Wij zijn erg blij met Sportstuif Meerhoven. Deze BSO biedt de kinderen een goede veilige opvang met heel veel sportieve buiten-activiteiten. Naast pedagogische medewerkers hebben zij ook sportdocenten als groepsleiding. Deze combinatie maakt dat de kinderen gestimuleerd worden in een brede (motorische) ontwikkeling. Ze zijn gehuisvest op het sportpark van DBS, dus volop ruimte en faciliteiten voor heerlijk spelen én sporten!

Hanneke Hilferink Hanneke Hilferink
5 /5
bij Google reviews

Laat een review achter

Een overzicht van de activiteiten in week 52,53 - 2020.

Week 52
Deze week op onze kinderopvang startten op maandag 21 december met 5 kinderen en pedagogisch medewerkers Tiago en Ruben. Ook waren er kinderen van Sportstuif Veldhoven en Sportstuif Valkenswaard op bezoek. Het spel 'Minute to win it' stond op het programma: een spel waarbij je zo vaak mogelijk iets moest uitvoeren binnen één minuut. Er waren verschillende onderdelen: zo vaak mogelijk met de basketbal stuiteren, zo vaak mogelijk met de tennisbal tegen de muur gooien, zo vaak mogelijk springen met het springtouw, zo vaak mogelijk door de hoepel stappen en een zo groot mogelijke toren bouwen met de legoblokjes. Wat waren de kinderen goed en wat hadden ze een plezier! De rest van de dag hebben de kinderen nog grote bouwwerken gemaakt met de lego en gezelschapsspelletjes gedaan. Iets wat ook wel paste in de kerstvakantie met het regenachtige weer. De rest van de week hebben pedagogisch medewerkers Lex en Harry nog leuke activiteiten gedaan met de kinderen: spelen in het sportspeeltuintje, een eigen verzonenn basketbalspel gedaan, appelflappen gebakken en een film gekeken. Het was een rustige maar plezierige week op onze buitenschoolse opvang. 

Week 53:
Deze week begon met twee gave activiteiten: een eigen disco maken met de stoelendans en spelen in de gymzaal bij onze buitenschoolseopvang Sportstuif Deurne. De eigengemaakt disco was gaaf! Harde muziek aan, dansen, en stoelendans doen. Dat was leuk! In de middag hebben de kinderen in de touwen gehangen bij onze kinderopvang-vestiging in Deurne. De kinderen hebben zich de hele middag vermaakt: verschillende turnonderdelen doen, in de ringen hangen en verstopspelletjes gedaan. Wat was het een leuke eerste dag van de week! Op dinsdag stond de speurtocht in de bossen op het programma: conditie-oefeningen doen, kruipend een parcours afleggen en samenwerken. Het was regenachtig weer, maar met de regenjas en laarzen aan gingen de kinderen aan de slag. Ze hadden ontzettend goed hun best gedaan en waren ook wel moe bij terugkomst op onze buitenschoolse opvang. Op woensdag heeft pedagogisch medewerker Harry een leuke dag gehad met de 6 kinderen die aanwezig waren voor de noodopvang. De kinderen hadden een grote fantasie en deden verschillende eigen verzonnen spellen: Pokémon, Starwars, verschillende computerspellen en Dierentuintje. Wat was het een genot om naar te kijken en mee te doen! Daarnaast hadden ze tussen de buien door buiten tikspelletjes gedaan. Deze spelletjes blijven altijd leuk en kinderen hebben hier veel plezier in. 
Ook deze week was leuk met veel verschillende activiteiten en we zijn blij dat we ouders met cruciale beroepen hebben kunnen helpen in deze gekke tijden. 

Wij wensen iedereen een gezond, gelukkig en sportief 2021 toe! Graag tot ziens bij Sportstuif Meerhoven. 



Ons team

Bart Loomans
Bart Loomans Vestigingsmanager
Yvonne Hurkmans-Swinkels
Yvonne Hurkmans-Swinkels
Maureen Herremans
Maureen Herremans
Stan van Litsenburg
Stan van Litsenburg
Linde van Grunsven
Linde van Grunsven
Brian van Seccelen
Brian van Seccelen
Iris de Roos
Iris de Roos
Mark van Hulst
Mark van Hulst
Puk van Bussel
Puk van Bussel
Pedagogisch coaches
Pedagogisch coaches