Zeer goede ervaringen met Sportstuif Oudenbosch (zoon, 5 jaar)

Twee keer per week gaat onze zoon met extra plezier richting school. Dit omdat hij weet dat hij aan het einde van de dag zal worden opgehaald door de enthousiaste begeleiding van Sportstuif.  Met de auto richting het sportpark, een rustig fruit momentje bij aankomst. Daarna diverse spellen/sport/knutsel activiteiten. Vooral de diversiteit en afwisseling is ons hierbij opgevallen. 
Als ouders krijgen wij altijd wat foto’s of een filmpje met de activiteiten van de dag toegestuurd. Het is natuurlijk altijd leuk om te zien hoe hij het naar zijn zin heeft. 
Voor ouders met kinderen die van activiteiten/bewegen/spellen houden een absolute aanrader.

Jordy van Bodegraven Jordy van Bodegraven
5 /5
bij Google reviews

Week 2 - 2024 - Een stapje dichterbij de opening!

Welkom bij de tweede blog van Sportstuif Oudenbosch! Wij zijn nog steeds druk bezig met de voorbereidingen zodat wij zo snel mogelijk de BSO kunnen openen. Onze locatie, handboogvereniging Concordia Florebith, is druk bezig met de laatste verbouwingen.

Wij hebben goed nieuws! In onze vorige blogpost kon je lezen over het bezoek van de GGD. We hadden een fijn gesprek gehad en ontvingen onlangs het inspectierapport. Alles was naar verwachting, we zijn dus weer een stapje dichterbij de opening van Sportstuif Oudenbosch.

Deze week hebben wij alvast inkopen gedaan zodat de kinderen genoeg hebben om mee te spelen vanaf het eerste moment dat wij open gaan! Ook zijn wij bezig met het maken van een activiteiten- en knutselmap vol met verschillende activiteiten om te doen op onze BSO. Zo hebben we altijd creatieve ideeën om te doen met de kinderen.

Op vrijdag in de kerstvakantie hebben wij samen met Halderberge Beweegt een mega toffe lasergame-activiteit georganiseerd. Er waren verspreid over de dag in totaal 100 kinderen in de Beuk om met ons te lasergamen. Het was een super geslaagde dag met veel enthousiaste kinderen, daar worden wij natuurlijk super blij van! Hier hebben alle kinderen alvast een Sportstuif-tas met flyer gekregen.

Mocht je alvast meer willen weten kun je altijd mailen naar oudenbosch@sportstuif.nl of bellen naar 0612889646

Tot snel bij Sportstuif Oudenbosch



Ons team

Sosja Bakker Vestigingsmanager
Sosja Bakker Vestigingsmanager
Dionne van Duuren
Dionne van Duuren
Yannick Kroese
Yannick Kroese
Pedagogisch coaches
Pedagogisch coaches