Zoekende naar een Bso die de kinderen op de eerste plek zet, lekker actief met ze aan de slag gaat, ze uitdaagt en begrijpt dat ouders op de hoogte gehouden wil worden en hun kind veilig kan achter laten.
Zo kwamen we uit bij de Sportstuif. Wij zijn vanaf het eerste moment enorm tevreden, een team wat dedicated is, begaan met de kinderen en ze thuis laat voelen. Onze jongens (5 en 8jaar) zijn elke week weer enthousiast over wat ze hebben kunnen en mogen ontdekken. En hoe tof! Alle sporten lijken mogelijk, hele middagen buiten en ruimte zat! En ook de begeleiders lijken geen moment stil te zitten en altijd in voor een partijtje voetbal, tikkertje, hockey....
En voor ons? Wij zijn ook zeer tevreden, als er iets is dan denkt het team mee in oplossingen, ze zijn altijd enthousiast. Een heerlijk sportief en bruisend team! Keep up the good work

Familie van Beugen Familie van Beugen
5 /5
bij Google reviews

Laat een review achter

Meivakantie bij Sportstuif Meerhoven - week 18- 19-2021

Meivakantie week 1 - maandag 3 mei tot en met vrijdag 7 mei
We waren de meivakantie op onze BSO begonnen met een hele mooi zonnige dag! We hadden deze dag ook gave activiteiten op het programma staan: springen op het springkussen en dansen met Dance Giving! Het springen op het spingkussen was ontzettend gaaf! Kinderen gingen steeds achter elkaar van het springkussen af en dat was een en al plezier! Ook speelden kinderen op het veld met de hoepels en kinderen waren aan het voetballen. In de middag kwam juffrouw Lindy van Dance Giving een hele gave dansclinic geven! We deden verschillende dansspelletjes en uiteindelijk hebben we ook met allen kinderen een echte dans gedaan. Het was een super leuke dag! 
  

Op dinsdag was het niet zo'n mooi weer buiten; veel regen en wind. Met de momenten dat het droog was, gingen we buiten verschillende spelletjes doen. We hadden een gaaf voetbaltoernooi georganiseerd en we speelden het grote verstop-bingospel. Als we binnen speelden, speelden we verschillende gezelschapsspelletjes en we maakten mooie knutselwerkjes. Ook deze dag was genieten! 
 

Op woensdag hadden we een uitstapje gemaakt naar Kinderboerderij de Hazewinkel. Een leuk uitstapje met een leuke speeltuin en een kinderboerderij. In de middag konden we weer even spelen op het springkussen en we keken een gave film! Ook dat doen we wel eens: lekker een film kijken en even relaxen.
  

Donderdag was een drukke dag op onze kinderopvang. Er kwamen maar liefst 40 kinderen spelen en dat kon maar één ding betekenen: veel samenspelen met alle kinderen. En dat deden de kinderen ook. Daarnaast hadden we vandaag ook een dansclinic. Dit keer kwam dansschool DéDé dance bezoek. Wederom een erg leuke clinic waarbij alle kinderen met veel plezier gedanst hadden. 
 

Op de laatste dag van de eerste week van de meivakantie hadden we verschillende activiteiten gedaan: We gingen even spelen bij het speeltuintje in het park in Meerhoven en we speelden bingo! Een leuke afsluiting van de week. 

Meivakantie week 2 - maandag 10 mei tot en met vrijdag 14 mei
Op maandag was het weer genieten met de kinderen! Er waren zo'n 25 kinderen deze dag komen spelen bij onze BSO en wat hebben we het leuk gehad! We speelden verschillende samenwerkingsspellen, gingen even spelen in het sportspeeltuintje en we deden verschillende renspelletjes. Gedurende de dag ging de zon ook nog eens lekker schijnen. Wat was het fijn!
  

Op dinsdag stonden er in de ochtend twee verschillende activiteiten op het programma: een estafette spel en kat-en-muis! Bij de estafette vorm moesten kinderen eerst een stukje op de skippybal springen naar de pion. Vervolgens door de hoepels springen naar de bak met de pittenzakjes. Als laatste mochten ze dan een pittenzakje pakken en proberen deze in de bak te gooien. Zo scoorden de kinderen punten! De kinderen beleefden veel plezier met het springen. Ook deden ze erg goed mee met het tikspel. In de middag gingen we nog even spelen bij het sportspeeltuintje. 
  

Op woensdag speelden we vrijwel de hele dag buiten! We hadden boksen op het programma staan! Lekker even uitleven met de bokshandschoenen. We dede verschillende oefeningen en kinderen waren na een half uurtje even helemaal moe, want boksen kost veel energie! Nadat we even wat gedronken hadden, deden we nog even tegen elkaar boksen. Ook dat vonden de kinderen erg leuk! In de middag gingen we met de kinderen nog even spelen in het speeltuintje bij Park Meerland in Meerhoven. Een hele fijne speeltuin met genoeg toestellen om op te spelen. De rest van de dag hadden de kinderen nog erg mooie legobouwwerken gemaakt en mooie sieraden met loombandjes gemaakt. 
 

Op donderdag waren we gesloten vanwege Hemelvaartsdag. Op vrijdag kwamen nog 8 kinderen de hele dag spelen bij onze kinderopvang. Deze dag waren de bokshandschoenen nog in Meerhoven dus we deden nog een potje boksen! Ook gingen we skeeleren, voetballen en lazen we verhaaltjes voor uit het nieuwe sprookjesboek. Daarnaast waren we nog even op bezoek geweest bij Kinderboerderij de Hazewinkel! 

 



Ons team

Bart Loomans
Bart Loomans Vestigingsmanager
Yvonne Hurkmans-Swinkels
Yvonne Hurkmans-Swinkels
Maureen Herremans
Maureen Herremans
Stan van Litsenburg
Stan van Litsenburg
Linde van Grunsven
Linde van Grunsven
Brian van Seccelen
Brian van Seccelen
Iris de Roos
Iris de Roos
Mark van Hulst
Mark van Hulst
Puk van Bussel
Puk van Bussel
Pedagogisch coaches
Pedagogisch coaches