Carnavalsvakantie: optocht, knutselen & Kidsplaza | Week 7, 2024

Maandag 12 februari

Maandag was de eerste keer dat de kinderen een volledige dag bij de BSO zijn geweest, hebben ze hun eigen carnavalsmaskers geknutseld in de ochtend (zie onderstaande foto's). Tussendoor is er fruit gegeten en suikervrije ranja gedronken, om het energieniveau weer aan te vullen. In de middag is er een bezoek gebracht aan de Sportstuifvestiging in Weert, om daar gezamenlijk boterhammen te eten en vervolgens de carnavalsoptocht te bezichtigen in het stadscentrum. 

Donderdag 15 februari

Op donderdagochtend hebben de kids hun creatieve talenten ingezet om clowns te knutselen van papieren bordjes. Het bordje diende hierbij als gezicht van de clown, die vervolgens ingekleurd en aangekleed kon worden met allerlei attributen. Volgens de kinderen waren de knutselclowns verdrietig en moesten ze dus tranen op hun gezicht krijgen, want carnaval was namelijk voorbij!

Gelukkig mocht het einde van de carnaval de pret niet drukken bij Sportstuif, omdat er in de middag wederom een bezoek is gebracht aan onze naastgelegen vestiging in Weert. Tijdens de lunch met boterhammen konden de kinderen elkaar al een beetje leren kennen, voordat we met drie volle Sportstuifbusjes naar Kidsplaza in Weert zijn gegaan.

Bij vertrek trokken de kinderen een blauw Sportstuif t-shirt aan, zodat ze makkelijk te herkennen waren in de drukte bij de indoor kinderspeeltuin. Na een leuke dag met veel indrukken en beweging zijn de kinderen kort na aankomst bij ons thuishonk bij voetbalclub Merefeldia weer voldaan opgehaald door hun ouders en kwam de tweede week tot haar einde.



Ons team

Nikita van den Ouden
Nikita van den Ouden Vestigingsmanager
Gilles Taalman
Gilles Taalman
Yannick Coenen
Yannick Coenen
Dylano Diemant
Dylano Diemant
pedagogisch coach
Pedagogisch coaches