Zeer goede ervaringen met Sportstuif Oudenbosch (zoon, 5 jaar)

Twee keer per week gaat onze zoon met extra plezier richting school. Dit omdat hij weet dat hij aan het einde van de dag zal worden opgehaald door de enthousiaste begeleiding van Sportstuif.  Met de auto richting het sportpark, een rustig fruit momentje bij aankomst. Daarna diverse spellen/sport/knutsel activiteiten. Vooral de diversiteit en afwisseling is ons hierbij opgevallen. 
Als ouders krijgen wij altijd wat foto’s of een filmpje met de activiteiten van de dag toegestuurd. Het is natuurlijk altijd leuk om te zien hoe hij het naar zijn zin heeft. 
Voor ouders met kinderen die van activiteiten/bewegen/spellen houden een absolute aanrader.

Jordy van Bodegraven Jordy van Bodegraven
5 /5
bij Google reviews

Week 14 – 2024 – Wie scoort is keep en nieuwe stepjes!

Dinsdag 2 april
Gisteren was het nog Pasen dus wij begonnen de week bij Sportstuif Oudenbosch op dinsdag! Het nieuwe spel, wie scoort is keep, met de airtrack-mat is helemaal ontdekt. Zelfs in de regen zijn wij lekker naar buiten gegaan en hebben wij gevoetbald. Met de mat kan de keeper goed duiken zonder schaafwonden en extra hoog springen om de ballen uit de kruising te halen. Toen het toch net te fris werd zijn er sleutelhangers gemaakt met strijkkralen, is de vlag goed verstopt én gevonden bij een potje stratego en zijn er leuke fitnessoefeningen gedaan!

     

Woensdag 3 april
Geen woensdagmiddag-activiteit deze week en ook geen kinderen op de BSO. Wij hebben namelijk geholpen bij het schoolvoetbaltoernooi! We hebben heel veel voetbaltalent gespot vandaag. Volgende week staat er wel weer een toffe woensdagmiddag-activiteit op de planning namelijk een sport-instuif! Wie zien we daar?

Aanmelden kan via; https://samenbijsportstuif.nl/sportstuif-middag

     

Donderdag 4 april
Een hele leuke verrassing voor de kinderen vandaag! Wij hebben namelijk van Sportimex stepjes en een skateboard te leen deze maand. Volgende maand krijgen wij weer nieuw aanbod, zodat er steeds iets bijzonders is om mee te spelen op de BSO. Na het fruit eten hebben wij daarom ook de sportactiviteit met de stepjes gedaan, een step-estafette, wat een succes! Daarna is er geoefend met het skateboard, weer ‘wie scoort is keep’ gespeeld en zijn er mooie tekeningen gemaakt. Na deze super leuke, maar drukke dag is het voor ons tijd voor weekend! Wij zien jullie allemaal volgende week weer bij Sportstuif Oudenbosch!

     

Ook benieuwd naar Sportstuif? Plan een vrijblijvende kennismaking en/of gratis proefdag bij ons in!
 

Tel; 06 12889646
Mail; oudenbosch@sportstuif.nl

 

 



Ons team

Sosja Bakker Vestigingsmanager
Sosja Bakker Vestigingsmanager
Dionne van Duuren
Dionne van Duuren
Yannick Kroese
Yannick Kroese
Pedagogisch coaches
Pedagogisch coaches