Zeer goede ervaringen met Sportstuif Oudenbosch (zoon, 5 jaar)

Twee keer per week gaat onze zoon met extra plezier richting school. Dit omdat hij weet dat hij aan het einde van de dag zal worden opgehaald door de enthousiaste begeleiding van Sportstuif.  Met de auto richting het sportpark, een rustig fruit momentje bij aankomst. Daarna diverse spellen/sport/knutsel activiteiten. Vooral de diversiteit en afwisseling is ons hierbij opgevallen. 
Als ouders krijgen wij altijd wat foto’s of een filmpje met de activiteiten van de dag toegestuurd. Het is natuurlijk altijd leuk om te zien hoe hij het naar zijn zin heeft. 
Voor ouders met kinderen die van activiteiten/bewegen/spellen houden een absolute aanrader.

Jordy van Bodegraven Jordy van Bodegraven
5 /5
bij Google reviews

Week 10 – 2024 – Tennis, de eerste woensdagmiddag activiteit en een spannende voorbereiding!

Maandag 4 maart
Vandaag was het heerlijk zonnig, we hebben als warming-up vier op een rij gespeeld waarna we een potje voetbal met een mega grote bal hebben gespeeld. Hierna gingen we verspringen, we zijn tenslotte op de atletiekbaan. Veel sprintjes en sprongen veder maakte we de bak weer netjes en gingen we nog vrij spelen. 

     

Dinsdag 5 maart
Helaas was het vandaag regenachtig, tussen de buien door hebben wij de nieuwe tennisrackets uitgeprobeerd. Toen het toch wat harder ging regenen zijn wij naar binnen gegaan en hebben wij wat spellen van de woensdagmiddag activiteit van morgen gedaan.

      

Woensdag 6 maart
De eerste woensdagmiddag activiteit, DE ALLESKUNNER KIDS! Het was een groot succes. De zon scheen en iedereen had er zin in. We begonnen de middag met een warming-up, daarna hadden we verschillende spelletjes uitgezet zoals met ballonnen bekers verplaatsen, moertjes stapelen en een kaartenhuis bouwen.
Hierna gingen we nog een potje hockey en tennis spelen, sommige wouden een rondje om de atletiekbaan rennen of gewoon met een bal samen spelen. Het was een groot succes!

Volgende week organiseren wij WIE IS DE MOL?! Wil jij hier ook bij zijn? Schrijf je in via onze website.

     

Donderdag 7 maart
De drukste dag van de week, we halen vandaag kinderen van vier verschillende scholen! Nadat we iedereen opgehaald hadden gingen we zoals elke dag fruit eten. Er startte vandaag weer een nieuw kind, dus deden we een voorstel ronden en stond er een welkoms cadeautje klaar.
Vandaag stond honkbal op het programma, na een warming-up met een verover de pion spel gingen we honkballen.
Met vrijspelen zijn we nog lang buiten geweest tot het toch best koud begon te worden en we hebben opgeruimd bij A.V.O. met z’n alle en naar binnen zijn gegaan. Binnen is er veder gespeeld met de honkbalset en is de knutselbox erbij gepakt. Er zijn prachtige creaties gemaakt met verf, houtensokjes en sponsjes.

     

Vrijdag 8 maart
We hadden afgesproken om vandaag van de boterhammen een tosti te maken, het is tenslotte bijna weekend! Dus werden de boterhammen met kaas die meegenomen waren onder het tostiapparaat gelegd. Dit vonden niet alleen de medewerkers die op de groep stonden een goed idee maar ook die op kantoor zaten dus hebben we gezellig met z’n alle tosti’s gegeten.

De zon scheen maar waaide heel hard. We wouden graag nog een keer honkballen, helaas waaide het te hard dat we naar binnen zijn verplaats om daar veder te honkballen.
Het was een andere dag dan normaal, vanuit Halderberge Beweegt werd het jachtseizoen georganiseerd wat start op de Sportstuif locatie. Een spannend spel waarbij de boa’s van gemeente Halderberge de kinderen kwamen vangen. Vanuit Halderberge Beweegt was dit spel gewonnen en mocht de winnaar met 9 vriendjes/vriendinnetjes het jachtseizoen komen spelen na de Sportstuifmiddag.
Het klaarzetten door de collega’s zag er erg interessant en spannend uit dus mocht er geholpen worden om alles klaar te zetten. Zo werd een rookmachine geïnstalleerd, de boa’s ontvangen (en een kijkje in de auto genomen), Mitchel als boef omgetoverd en vastgebonden en werd het verhaal geoefend samen.

Na het helpen was de Sportstuifmiddag over maar mocht er nog wel meegekeken worden hoe de groep begon aan het jachtseizoen.

     

Ook benieuwd naar ons? Kom naar onze woensdagmiddag activiteiten (aanmelden via www.samenbijsportstuif.nl/oudenbosch) of plan een kennismaking en/of gratis proefdag bij ons in!
 

Tel; 06 12889646
Mail; oudenbosch@sportstuif.nl



Ons team

Sosja Bakker Vestigingsmanager
Sosja Bakker Vestigingsmanager
Dionne van Duuren
Dionne van Duuren
Yannick Kroese
Yannick Kroese
Pedagogisch coaches
Pedagogisch coaches