I’m very pleased with the care and enthusiasm of this BSO! I have tried other BSOs as well and left all of them to stick with this one! By far here is the best! They genuinely enjoy being around and playing with kids! My sons love going there. Best staff ever!

Feyza Ucak Feyza Ucak
5 /5
bij Google reviews

Laat een review achter

Een overzicht van de activiteiten in week 2-2021

Maandag 11 januari
Deze middag op onze kinderopvang stond in het teken van lekker vrij spelen in het sportspeeltuintje. Regelmatig lopen we naar dit speeltuintje, gelegen achter de parkeerplaats van onze locatie bij Voetbalvereniging DBS. In dit speeltuintje heeft pedagogisch medewerker Yvonne met de kinderen meegespeeld met het zelfverzonnen spel 'Politie en boefje'. De kinderen leven zich helemaal in in hun rol als boef of politieagent, super leuk om te zien! De kinderen hebben z'n best achter elkaar aan gerend en ook hebben spelen ze ondertussen op de speeltoestellen. Balanceren en klimmen & klauteren komen aan bod en dat is natuurlijk ook erg goed voor de motorische ontwikkeling van de kinderen. Het was een leuke middag en door het vele bewegen hadden we het geen moment koud buiten! 

Dinsdag 12 januari
Pedagogisch medewerkers Yvonne en Tiago gingen deze middag de kinderen ophalen bij Basisschool de Startbaan en Basisschool 't Slingertouw Grasland. De kinderen zijn op school voor noodopvang en mogen daarom ook naar onze buitenschoolse opvang komen. Nadat we gezellig even gekletst hadden met de kinderen en fruit hadden gegeten, gingen we naar buiten. Het was echt heel fijn weer buiten om lekker te spelen! Tiago had twee activiteiten voorbereid: het tikspel met de piraten en vissers en een partijtje voetballen. Beide spellen vonden de kinderen erg leuk! Ze waren erg fanatiek en beide medewerkers houden ook wel van een potje voetbal! Naast de buitenactiviteiten hebben we ook met de lego mooie bouwwerken gemaakt en kleurplaten gekleurd. 
  

Woensdag 13 januari
Op woensdag hadden we 6 kinderen op onze kinderopvang, en deze kinderen hebben altijd super veel plezier samen! Teamleider Yvonne speelt dan ook graag mee met deze kinderen en hun fantasie. Ook had Yvonne deze keer een ander soort activiteit dan sporten op de planning staan: zelf klei maken en figuurtjes kleien. En dat vonden de kinderen erg leuk om te doen! Het is ook eenvoudig maken met bloem, water, zout en olijfolie. De kinderen hadden allen hun eigen figuurtjes gemaakt en namen deze dan ook mee naar huis om aan hun papa en mama te laten zien. Ook hadden we buiten nog even gevoetbald en veel gerend! Een mooie middag met wisselende activiteiten!
 

Donderdag 14 januari
De medewerkers van onze kinderopvang Yvonne, Harry en Roos gingen de kinderen op 14.30 uur en 14.45 uur ophalen van de scholen. Op donderdag zijn er, in deze tijden van noodopvang, de meeste kinderen bij Sportstuif, namelijk 15 tot 18 kinderen. Hoe meer zielen hoe meer vreugd! Deze middag hadden de kinderen verschillende tikspelen gedaan in de middencirkel van het voetbalveld. Het was vrij koud buiten dus we gingen lekker veel bewegen! 

Vrijdag 15 januari
De laatste dag van de schoolweek is het altijd vrij rustig, maar niet minder leuk! Er waren deze keer 7 kinderen die met veel plezier bij Sportstuif Meerhoven kwamen spelen. Even fruit eten, wat drinken en naar buiten voor de activiteit! Pedagogisch medewerker Harry zorgde voor de uitleg van het spel: 'Steen-papier-schaar-estafette. De bedoeling is dat je zo snel mogelijk door de hoepels springt en als je iemand tegen komt, moet je steen-papier-schaar doen. Win je, dan mag je weer doorspringen totdat de volgende eraan komt. Bereik je het andere team, dan win je het spel! Natuurlijk is het leuk om te winnen bij een competitief spel, maar het gaat om het plezier en de manier hoe er samen gespeeld wordt. Dat vinden wij bij Sportstuif veel belangrijker! Het was een mooie afsluiting van de week! 


 



Ons team

Bart Loomans
Bart Loomans Vestigingsmanager
Yvonne Hurkmans-Swinkels
Yvonne Hurkmans-Swinkels
Maureen Herremans
Maureen Herremans
Stan van Litsenburg
Stan van Litsenburg
Linde van Grunsven
Linde van Grunsven
Brian van Seccelen
Brian van Seccelen
Iris de Roos
Iris de Roos
Mark van Hulst
Mark van Hulst
Puk van Bussel
Puk van Bussel
Pedagogisch coaches
Pedagogisch coaches