De 5 voordelen van Sportstuif!

Wist je dat Sportstuif 5 voordelen heeft? Denk aan flexibiliteit, er werken zowel mannen als vrouwen en het is gezond om actief bezig te zijn! Benieuwd wat we nog meer doen? Lees dan snel mee! 

1. Flexibiliteit

Bij Sportstuif kunnen we de opvang van kinderen aanpassen op het werkrooster van ouders/verzorgers. De dagen zijn flexibel inzetbaar. 

2. De sport- en beweegactiviteiten

Dagelijks worden er bij Sportstuif verschillende sport- en beweegactiviteiten aangeboden die bijdragen aan de ontwikkeling van kinderen. Naast het sport- en spelaanbod is er natuurlijk ook de mogelijkheid om creatief bezig te zijn, door te kleuren, te knutselen en zelf spellen te verzinnen.

3. Leren samenspelen

Kinderen leren samen te spelen, leren om te gaan met winst en verlies, leren om te gaan met andere kinderen, leren om te gaan met emoties en leren om te gaan met materiaal.

4. Gezondheid

We leren de kinderen dat het goed en gezond is om voldoende te bewegen. Door voldoende te bewegen voelen kinderen zich fitter, energieker en meer zelfverzekerd.

5. Werken met mannen en vrouwen

Bij Sportstuif werken evenveel mannen als vrouwen. Deze professionals bieden de begeleiding die kinderen nodig hebben. Ieder personeelslid is afgestudeerd in de richting docent lichamelijke opvoeding, pedagogiek of sportkunde. Wij werken veelal met HBO geschoold personeel.

Meer weten?

📬 nederweert@sportstuif.nl

☎️ 088 – 633 20 20

📱 06 – 12 895 342

🌐 https://www.sportstuif.nl/nederweert/contact



Ons team

Nikita van den Ouden
Nikita van den Ouden Vestigingsmanager
Gilles Taalman
Gilles Taalman
Yannick Coenen
Yannick Coenen
Dylano Diemant
Dylano Diemant
pedagogisch coach
Pedagogisch coaches