Zeer goede ervaringen met Sportstuif Oudenbosch (zoon, 5 jaar)

Twee keer per week gaat onze zoon met extra plezier richting school. Dit omdat hij weet dat hij aan het einde van de dag zal worden opgehaald door de enthousiaste begeleiding van Sportstuif.  Met de auto richting het sportpark, een rustig fruit momentje bij aankomst. Daarna diverse spellen/sport/knutsel activiteiten. Vooral de diversiteit en afwisseling is ons hierbij opgevallen. 
Als ouders krijgen wij altijd wat foto’s of een filmpje met de activiteiten van de dag toegestuurd. Het is natuurlijk altijd leuk om te zien hoe hij het naar zijn zin heeft. 
Voor ouders met kinderen die van activiteiten/bewegen/spellen houden een absolute aanrader.

Jordy van Bodegraven Jordy van Bodegraven
5 /5
bij Google reviews

Week 13 – 2024 – Paashaas schieten, expeditie Robinson en paaseieren zoeken!

Maandag 25 maart
De week is weer begonnen en als verrassing gingen we vandaag na het fruit eten naar een speeltuin. Een keer wat anders, lekker klimmen en klauteren en daarna een potje voetbal gespeeld. Aan het eind van de dag werd alvast onze nieuwe airtrack uitgepakt, samen opgepompt en gekeken of hij niet lek is voor morgen. Hij is gelukkig door de keuring en er zijn al knappe trucjes gedaan! Dat wordt morgen sowieso een succes! (morgen staat een activiteit met de airtrack op het programma).       

     

Dinsdag 26 maart
Vandaag hebben we weer een meeloopdag met twee kindjes, zo krijgen wij het gelukkig steeds drukker! Nadat we iedereen opgehaald hadden uit school, zijn we fruit gaan eten en hebben we de dag besproken. Onze nieuwe aanwinst lag al klaar buiten, maar deze mochten de kinderen nog niet zien. Wij hadden wel al verteld dat wij een nieuwe verrassing hadden, wat waren ze benieuwd! Na het fruit eten was het eindelijk zover, de airtrack mocht uitgeprobeerd worden en met groot succes! Er zijn kunstjes gedaan, gesprongen en gestoeid. Daarna hebben wij getennist.

     

Woensdag 27 maart
Vandaag stond (voor nu eventjes) de laatste woensdagmiddagactiviteit op de planning bij Sportstuif Oudenbosch! Met deze week.. Expeditie Robinson! We zaten weer helemaal vol!

Er zijn na de warming-up 2 teams gemaakt en er zijn verschillende proeven uitgevoerd. Een eetproef, voelproef, pijl en boogschieten, hindernisbaan met het springkussen en nog véél meer. De kinderen hebben lekker samen gewerkt en we hebben weer wat kindjes (en ouders) enthousiast gekregen om bij ons naar de BSO te komen, dat vinden wij natuurlijk geweldig!!   

     

Donderdag 28 maart
Op donderdag zitten wij al lekker vol en hadden wij een leuke buitenactiviteit bedacht met een vooruitzicht op dit leuke paasweekend. Nu het lente is hebben wij ook buiten het fruit gegeten, zo zijn we lekker nóg meer lekken buiten. We hebben een paaseieren gezocht en de kinderen hebben al wat mogen oefenen voor de leuke activiteit van morgen, namelijk paashaas schieten. Zo kunnen ze de paashaas morgen misschien wel raken! Ook lag de airtrack weer klaar en hebben de kinderen hun mooiste salto’s, radslagen en koprollen aan ons laten zien. Daarna is deze verplaatst voor het goal, zodat er gedoken kon worden bij ‘wie scoort is keep’.

     

Vrijdag 29 maart
Geen gewone BSO-dag, maar een vette paasactiviteit! Paashaas schieten. Met archery tag pijlen mochten we proberen de paashaas Mitchel te raken, terwijl hij zoveel mogelijk paaseieren verzamelde. Omdat de kinderen al wat geoefend hadden deze week, waren ze er mega goed in en hebben ze samen de paashaas verslagen. Daarna paaseieren gegeten en hadden ze lekker een heel lang weekend, tot dinsdag!

     



Ons team

Sosja Bakker Vestigingsmanager
Sosja Bakker Vestigingsmanager
Dionne van Duuren
Dionne van Duuren
Yannick Kroese
Yannick Kroese
Pedagogisch coaches
Pedagogisch coaches