En weer even een heel groot compliment voor Sportstuif Meerhoven!
Zelfs al ik last minute extra opvang nodig heb kan ik gebruik maken van mijn ruiluren!

Ben echt super tevreden over deze opvang. Mijn boys (9 en 7) gaan hier heel graag naartoe! Leuk & jong team! Altijd leuke activiteiten, ook in de vakanties! Super flexibel! Meedenkend! Echte aanrader!

Als ik aan het werken ben krijg ik tussendoor vaak leuke foto's en filmpjes doorgestuurd en zie ik dat de kids lekker aan het spelen en sporten zijn! Ook dat is super! Je ziet dan zelf dat ze zich op en top vermaken! 

Mocht je overwegen om je kids naar deze opvang te sturen.... niet twijfelen.. gewoon doen!! 

Nathalie van Riel Nathalie van Riel
5 /5
bij Google reviews

Laat een review achter

Chinese muur, tikspelen en estafettespelen in week 39-2021

Maandag 27 september
Alweer de laatste week van september bij onze sportieve BSO. Toen we bij de BSO aankwamen gingen we fruit eten en werd er lekker over het afgelopen weekend gekletst! Deze middag was het helaas niet zo'n mooi weer. Het regende bijna de hele middag. We konden nog net een warming-up spel doen wat gegeven werd door de kinderen en daarna renden we naar binnen omdat de regen kwam. Dus we hadden de rest van de middag binnen lekker geknutseld en spelletjes gedaan. Toen het droog was gingen we meteen naar buiten en er werd nog volop buiten gespeeld!

Dinsdag 28 september
De voorlopig laatste zonnige dag op de buitenschoolse opvang. Dus vandaag zijn we lekker veel buiten geweest met een mooie groep kinderen. Pedagogisch medewerker Maureen gaf vandaag het warming-up tikspel: bokspring tikkertje! Nadat we meerdere rondes gespeeld hadden gingen we met meester Tiago een voetbaltoernooi doen en met meester Bart Chinese muur. Er werd heel fanatiek en goed meegedaan door iedereen! Het was een fijne middag.
  

Woensdag 29 september
Nadat de kinderen net na het middaguur opgehaald werden van school, gingen we gezellig lunchen bij onze naschoolse opvang. Toen we naar buiten wilden gaan voor onze sportieve activiteiten kwam de regen met bakken uit de hemel! Hierna hebben we het binnen heel gezellig gemaakt en is er geschaakt, geknutseld, zijn er kaartspellen gespeeld en zijn er hele lange kettingen met loombandjes gemaakt. Na het koekje eten begon het buiten op te klaren en werden we getrakteerd op een prachtige dubbele regenboog. We speelden nog lekker buiten en deden een gaaf overloopspel!
 

Donderdag 30 september
Na de vele regen van gisteren was het vandaag gelukkig droog. Het was erg gezellig met veel kinderen. Na het ophalen van school gingen we verschillende soorten fruit eten met voor ieder wat wils. Deze middag waren we voornamelijk buiten te vinden. Na ons warming up tikspel gingen we verschillende estafettevormen spelen waarbij ieder kind zijn bijdrage leverde aan een spannende strijd! Er werd meerdere malen van team gewisseld om te kijken wie steeds het snelste was, erg leuk dat kinderen zo jong al zo fanatiek zijn.
  

Vrijdag 1 oktober
Deze laatste dag van de week waren we al vroeg op de BSO aanwezig wegens verschillende tijden dat scholen uit zijn. Juf Yvonne is gezellig buiten de deur tosti’s wezen eten met een kind, hoe gaaf is dat! Nadat de rest van de kinderen ook aan waren gekomen bij DBS Meerhoven en het fruit weer op was gingen we de laatste activiteiten van deze week doen. Vandaag stond er een heel leuk overloopspel van meester Stijn op het programma, erg leuk! Daarnaast is vandaag ook onze nieuwe tap binnen gekomen waarbij kinderen zelf eenvoudig hun eigen ranja kunnen tappen. Wij zijn heel benieuwd hoe deze in de smaak gaat vallen volgende week! 
 

 

 



Ons team

Bart Loomans
Bart Loomans Vestigingsmanager
Yvonne Hurkmans-Swinkels
Yvonne Hurkmans-Swinkels
Maureen Herremans
Maureen Herremans
Stan van Litsenburg
Stan van Litsenburg
Linde van Grunsven
Linde van Grunsven
Brian van Seccelen
Brian van Seccelen
Iris de Roos
Iris de Roos
Mark van Hulst
Mark van Hulst
Puk van Bussel
Puk van Bussel
Pedagogisch coaches
Pedagogisch coaches