Our son goes to Sportstuif and we are. very happy to have chosen this. The BSO is situated in the DBS football campus and for a center that focuses on lot of sorts, this is a very good location with a lot of space.The staff here give a lot of attention to keep the kids involved and unlike some of the other BSOs, the emphasis is on playing a lot of outdoor games. When the weather does not permit, the kids play a lot of board games or table tennis indoor. The staff are very friendly and are always there to help. Right from the intake, we felt welcome at this center. Good job folks!

Shankar Shankar
5 /5
bij Google reviews

Laat een review achter

Eerste twee schoolweken bij Sportstuif week 36-2021 en 37-2021

Week 06-09 tot en met 10-09 - week 36
Het was de eerste week na de zomervakantie en wat keken we er naar uit om alle kinderen weer te zien! Sommige kinderen hadden we de hele zomervakantie niet gezien dus zij wilde graag vertellen over hun vakanties en leuke dagen die ze hadden beleefd! Maar ook de kinderen die in de vakantie bij onze sportieve opvang waren geweest, vertelden ook over hun gave vakanties! Het was deze week ook nog eens heel fijn zomerweer! We hadden elke dag leuke activiteiten gedaan zoals bommetje met een waterbal, water-estafette en fopbal met een waterbal. Ook deden we verschillende tikspelen, verschillende trefbalspelen en we hadden gevoetbald. Voor ieder was wils! Het was genieten om alle kinderen weer lekker te zien bewegen en plezier te zien maken. Wij als pedagogisch medewerkers vinden het ook altijd fijn om mee te bewegen en te spelen met de kinderen. We zijn een jong team met zowel mannen als vrouwen op de groep en allen vol energie om elke middag met de kinderen te sporten en bewegen. Wij zoeken ook nog personeel! Mocht je zelf interesse hebben of iemand kennen die met ons elke dag de kinderen een super gave middag wil bezorgen? Stuur een motivatiebrief naar info@sportstuif.nl. 

Week 13-9 tot en met 17-9 - week 37
Ook deze week was een super leuke week bij onze BSO in Meerhoven! We hadden elke dag een grote groep kinderen wat zorgde voor veel plezier en veel samen buiten spelen. Het was wederom stralend weer met veel zon. We startten de week op onze sportieve naschoolse opvang met drie kleine spellen: een draken-tikspel, trefbal in de pannakooi en hoepelpong. Allemaal leuke kleine spelletjes die kinderen ook eens op het schoolplein kunnen doen. Ook speelden we op dinsdag gave activiteiten: we hadden drie activiteiten rondom werpen en vangen: we gooiden ballen in de ringen in de goal en we deden twee leuke estafettevormen. Het was top om iedereen zo enthousiast bezig te zien. Onze pedagogisch medewerkers weten elke dag weer een gaaf programma neer te zetten dat zowel uitdagend is voor de wat oudere kinderen en makkelijk uitvoerbaar voor de jongere kinderen. Op woensdag gingen we het spel 'chinees voetbal' doen. Een leuk spel waarin we met de benen open in een kring staan en proberen de bal door elkaars benen te rollen. Dat deden de kinderen erg goed! Op donderdag speelden we een gaaf voetbaltoernooi en we speelden het spel 'kat en muis'. Voor iedereen ook een bekend tikspel. We eindigden de week met veel vrij spelen en een klein spelletje 'levend memory'. We kunnen weer terugkijken op een super leuke week met veel buiten spelen, plezier en blije gezichten!
 



Ons team

Bart Loomans
Bart Loomans Vestigingsmanager
Yvonne Hurkmans-Swinkels
Yvonne Hurkmans-Swinkels
Maureen Herremans
Maureen Herremans
Stan van Litsenburg
Stan van Litsenburg
Linde van Grunsven
Linde van Grunsven
Brian van Seccelen
Brian van Seccelen
Iris de Roos
Iris de Roos
Mark van Hulst
Mark van Hulst
Puk van Bussel
Puk van Bussel
Pedagogisch coaches
Pedagogisch coaches