Zoekende naar een Bso die de kinderen op de eerste plek zet, lekker actief met ze aan de slag gaat, ze uitdaagt en begrijpt dat ouders op de hoogte gehouden wil worden en hun kind veilig kan achter laten.
Zo kwamen we uit bij de Sportstuif. Wij zijn vanaf het eerste moment enorm tevreden, een team wat dedicated is, begaan met de kinderen en ze thuis laat voelen. Onze jongens (5 en 8jaar) zijn elke week weer enthousiast over wat ze hebben kunnen en mogen ontdekken. En hoe tof! Alle sporten lijken mogelijk, hele middagen buiten en ruimte zat! En ook de begeleiders lijken geen moment stil te zitten en altijd in voor een partijtje voetbal, tikkertje, hockey....
En voor ons? Wij zijn ook zeer tevreden, als er iets is dan denkt het team mee in oplossingen, ze zijn altijd enthousiast. Een heerlijk sportief en bruisend team! Keep up the good work

Familie van Beugen Familie van Beugen
5 /5
bij Google reviews

Laat een review achter

Een week met buitenspelen en verschillende tikspelen in week 11-2021

Maandag 15 maart
We waren de week leuk begonnen met veel buitenspelen en oneindigtikkertje. Om 14.30 uur en 14.45 uur haalden we de kinderen op uit school. Onderweg kletsen we vaak even over het weekend en hoe de dag op school was. Aangekomen bij Sportstuif gingen we even vrij spelen. We hadden met de lego gespeeld en kleurplaten gekleurd. Vervolgens gingen we de jas aandoen en lekker buiten spelen! Deze middag stond het tikspel 'oneindigtikkertje' op het programa: een tikspel wat dus oneindig kan duren. De kinderen vonden het een leuk spel en dus hadden we dat ook een enige tijd gespeeld! 

Dinsdag 16 maart
Vandaag stonden verschillende tikspelen, gekozen door de kinderen, op het programma: 'Vieslandlekkerland, Dinosaurustikkertje en Chinese muur'. Wat hadden we veel gerend en plezier gemaakt! Daarnaast speelden we ook het spelletje 'wat ben ik'. Met ieder een kaartje op het hoofd ga je raden wat je bent! De middag met verschillende activiteiten vloog voorbij. Elke middag hebben hetzelfde programma, waarin de beweegactiviteiten elke dag verschillen. Hier kun je lezen hoe onze middagen eruit zien. 

Woensdag 17 maart
Vanaf 12.10 uur halen we op woensdag kinderen op van school. Daarna eten we altijd met z'n allen boterhammen en daarna gaan we lekker vrij spelen. Deze middag was zoals altijd een en al plezier en samen spelen. De kinderen verzonnen verschillende fantasiespellen om buiten op het kunstgrasveld te doen. Daarnaast heeft pedagogisch medewerker Yvonne met de kinderen twee spellen gedaan: iemand is 'm niemand is 'm en het overlooptikspel. Met deze spellen hebben we veel gerend en plezier gehad. 

Donderdag 18 maart
Op donderdag was het erg wisselend weer, het was regen, zon en weer droog. Maar dat mocht de pret niet drukken, na het fruit eten gingen we naar buiten om de activiteiten te doen. Vandaag waren deze activiteiten 'Kat en muis' en 'Superbal'. Wederom twee activiteiten waarin we veel hadden bewogen in de buitenlucht. 
 

Vrijdag 19 maart
De laatste dag van de week op onze buitenschoolse opvang was het genieten! De zon scheen volop dus we hebben de hele middag buiten gespeeld. We zijn naar het sportspeeltje geweest, gelegen achter de parkeerplaats bij Sportstuif Meerhoven. Ook hadden we een bal meegenomen en daar lekker gevoetbald. Een fijne afsluiting van de week met veel beweging en plezier!



Ons team

Bart Loomans
Bart Loomans Vestigingsmanager
Yvonne Hurkmans-Swinkels
Yvonne Hurkmans-Swinkels
Maureen Herremans
Maureen Herremans
Stan van Litsenburg
Stan van Litsenburg
Linde van Grunsven
Linde van Grunsven
Brian van Seccelen
Brian van Seccelen
Iris de Roos
Iris de Roos
Mark van Hulst
Mark van Hulst
Puk van Bussel
Puk van Bussel
Pedagogisch coaches
Pedagogisch coaches