En weer even een heel groot compliment voor Sportstuif Meerhoven!
Zelfs al ik last minute extra opvang nodig heb kan ik gebruik maken van mijn ruiluren!

Ben echt super tevreden over deze opvang. Mijn boys (9 en 7) gaan hier heel graag naartoe! Leuk & jong team! Altijd leuke activiteiten, ook in de vakanties! Super flexibel! Meedenkend! Echte aanrader!

Als ik aan het werken ben krijg ik tussendoor vaak leuke foto's en filmpjes doorgestuurd en zie ik dat de kids lekker aan het spelen en sporten zijn! Ook dat is super! Je ziet dan zelf dat ze zich op en top vermaken! 

Mocht je overwegen om je kids naar deze opvang te sturen.... niet twijfelen.. gewoon doen!! 

Nathalie van Riel Nathalie van Riel
5 /5
bij Google reviews

Laat een review achter

Meivakantie bij Sportstuif Meerhoven DBS in week 17 & 18-2022

Hallo lieve kinderen en ouders in Meerhoven! Elke week volgt op onze nieuwspagina op deze website een leuke terugblik over de activiteiten van de afgelopen week. In week 17 en 18 was het meivakantie en speelden we de volgende activiteiten: XL twister, lasergamen, boksen, levend stratego en het springkussen. Lees je mee?

Meivakantie week 1

Ook in de vakanties wordt het steeds drukker bij onze sportieve kinderopvang, echter gingen er ook veel kinderen fijn met hun ouders op vakantie nu het weer kan. De eerste week van de meivakantie was het gezellig druk met een extra vrije dag in het midden van de week in de vorm van Koningsdag. We hebben weer veel unieke en leuke activiteiten gedaan, zo hadden we het springkussen, XL twister, acrogym, trefbal, levend stratego, een voetbaltoernooi en zijn we naar het sportspeeltuintje geweest! Gelukkig was het ook de hele week geweldig weer met veel zon, dus ook veel buiten spelen. Ook wordt er veel muziek gedraaid als we met zijn allen buiten aan het spelen zijn, vooral de Macarena valt goed in de smaak de laatste weken! Wij als pedagogisch medewerkers hebben erg genoten deze eerste week van de meivakantie, dat smaakte natuurlijk naar meer voor de tweede week!

Meivakantie week 2

En toen waren we alweer aanbeland bij de tweede week van de meivakantie! Tijdens vakanties hebben wij een zeer gevarieerd programma, zo eten we twee keer fruit per dag en spelen we ook twee keer per dag een activiteit welke altijd verschillen van elkaar. Daarnaast zorgen wij op vakantiedagen voor de lunch, dit is altijd erg gezellig! Ook is er natuurlijk ook heel veel vrij spelen op een vakantiedag, zo kunnen kinderen precies datgene doen waar ze het meeste zin in hebben. Tijdens deze tweede week hadden we ook een aantal hele gave activiteiten op het programma staan, zo hadden we lasergamen, boksen, levend stratego, een estafette, voetbaltoernooitjes en superbal! Ook is er op deze dagen veel geknutseld en zijn er veel vliegtuigen gevouwen. Ook deze week was het iedere dag fantastisch weer, we zorgen dan ook dat kinderen twee maal per dag ingesmeerd worden. We sloten de dag dagelijks af met een lekker koekje! Wij hebben erg genoten van deze heerlijke meivakantie en kijken er naar uit om iedereen volgende week weer te zien, tot dan!



Ons team

Bart Loomans
Bart Loomans Vestigingsmanager
Yvonne Hurkmans-Swinkels
Yvonne Hurkmans-Swinkels
Maureen Herremans
Maureen Herremans
Stan van Litsenburg
Stan van Litsenburg
Linde van Grunsven
Linde van Grunsven
Brian van Seccelen
Brian van Seccelen
Iris de Roos
Iris de Roos
Mark van Hulst
Mark van Hulst
Puk van Bussel
Puk van Bussel
Pedagogisch coaches
Pedagogisch coaches