Our two kids go to Sportstuif and absolutely love it! The teachers are amazing and creative. Every day they are motivated to move and to try out new sport activities.

Before that our kids were bored at their previous BSO, so we were looking for a good alternative that would also really engage with the kids. A friend of ours highly recommended it and we did a couple of try outs and were welcomed warmly. All our questions were answered to our satisfaction.

Additionally we find the team of teachers highly professional, always friendly and flexible. The Sportstuif team brings an outstanding level of communication and organization.

I would always highly recommend Sportstuif as a BSO to anybody.

Lucia Ryan Lucia Ryan
5 /5
bij Google reviews

Laat een review achter

Samenwerkingsspelen, werpen en vangen en tikspelen in week 16-2022

Hallo lieve kinderen en ouders in Meerhoven! Elke week volgt op onze nieuwspagina op deze website een leuke terugblik over de activiteiten van de afgelopen week. In week 16 van dinsdsag 19 april tot en met vrijdag 22 april speelden we de volgende activiteiten: Samenwerkingsspellen, estafettespelen, werpen en vangen, Pokémonbal en tikspelen. Lees je mee?

Dinsdag 19 april
Na een prachtig en lang paasweekend met geweldig weer was het voor veel kinderen weer tijd om naar school en Sportstuif te gaan! Gelukkig werd het mooie weer ook meegenomen en dit zorgde weer voor een geweldige sfeer. Vandaag werden er veel kinderen lopend opgehaald, dit doen wij altijd met voldoende pedagogisch medewerkers zodat dit altijd veilig en gezellig is. Na het eten van het verse fruit was het weer tijd voor de eerste activiteiten van deze week: steen, papier, schaar estafette, de menselijke knoop en een heel gaaf samenwerkingsspel waarbij we heel veel materialen gebruikte! Bij het samenwerkingsspel was het de bedoeling dat de kinderen zonder de grond te raken door middel van de materialen zo snel mogelijk naar de overkant te komen. Dit ging steeds beter en we hebben veel potjes moeten spelen voordat er een winnaar was!
 

Woensdag 20 april
Ook vandaag was het weer optimaal genieten op het sportpark van DBS met veel kinderen. Tijdens de lunch werd er volop gesproken over de vakantieplannen van iedereen, er zijn namelijk veel kinderen die op vakantie gaan tijdens de meivakantie. We begonnen de middag met het ophalen van de kinderen rond het middaguur. Vervolgens gingen we gezellig lunchen met zijn allen. De kinderen die wilden mochten buiten eten op de picknickbanken. Na de lunch was het tijd om even fijn vrij te spelen en van het zonnetje te genieten. Hierna gingen we verzamelen op het veld om weer hele gave activiteiten te gaan spelen, met vandaag: het samenwerkingsspel, inhaalbal en pionnenroof met dominosteentjes. Het was weer een erg fijne middag met alleen maar vrolijke gezichten!
 

Donderdag 21 april
Nu de temperaturen stijgen en het regelmatig weer zeer zonnig is zorgen wij er iedere keer voor dat de kinderen ingesmeerd worden, zo kan iedereen goed beschermd in het zonnetje spelen! Ook op deze laatste donderdag voor de meivakantie was het weer zeer zonnig en warm. Meestal zijn we rond 15:15 compleet en gaan we op het veld verzamelen voor de activiteiten. Vandaag deelden we de groep weer op in drie groepen zodat iedereen met leeftijdgenootjes een gaaf spel ging doen. Vandaag speelden we de flipperkast, gooien/vangen en het Pokémonspel! Het Pokémonspel is een variant op trefbal waarbij twee trainers ieder proberen om zo veel mogelijk Pokémon te vangen/af te gooien. Iedereen kreeg een keer de kans om trainer te zijn en dit leverde een mooie strijd op! Dit was een heel leuk spel wat wij zeker vaker zullen gaan spelen bij Sportstuif Meerhoven.
 

Vrijdag 22 april
En dan zijn we alweer aanbeland bij de laatste dag voordat iedereen twee weken meivakantie heeft. In de vakantie zijn wij bij natuurlijk gewoon geopend en gaan wij hele gave dagprogramma’s maken voor de kinderen die komen! De afgelopen zonnige weken waren geweldig en daar hebben wij als team Sportstuif Meerhoven erg van genoten. Op deze vrijdag was het gezellig druk bij onze sportieve kinderopvang. We haalden de kinderen op van school en gingen met zijn allen genieten van het verse fruit. Hierna gingen we verzamelen op het hoofdveld van DBS Meerhoven om de activiteiten te gaan spelen. Vandaag speelden we een overlooptikspel en enkele voetbalvormen. Daarnaast hebben we ook weer zeer genoten van het zonnetje en de dankbaarheid van alle kinderen. Wij van Sportstuif Meerhoven wensen iedereen een hele fijne vakantie en hopen jullie allemaal snel weer te zien!
 



Ons team

Bart Loomans
Bart Loomans Vestigingsmanager
Yvonne Hurkmans-Swinkels
Yvonne Hurkmans-Swinkels
Maureen Herremans
Maureen Herremans
Stan van Litsenburg
Stan van Litsenburg
Linde van Grunsven
Linde van Grunsven
Brian van Seccelen
Brian van Seccelen
Iris de Roos
Iris de Roos
Mark van Hulst
Mark van Hulst
Puk van Bussel
Puk van Bussel
Pedagogisch coaches
Pedagogisch coaches