Geslaagde Opendag Sportstuif Nederweert!

Sportstuif Nederweert heeft 10 Januari 2024 haar open dag gevierd voor kinderen en ouders.
Hierbij is er ondanks het koude weer fanatiek geknotshockeyd, mega twister en 4 op een rij gedaan en nog veel meer! Bij knotshockey is er gebruik gemaakt van het pannaveldje en kon iedereen fanatiek meedoen en zich lekker uitleven met de zachte knotshockey sticks. Wat een teamwork was hier te zien! De mega twister en 4 op een rij zijn de welbekende spellen maar dan in XXL versie, dit zorgt voor een geheel andere beleving voor de kinderen. Iedereen was hier erg enthousiast over!

Na alle spellen was er ook nog tijd voor wat gezond fruit en een koekje. Met wat lekkere warme chocolade melk kon iedereen zich ook lekker opwarmen. Binnen waren er ook voldoende spelletjes te vinden en zijn er vele mooie kleurplaten gemaakt.

Elk kind die nieuw bij ons op de locatie komt, krijgt een mooie Sportstuif tas met bidon en frisbee! Hoe leuk is dat om mee te nemen als je bijvoorbeeld ergens naar toe gaat of voor op school!

In samenwerking met Merefeldia was dit een zeer geslaagde open dag met veel animo. Op 14 Januari 2024 zullen wij officieel onze deuren openen. Wij hopen jullie allemaal bij Sportstuif te zien! Mocht u nog vragen hebben of meer willen weten dan kunt u gerust contact met ons opnemen!

Meer weten?

📬 nederweert@sportstuif.nl

☎️ 088 – 633 20 20

📱 06 – 12 895 342

🌐 https://www.sportstuif.nl/nederweert/contact



Ons team

Nikita van den Ouden
Nikita van den Ouden Vestigingsmanager
Gilles Taalman
Gilles Taalman
Yannick Coenen
Yannick Coenen
Dylano Diemant
Dylano Diemant
pedagogisch coach
Pedagogisch coaches