I’m very pleased with the care and enthusiasm of this BSO! I have tried other BSOs as well and left all of them to stick with this one! By far here is the best! They genuinely enjoy being around and playing with kids! My sons love going there. Best staff ever!

Feyza Ucak Feyza Ucak
5 /5
bij Google reviews

Laat een review achter

Speurtocht, basketbal en voetballen in week 12-2021

Maandag 22 maart
We waren de week op onze kinderopvang leuk gestart! We waren de activiteit begonnen met het tikspel 'Kat en muis'. Een tikspel wat iedereen leuk vond en iedereen kon even zijn energie kwijt. Na het tikspel hadden we een deel van de speurtocht opdrachten gedaan. Pedagogisch medewerker Tiago had een aantal opdrachtkaarten verspreid over het veld. We gingen met de hele groep samen naar elke opdracht toe en voerde de opdracht uit. Het waren opdrachten zoals: spring 20 keer als een pinguïn, doe tien jumping-jacks en speel steen-papier-schaar, doe een aansluitpas tot de volgende pion en los de rebus op. Elke opdracht werd met veel enthousiasme en plezier uitgevoerd. Na de actviteit hadden we buiten nog gevoetbald, buiten gekleurd en stoeispelen gedaan. Het was een erg leuke middag!
 

Dinsdag 23 maart
Op dinsdag haalden we 16 kinderen op van school. Een gezellig groepje kinderen waarin iedereen wel een vriendje of vriendinnetje heeft om mee samen te spelen. We gingen deze keer lekker buiten fruit eten, het was zo'n lekker weer! Als we buiten fruit eten, dan doen we altijd een leuk spelletje: iemand van team Sportstuif Meerhoven geeft iets aan en als iemand dat heeft, mag hij een stukje fruit pakken. Bijvoorbeeld; iedereen met blauwe ogen mag een stukje fruit pakken, of iedereen die op basisschool 't Slingertouw zit, of iedereen die een sport doet met een bal. Kinderen mogen regelmatig ook iets verzinnen, super leuk! Op deze manier maken we van fruit eten een leuk spel! Na het fruit eten gingen we beginnen met de activiteit. Vandaag deden we verschillende kleine tikspelen als warming-up en ook deden we een aantal opdrachten van de speurtocht, maar deze keer deden we de opdrachten die we nog over hadden. Ook deze middag was het een en al plezier! De speurtocht opdrachten waren goed gekeurd door de kinderen dus we konden deze gaan ophangen. Hier kun je de speurtocht route vinden en de speurtocht gaan lopen. 
 

Woensdag 24 maart
Deze woensdagmiddag was het erg rustig op onze buitenschoolse opvang: we hadden maar 3 kinderen. Een rustige middag maar niet minder leuk! Pedagogisch medewerker Yvonne is met een kind de speurtocht in Meerhoven gaan uitzetten. Dat was erg leuk en we hadden een mooie wandeling gemaakt. De andere twee kinderen hadden met de lego mooie bouwwerken gemaakt en buiten gespeeld. Nadat we in de middag fruit hadden gegeten, hadden we op het pannaveldje gevoetbald en gezellig even gekletst. We gingen lekker op het gras zitten en kletsten over van alles. Ook hadden we nog een potje basketbal gespeeld. We waren begonnen met de bal naar elkaar over passen en daarna proberen de ander voorbij te spelen. Ondanks dat er minder kinderen waren hebben we een ontzettend leuke middag gehad! 
 

Donderdag 25 maart
Op donderdag begonnen we de middag met even vrij spelen. Veel kinderen gingen buiten een potje voetballen of buiten lekker rennen! Daarna gingen we weer buiten fruit eten, heerlijk! De lente is echt begonnen en dat maakt ons blij. De activiteit van deze middag was 'Makers of krakers'. Dit is de uitleg van het spel: Er worden 3 groepen gemaakt; de makers, de krakers en de rust/ tijdbewakers. In het veld staan overal pionnen rechtop. De makers moeten ervoor zorgen dat deze rechtop blijven staan. De krakers tikken ze allemaal om (alleen met de handen!). De tijdbewakers houden met de stopwatch de tijd bij. Wie heeft er na 30 seconden gewonnen, de makers of de krakers? Een spel waar je continu moet opletten en snel moet zijn. Het was een erg leuk spel wat we ook enige tijd hadden gespeeld! 
 

Vrijdag 26 maart
De laatste dag op onze kinderopvang was ook genieten: zonnig, veel buitenspelen, gezelig kletsen en voetballen. Allemaal leuke dingen waar we blij van worden! Nadat pedagogisch medewerker Harry de kinderen had opgehaald van school en fruit had gegeten, gingen we buiten voetballen en dansen. De kinderen wilden deze twee activiteiten graag doen. Dus enkele kinderen gingen op goal schieten en keepen en twee kinderen gingen mee dansen met de dansschool die op maandag, woensdag en vrijdag op het terrein van VV DBS komen dansen. Naast het dansen en voetballen hadden de kinderen met de lego gespeeld en mooie knutselwerkjes gemaakt. Uiteindelijk waren alle kinderen opgehaald door hun ouders en kon het weekend beginnen! 



Ons team

Bart Loomans
Bart Loomans Vestigingsmanager
Yvonne Hurkmans-Swinkels
Yvonne Hurkmans-Swinkels
Maureen Herremans
Maureen Herremans
Stan van Litsenburg
Stan van Litsenburg
Linde van Grunsven
Linde van Grunsven
Brian van Seccelen
Brian van Seccelen
Iris de Roos
Iris de Roos
Mark van Hulst
Mark van Hulst
Puk van Bussel
Puk van Bussel
Pedagogisch coaches
Pedagogisch coaches