark, een rustig fruit momentje bij aankomst. Daarna diverse spellen/sport/knutsel activiteiten. Vooral de diversiteit en afwisseling is ons hierbij opgevallen. 
Als ouders krijgen wij altijd wat foto’s of een filmpje met de activiteiten van de dag toegestuurd. Het is natuurlijk altijd leuk om te zien hoe hij het naar zijn zin heeft. 
Voor ouders met kinderen die van activiteiten/bewegen/spellen houden een absolute aanrader.

Jordy van Bodegraven Jordy van Bodegraven
5 /5
bij Google reviews

Week 15 – 2024 – Weer een woensdagmiddag activiteit en er is iemand jarig!

     

Maandag 8 april
Een nieuwe week bij Sportstuif Oudenbosch, het was heerlijk weer dus uit school zijn wij meteen naar nieuwe samenspeelplek de Wezemaal in Hoeven gereden. Wij hebben hier buiten lekker fruit gegeten en daarna is er met andere kinderen in de speeltuin samen gevoetbald. In de speeltuin is er een step-baan met heuvels. Dit wisten wij dus achterin stonden de stepjes zodat de baan én de stepjes mooi getest konden worden. Na een potje tikkertje zijn wij weer terug gereden naar de BSO. 

    

Dinsdag 9 april
Op dinsdag miezerde het een beetje maar dat mocht de pret niet drukken! Wij gingen iets doen wat de kinderen al héél lang wilde doen, namelijk … Pokémon GO. Wij zijn door Oudenbosch naar de ijssalon gewandeld en hebben onderweg mega veel Pokémons gevangen. Als pauze hebben wij een keer in plaats van het koekje een ijsje gehaald. Daarna zijn we weer terug gewandeld en hadden uiteindelijk meer dan 3km op de stappenteller staan!

     

Woensdag 10 april
Weer een toffe woensdagmiddagactiviteit op de BSO vandaag, een sport-instuif. Na de warming-up bij het spelletje ‘commando’ stond er een parcours klaar waar de kinderen moesten samenwerken om overheen te komen. Eerst met de stepjes slalommen, daarna een kunstje op de mat en zo snel mogelijk alle eendjes vissen. Nu komt er wat kracht bij kijken en moesten de kinderen slalommend als een kruiwagen, hier werden ze wel moe van! Daarna de grote finale van het parcours… de stormbaan! Het uur ging veel te snel voorbij en zo moesten de papa’s en mama’s toch écht nog even wachten voor de kinderen mee naar huis wilden.

De volgende woensdagmiddagactiviteit is bij de Brink in Oudenbosch tijdens de opening van de QR-fit route.

Aanmelden kan via; https://samenbijsportstuif.nl/sportstuif-middag

        

Donderdag 11 april
Vandaag een bijzondere dag want wij hadden een verjaardag bij Sportstuif! Er zijn verjaardags tekeningen gemaakt, er waren ballonnen en zelfs taart! Na het spel octopustikkertje is er van alles gedaan, zombietikkertje, verstoppertje, gekleurd en nog veel meer. Bij een verjaardag horen ook cadeautjes, daarom mocht er voor het eerst sinds de opening gekozen worden uit onze cadeautjesbak.
Wist je dat wij ook kinderfeestjes organiseren bij Sportstuif? Dan organiseren wij een super leuke dag in het thema en met de activiteiten die jij graag wilt op je verjaardag. Interesse? Laat het ons weten.

     

Vrijdag 12 april
Alweer de laatste dag van de week en dit keer sloten wij de week nog beter af dan anders. Wij zijn namelijk naar een pannenkoeken restaurant geweest en hebben daar heerlijk genoten van de pannenkoeken!
Op de terugweg zijn we gestopt bij een tankstation om samen de bandenspanning te meten. Wij controleren elke maand de auto’s op verschillende punten, een hiervan is natuurlijk de bandenspanning.
Toen we op sportpark Albano terug waren zijn we een grote wandeling door de wijk Albano gaan maken en hebben wij nog een paar Pokémons gevangen met Pokémon go.

          

Ook benieuwd naar Sportstuif? Plan een vrijblijvende kennismaking en/of gratis proefdag bij ons in!
 

Tel; 06 12889646
Mail; oudenbosch@sportstuif.nl

 



Ons team

Sosja Bakker Vestigingsmanager
Sosja Bakker Vestigingsmanager
Dionne van Duuren
Dionne van Duuren
Yannick Kroese
Yannick Kroese
Pedagogisch coaches
Pedagogisch coaches