Een kijkje achter de schermen....

Achter de schermen zijn wij druk bezig met de opening van onze  buitenschoolse sportieve opvang Sportstuif in Nederweert! 

Sportstuif Nederweert vestigt zich bij voetbalvereniging Merefeldia te Nederweert. Hier hebben we de beschikking over de kantine, de velden van Merefeldia en natuurlijk het pannakooitje. Een multifunctionele locatie waar we allerlei sport- en spelvormen aan bod laten komen. Bij slecht weer kunnen we gebruik maken van de binnenruimte. Hier is de mogelijkheid om, naast onze sportieve activiteiten, bijvoorbeeld ook te knutselen of te kleuren. Mocht u kind tevens lid zijn van Merefeldia, dan kunnen zij direct vanuit onze sportieve opvang het trainingsveld oplopen, ideaal natuurlijk!

Als kinderen er van houden om na school lekker te bewegen, veel in de buitenlucht willen zijn en houden van sport en spel is het zeker de moeite waard om eens een kijkje te komen nemen bij sportieve naschoolse opvang Sportstuif! Neem contact op via het contactformulier op de website of stuur een mail naar nederweert@sportstuif.nl. 

Wij hebben er ontzettend veel zin in, jullie ook?!



Ons team

Nikita van den Ouden
Nikita van den Ouden Vestigingsmanager
Gilles Taalman
Gilles Taalman
Yannick Coenen
Yannick Coenen
Dylano Diemant
Dylano Diemant
pedagogisch coach
Pedagogisch coaches