Professionele opvang door super enthousiaste medewerkers, waarbij sport en spel voorop staat. Onze dochter gaat er graag naar toe, ze houdt erg van bewegen, buiten zijn en op z'n tijd rustige activiteiten, dit is er allemaal.
Erg flexibel in inzet van uren, ruilen, extra komen. Heel laagdrempelig.
Kortom: erg tevreden en beveel Sportstuif zeker aan als bso!

Ingrid Korsten Ingrid Korsten
5 /5
bij Google reviews

Laat een review achter

Zomervakantie bij Sportstuif Meerhoven week 30 t/m 35

Zomervakantie week 1
De eerste week van de zomervakantie was een rustig begin. Er waren gemiddeld zo'n 15 kinderen per dag dus een mooi groepje om leuke spelletjes te doen. Onze pedagogisch medewerkers hadden verschilllende activiteiten op het programma staan: springen op het springkussen, bootcamp, een voetbaltoernooi, stoeispelen, de leeuwenkooi en spelen in een speeltuin. Het springkussen was echt een leuke verrassing voor de kinderen! Zo gek mogelijk er vanaf, dat was wat de kinderen het leukste vonden! Ook de bootcamp viel goed in de smaak. We deden een warming-up op muziek, waarbij je zo gek mogelijk moest bewegen als de muziek stopte. Daarna deden we verschillende krachtoefeningen op muziek zoals opdrukken, kikkersprongen maken, jumping-jacks, squats en rondjes rennen. En moe dat ze op het eind waren! Elke dag werd er ook veel gevoetbald en dat is ook iets wat alle pedagogisch medewerkers maar al te graag doen bij onze sportieve opvang!
   

Zomervakantie week 2
De tweede week stond voor de deur en we waren weer klaar voor een actieve leuke week bij onze Sport BSO! Tijdens vakanties hebben we elke dag een wisselend programma. We starten de dag met vrij spelen en fruit spelen, gevolgd door een activiteit of een uitstapje. Na de activiteit mogen de kinderen weer vrij spelen en rond 12.00 uur gaan we lunchen. Vervolgens doen we in de middag nog een actviteit of uitstapje, eten we fruit en is het nog vrij spelen. We eindigen de middag met een koekje/cracker. Tussendoor spelen we graag buiten met de kinderen en spelen we mee met de fantasiespellen die zelf verzonnen worden door de kinderen. Tussendoor is het ook wel eens tijd voor een klein snoepje of iets anders lekkers! Zodoende begonnen we de week met estafette spelen en slagbal! Beide een super leuke activiteit met veel rennen. De kids deden erg enthousiast mee! Op dinsdag en woensdag speelden we verstopbingo en trefbalspelen. Ook gingen we naar het sportspeeltuintje en naar de 'stapstenen'. Deze zijn gelegen in Park Meerland in Meerhoven en daar kunnen de kinderen met kleine visnetjes op zoek naar beestjes. Erg leuk om te doen! De rest van de week waren we nog gaan bowlen en hebben nog allerlei kleine spelletjes gedaan. Het was een leuke week!
 

  

Zomervakantie week 3
Inmiddels was het alweer week 3 van de zomervakantie! Het weer was wat beter geworden dus we konden ook met water spelen! We gingen deze week buikschuiven. Dat was gaaf! Een groot zeil waar de kinderen met een grote aanloop op af konden rennen en konden schuiven. Een en al plezier! Ook speelden we deze week verschillende balspelen waaronder trefbal, superbal, voetbal en slagbal. Ook hadden we nog een waterestafette gedaan en we gingen op uitstapje naar de Heiberg. Een super leuke speeltuin voor alle kinderen waarin ze kunnen trampoline springen, met water en zand kunnen spelen en ze kunnen zich uitleven op het klimrek. 
   

Zomervakantie week 4
De vierde week van de zomervakantie waren we begonnen met verstopspelen en spelen in het sportspeeltuintje. We speelden het spel verstoppertje lekker buiten want het was mooi weer! De kinderen verstopten zich achter de plantenbakken, onder de banken, achter muurtjes en rondom het voetbalveld. Kinderen worden steeds creatiever met de verstopplekken, heel leuk om te zien. Op dinsdag waren we gaan trampoline springen in Best bij Sportsplanet. Ook erg leuk om te doen! We hadden alle trampolines voor ons zelf, dat was wel stoer! Ook speelden we die dag nog een voetbaltoernooi. De rest van de week hadden we nog een uitstapje gedaan naar Speelpark de Splinter en naar de Hazewinkel. Beide leuke speeltuinen voor ieder wat wils! Op het eind van de week speelden we ook nog het spel Leeuwenkooi en Superbal. Twee favoriete spellen van de kinderen. 
 

Zomervakantie week 5
We waren de week begonnen met spelen op het springkussen. Heel de week konden de kinderen zich uitleven en dat deze ze maar al te graag! Ook kwamen er deze week een aantal nieuwe collega's een kijkje nemen bij Sportstuif. Leuk om onze mooie Sport BSO locatie te laten zien aan nieuwe enthousiaste pedagogisch medewerkers. We zoeken altijd nieuwe collega's die ons team komen versterken. Mocht je interesse hebben, de vacature is te vinden via deze link. We speelden deze week nog meer leuke activiteiten: Leeuwenkooi, Chinese muur en een voetbaltoernooi. Ook maakten we leuke uitstapjes naar de Heiberg, de bowlingbaan en naar het sportspeeltuintje! Het was een heel diverse, fijne week!
   

Zomervakantie week 6
De laatste week van de zomervakantie! Een week waarin kinderen terug waren gekomen van vakantie en ook medewerkers die weer aan het werk waren. Het was leuk om met iedereen bij te praten over de vakantie en over alle leuke dingen die de kinderen gedaan hebben. Ook stonden er deze week weer leuke actviteiten op het programma: Archery-tag, bootcamp, de verstopbingo, een voetbaltoernooi, spelen in het speeltuintje, een kijkje nemen bij de kinderboerderij en springen bij het trampolinepark! Deze week hebben we op maandag en woensdag ook een activiteit georganiseerd voor de kinderen die deelnamen aan de KinderVakantieWeek Meerhoven. Hier speelden we twee verschillende activiteiten met als thema 'Expeditie Robinson'. Dat was erg leuk om te doen!
We kijken er nu naar uit om weer met veel energie te starten aan het nieuwe schooljaar. We verwelkomen nieuwe collega's en nieuwe kinderen die elke dag komen spelen bij onze sportieve kinderopvang!
  

 



Ons team

Bart Loomans
Bart Loomans Vestigingsmanager
Yvonne Hurkmans-Swinkels
Yvonne Hurkmans-Swinkels
Maureen Herremans
Maureen Herremans
Stan van Litsenburg
Stan van Litsenburg
Linde van Grunsven
Linde van Grunsven
Brian van Seccelen
Brian van Seccelen
Iris de Roos
Iris de Roos
Mark van Hulst
Mark van Hulst
Puk van Bussel
Puk van Bussel
Pedagogisch coaches
Pedagogisch coaches