A very good BSO. Compared with its larger competitor, I appreciate very much the familiar atmosphere and the flexibility of the staff. Everything can still be arranged with f2f conversations, also whatsapp works very effectively. Sportstuif also distinguishes itself by its focus on sportive activities, which start every afternoon for the kids. Even though the facilities are rather simple, I have the impression that my kids are still offered a more meaningful time-pass than what I have seen elsewhere.

Thomas Hille Thomas Hille
5 /5
bij Google reviews

Laat een review achter

Kerstvakantie bij Sportstuif Meerhoven - week 51-52-1-2021/2022

Hallo lieve kinderen en ouders in Meerhoven! De kerstvakantie is voorbij en het nieuwe jaar staat weer voor de deur! In de kerstvakantie hebben we ontzettend veel leuke dingen gedaan, zoals een springkussen, kerstboom estafette, kerstkoekjes bakken en zijn we naar het sportspeeltuintje geweest. Lezen jullie mee? 

Noodopvang laatste schoolweek van het jaar
De laatste schoolweek van het jaar zag er helaas iets anders uit dan we met zijn allen gehoopt hadden. Plotseling moesten wij ook weer sluiten dus vanaf dit moment tot aan het einde van de kerstvakantie was er enkel noodopvang. Ondanks deze maatregelen hebben wij er met zijn allen toch enkele leuke weken van gemaakt! De pedagogisch medewerkers hadden voor deze week weer de nodige leuke activiteiten verzonnen: kerstkoekjes bakken, kerstboom estafette, Chinees voetbal en bingo. Bij de kerstkoekjes bakken werden er allerlei mooie kerstversieringen van gemaakt: kerstballen, kerstbomen en sommige kinderen konden het niet laten om er nog wat pepernoten van te maken, hoe grappig! De kerstboom estafette is ook een activiteit die het altijd geweldig doet onder de kinderen. Een kind gaat als een boom staan en de andere kinderen brengen om beurten een versiering mee en hangen deze aan de boom. Het team dat het snelst alle spullen in de boom heeft gehangen wint. Een schot in de roos! Ondanks dat het een rustige week was hebben we er het beste van gemaakt bij Sportstuif Meerhoven!

 

Kerstvakantie noodopvang week 1
De eerste week van de kerstvakantie stond weer voor de deur bij onze sportieve kinderopvang. Tijdens vakanties hebben wij altijd een wisselend programma voor de kinderen waarbij we vaak twee activiteiten per dag doen. Ook zijn er dan regelmatig uitstapjes naar bijvoorbeeld het bos of een plaatselijke speeltuin! We beginnen de dag altijd met vrij spelen en fruit eten, hierna volgt een activiteit of uitstapje. Vervolgens gaan we gezellig lunchen en gaan we weer een activiteit doen. Hierna gaan we weer lekker vers fruit eten gevolgd door vrij spelen de rest van de middag. Ook is er iedere dag rond half 5 nog een koekjesmoment, erg lekker natuurlijk! Helaas was het door de maatregelen niet mogelijk om gave uitstapjes te doen, maar gelukkig waren er door het zachte week genoeg andere mogelijkheden. Zo hebben we tijdens deze eerste vakantieweek levend stratego, stoepranden, eiland springen, hockey en hebben we flink geknutseld! De temperatuur liep op naar maar liefst 15 graden buiten, hierdoor zijn we erg veel buiten geweest en sommige kinderen konden het niet laten om zelfs de jas uit te doen. Wij bij Sportstuif genieten er iedere dag weer van om kinderen en hun ouders vrolijk te maken met ons enthousiasme!

 

Kerstvakantie noodopvang week 2
Inmiddels waren we alweer aangekomen bij de laatste week van de verlengde kerstvakantie. Aan het begin van deze week kregen wij ook het geweldige nieuws te horen dat wij vanaf de volgende week weer volledig open mogen en dat de kinderen ook weer naar school mogen! Wij kijken er alweer naar uit om iedereen te zien tijdens de start van het nieuwe jaar. Tijdens deze laatste week van de kerstvakantie hadden we nog een aantal erg leuke activiteiten op het programma staan bij Sportstuif! Zo gingen we naar het sportspeeltuintje en hadden we het bekende springkussen tot onze beschikking! Ook speelden we nog pictionary, ballen gekte en tienbal. Vooral het sportspeeltuintje vinden kinderen altijd weer erg leuk, het is ook handig dat het om de hoek ligt bij Sportstuif, zo kunnen we gezellig met zijn allen er heen wandelen. Deze week was er helaas ook regelmatig regen maar dit weerhield ons er niet van om toch naar buiten te gaan! Een erg leuke afsluitende week van de rustige vakantie. Wij kijken er weer naar uit om volgende week alle kinderen weer te mogen verwelkomen. Tot ziens bij Sportstuif Meerhoven!

 



Ons team

Bart Loomans
Bart Loomans Vestigingsmanager
Yvonne Hurkmans-Swinkels
Yvonne Hurkmans-Swinkels
Maureen Herremans
Maureen Herremans
Stan van Litsenburg
Stan van Litsenburg
Linde van Grunsven
Linde van Grunsven
Brian van Seccelen
Brian van Seccelen
Iris de Roos
Iris de Roos
Mark van Hulst
Mark van Hulst
Puk van Bussel
Puk van Bussel
Pedagogisch coaches
Pedagogisch coaches