En weer even een heel groot compliment voor Sportstuif Meerhoven!
Zelfs al ik last minute extra opvang nodig heb kan ik gebruik maken van mijn ruiluren!

Ben echt super tevreden over deze opvang. Mijn boys (9 en 7) gaan hier heel graag naartoe! Leuk & jong team! Altijd leuke activiteiten, ook in de vakanties! Super flexibel! Meedenkend! Echte aanrader!

Als ik aan het werken ben krijg ik tussendoor vaak leuke foto's en filmpjes doorgestuurd en zie ik dat de kids lekker aan het spelen en sporten zijn! Ook dat is super! Je ziet dan zelf dat ze zich op en top vermaken! 

Mocht je overwegen om je kids naar deze opvang te sturen.... niet twijfelen.. gewoon doen!! 

Nathalie van Riel Nathalie van Riel
5 /5
bij Google reviews

Laat een review achter

Wij missen de kinderen!

We moeten allemaal wennen aan deze bijzondere situatie. Het is erg rustig op de buitenschoolse opvang. Er zijn enkele kinderen die opgevangen worden omdat betreffende ouders een cruciaal beroep uitoefenen. Natuurlijk staan wij klaar voor deze ouders! Wij denken mee en staan elke dag klaar voor hen!
Ondanks dat de kinderopvang (nagenoeg) gesloten is, zijn we op de achtergrond druk bezig om onder andere nieuwe activiteiten te bedenken voor de kinderen zoals een speurtocht door Meerhoven, verschillende bosspellen en nog veel meer! Daarnaast maken onze buurtsportcoaches 'Play Challenges'. Beweegspelletjes die je thuis kunt doen zodat je lekker in beweging blijft! Deze filmpjes zijn te zien op onze Facebook- en Instagrampagina. Doe vooral mee en daag je vriendjes en vriendinnetjes uit! Als laatste kleuren we met de kinderen kleurplaten die we bij opa's en oma's kunnen bezorgen. Hopelijk kunnen we hen op deze manier een glimlach bezorgen! 

We hopen natuurlijk dat we iedereen snel weer mogen begroeten bij Sportstuif! Tot ziens!



Ons team

Bart Loomans
Bart Loomans Vestigingsmanager
Yvonne Hurkmans-Swinkels
Yvonne Hurkmans-Swinkels
Maureen Herremans
Maureen Herremans
Stan van Litsenburg
Stan van Litsenburg
Linde van Grunsven
Linde van Grunsven
Brian van Seccelen
Brian van Seccelen
Iris de Roos
Iris de Roos
Mark van Hulst
Mark van Hulst
Puk van Bussel
Puk van Bussel
Pedagogisch coaches
Pedagogisch coaches