Zeer goede ervaringen met Sportstuif Oudenbosch (zoon, 5 jaar)

Twee keer per week gaat onze zoon met extra plezier richting school. Dit omdat hij weet dat hij aan het einde van de dag zal worden opgehaald door de enthousiaste begeleiding van Sportstuif.  Met de auto richting het sportpark, een rustig fruit momentje bij aankomst. Daarna diverse spellen/sport/knutsel activiteiten. Vooral de diversiteit en afwisseling is ons hierbij opgevallen. 
Als ouders krijgen wij altijd wat foto’s of een filmpje met de activiteiten van de dag toegestuurd. Het is natuurlijk altijd leuk om te zien hoe hij het naar zijn zin heeft. 
Voor ouders met kinderen die van activiteiten/bewegen/spellen houden een absolute aanrader.

Jordy van Bodegraven Jordy van Bodegraven
5 /5
bij Google reviews

Week 11 – 2024 – Nieuw speelgoed en Wie is de mol?

Maandag 11 maart
De week is weer begonnen, helaas met erg slecht weer. Na het fruit eten zijn we daarom als uitje naar de kringloopwinkel in Etten-Leur geweest om hier te kijken voor nieuw speelgoed. De kringloopwinkel in Etten-Leur had super veel speelgoed staan! De kinderen mochten rondkijken en leuk speelgoed uitzoeken voor op de BSO. Al snel vielen de ogen van de kinderen op een paar stepjes en fiets deze werden uitgeprobeerd en goedgekeurd. Daarna gingen we naar de spelletjes kijken, ook hier stond genoeg leuks bij van bordspelletjes tot knutselspullenl. We zijn met de twee stepjes en twee stapels vol bordspellen en knutselspullen weer naar Sportstuif gegaan.

Weer of geen weer, de stepjes moesten alsnog uitgeprobeerd worden toen we terug kwamen op Albano.

Dinsdag 12 maart
Het was helaas hetzelfde weer als gisteren, veel regen, maar we zijn toch even lekker buiten geweest om de nieuwe step en fiets uit te proberen. Daarna zijn we naar binnen gegaan en hebben we veel verschillende spelletjes gedaan. Tafelvoetbal, poolen, knikkeren, stratego en meer! De tijd is voorbij gevlogen.

Woensdag 13 maart
Onze tweede woensdagmiddag activiteit, WIE IS DE MOL. Het was lastig maar wel heel leuk. De kinderen kregen een rol aangewezen. De meeste waren kandidaat en één iemand was de mol. Die mocht proberen stiekem alle spelletjes te saboteren. De rest moest vragen beantwoorden over wie zij denken dat de mol was. Een paar kinderen hadden de mol goed in de gaten en wisten veel antwoorden goed te beantwoorden.

Volgende week organiseren wij SPECIAL FORCES kids! Wil jij hier ook bij zijn? Schrijf je in via onze website.

Donderdag 14 maart
Vandaag was het gelukkig heerlijk weer en konden we weer lekker naar buiten. Wij hebben blokjesvoetbal gedaan en daarna heerlijk vrij gespeeld. Veel kinderen hebben ons nieuwe speelgoed voor de eerste keer kunnen testen, wat zijn de stepjes leuk! Daarna zijn er mooie kunstwerken gemaakt met het schilderen.

Vrijdag 15 maart
Helaas bleef het mooie weer niet lang en regende het vandaag weer veel. Gelukkig is er binnen ook ruimte om lekker te honkballen. Daarna hebben we spelletjes gedaan en was de dag helaas weer veel te snel voorbij.

Ook benieuwd naar ons? Kom naar onze woensdagmiddag activiteiten (aanmelden via www.samenbijsportstuif.nl/oudenbosch) of plan een kennismaking en/of gratis proefdag bij ons in!
 

Tel; 06 12889646
Mail; oudenbosch@sportstuif.nl

 



Ons team

Sosja Bakker Vestigingsmanager
Sosja Bakker Vestigingsmanager
Dionne van Duuren
Dionne van Duuren
Yannick Kroese
Yannick Kroese
Pedagogisch coaches
Pedagogisch coaches