Zoekende naar een Bso die de kinderen op de eerste plek zet, lekker actief met ze aan de slag gaat, ze uitdaagt en begrijpt dat ouders op de hoogte gehouden wil worden en hun kind veilig kan achter laten.
Zo kwamen we uit bij de Sportstuif. Wij zijn vanaf het eerste moment enorm tevreden, een team wat dedicated is, begaan met de kinderen en ze thuis laat voelen. Onze jongens (5 en 8jaar) zijn elke week weer enthousiast over wat ze hebben kunnen en mogen ontdekken. En hoe tof! Alle sporten lijken mogelijk, hele middagen buiten en ruimte zat! En ook de begeleiders lijken geen moment stil te zitten en altijd in voor een partijtje voetbal, tikkertje, hockey....
En voor ons? Wij zijn ook zeer tevreden, als er iets is dan denkt het team mee in oplossingen, ze zijn altijd enthousiast. Een heerlijk sportief en bruisend team! Keep up the good work

Familie van Beugen Familie van Beugen
5 /5
bij Google reviews

Laat een review achter

Stoeien, voetbaltoernooi en sportspeeltuintje in week 40-2021

Maandag 4 oktober

De eerste week van oktober bij onze sportieve buitenschoolse opvang. Het goede weer blijft ook nu weer aanhouden met een heerlijke middag. Nadat we gezellig samen buiten fruit hadden gegeten gingen we leuke spelletjes doen! We begonnen als warming up met poorttikkertje, hier deden alle kinderen heel goed aan mee, zowel jong als oud. Hierna werd de groep gesplitst en gingen we in tweetallen allerlei leuke en uitdagende stoeispelletjes doen! Wat een lekker begin van de week was dit.

Dinsdag 5 oktober

Op dinsdag was de BSO al lekker vroeg open wegens een studiedag van verschillende kinderen. In de ochtend zijn we fijn naar het nabijgelegen sportspeeltuintje geweest, hier werd gretig gebruik gemaakt van de sporttoestellen en de grote wipwap. Hierna was het tijd om terug te keren naar DBS voor de gezellige lunch met zijn allen. Nadat de rest van de kinderen opgehaald waren door onze pedagogische medewerkers hebben we na het fruiteten lekker vrij gespeeld vandaag. Zowel binnen als buiten werd er fanatiek gesport en geknutseld.

Woensdag 6 oktober

Vandaag was het weer gezellig druk bij onze buitenschoolse opvang! We hebben deze middag met bijna 30 kinderen geluncht. Hierna gingen we met zijn allen naar buiten voor een sportieve activiteit. Deze keer deden we tijdens de warming up bootcamp tikkertje waarbij iedereen die getikt werd bijvoorbeeld squats, jumping-jacks of burpees moest doen. Helaas ging het na enkele rondes heel hard regenen en zijn we snel naar binnen gevlucht. Door het slechte weer hebben we in de kantine van DBS een gezellige filmhoek gemaakt en hebben we Kung Fu Panda 2 gekeken, ook een keer leuk! De rest van de dag zijn we dan ook lekker binnen blijven spelen.

Donderdag 7 oktober

Gelukkig was het vandaag weer droog bij Sportstuif Meerhoven en konden we weer zonder zorgen buiten spelen. Nadat alle kinderen opgehaald waren van school gingen we verschillende soorten fruit eten, de verschillende soorten meloen en verse ananas vallen goed in de smaak bij de kinderen! Hierna gingen we de groep splitsen voor onze activiteiten: de jongere kinderen gingen met meester Bart voorwerpbingo doen waarbij ze 8 verschillende materialen verspreid over het sportpark van DBS moesten vinden. De ouderen kinderen gingen met meester Stijn een voetbaltoernooi doen, hier was het tot het einde spannend wie er ging winnen! Wat een heerlijke zonnige dag was het!

Vrijdag 8 oktober

Wat vliegt de tijd toch als het leuk is! Alweer de laatste dag van deze hele leuke week bij de BSO. Vandaag was het wat rustiger dan de andere dagen van de week. Nadat de kinderen van school waren gehaald door juf Yvonne en meester Stijn en het fruit gegeten was werd er deze keer gebruik gemaakt van erg leuke materialen voor de activiteit. Er werd namelijk een estafettespel gedaan met verschillende hindernissen waar de kinderen overheen moesten springen. Ook het weer hielp weer mee aan de goede sfeer die er hing. Na deze dag kon iedereen weer met een goed gevoel een zonnig weekend tegemoet gaan!



Ons team

Bart Loomans
Bart Loomans Vestigingsmanager
Yvonne Hurkmans-Swinkels
Yvonne Hurkmans-Swinkels
Maureen Herremans
Maureen Herremans
Stan van Litsenburg
Stan van Litsenburg
Linde van Grunsven
Linde van Grunsven
Brian van Seccelen
Brian van Seccelen
Iris de Roos
Iris de Roos
Mark van Hulst
Mark van Hulst
Puk van Bussel
Puk van Bussel
Pedagogisch coaches
Pedagogisch coaches