Professionele opvang door super enthousiaste medewerkers, waarbij sport en spel voorop staat. Onze dochter gaat er graag naar toe, ze houdt erg van bewegen, buiten zijn en op z'n tijd rustige activiteiten, dit is er allemaal.
Erg flexibel in inzet van uren, ruilen, extra komen. Heel laagdrempelig.
Kortom: erg tevreden en beveel Sportstuif zeker aan als bso!

Ingrid Korsten Ingrid Korsten
5 /5
bij Google reviews

Laat een review achter

Carnavalsvakantie bij Sportstuif Meerhoven week 9-2022

Hallo lieve kinderen en ouders in Meerhoven! Elke week volgt op onze nieuwspagina op deze website een leuke terugblik over de activiteiten van de afgelopen week. In week 9 van maandag 28 februari tot en met vrijdag 4 maart speelden we de volgende activiteiten: XL vier op een rij, springkussen, Archery Tag, kwartetspel en sportspeeltuintje. Lees je mee?

Maandag 28 februari

De afgelopen weken zijn weer voorbij gevlogen bij Sportstuif Meerhoven. Zo zijn we alweer aanbeland bij de carnavalsvakantie! Voor deze week stonden er weer allerlei gave activiteiten op het programma, waarvan sommige ook in het thema van carnaval. Op vakantiedagen doen we ’s morgens en ’s middags een activiteit, hierbij zorgen wij voor voldoende variatie zodat er voor ieder wat wils is. Op maandag hebben we in de ochtend carnavalsmaskers gemaakt. Onze stagiaire Hanan had weer verschillende leuke ideeën hier over en had voor de kinderen veel verschillende maskers uitgeprint die we uit konden knippen en versieren, erg leuk! In de middag hebben we XL vier op een rij en Archery Tag gedaan. Dit vonden de kinderen erg leuk en daarnaast was het ook heerlijk weer. Een topdag om deze vakantie te beginnen!

Dinsdag 1 maart

Ook op dinsdag was het prachtig weer bij onze sportieve buitenschoolse opvang. ’s Morgens was het nog koud, maar de zon brak al snel door zodat het ook buiten aangenaam was. Een tijdje geleden zijn op ons hoofdkantoor enkele nieuwe springkussens geleverd die we kunnen gebruiken bij de BSO. Voor vandaag had meester Bart een nieuwe meegenomen met een glijbaan en een kruiptunnel, dit vonden de kinderen erg gaaf! Daarnaast hadden we in de ochtend ook weer carnavalsmaskers gemaakt en speelden we ’s middags ook nog Archery Tag. Het was een dag vol zon en sportieve activiteiten in Meerhoven!

Woensdag 2 maart

Tijdens de vakanties verzorgen wij dagelijks de lunch voor alle kinderen. Hierbij wordt ook rekening gehouden met de voorkeuren en allergieën van kinderen. Daarnaast krijgen kinderen tijdens de lunch ook een glas appelsap of melk, een lekkere afwisseling op het dagelijkse ranja en water. Op woensdag was het erg gezellig met ongeveer 30 kinderen. Ook vandaag speelden we weer Archery Tag en hebben we meerdere malen het springkussen opgezet. Het was toch ook vooral weer genieten van het zonnetje en het gezellig samen kunnen zijn met vriendjes en vriendinnetjes. We sloten de dag af met een lekker koekje en een heerlijk gevoel.

                         

Donderdag 3 maart

En toen was het alweer donderdag, de week vloog letterlijk voorbij. We hadden voor deze week extra veel fruit ingeslagen zodat we zowel ’s morgens als ’s middags met zijn allen konden genieten van de overvolle fruitschalen. We hebben de hele week buiten het fruit kunnen eten in het zonnetje, heerlijk! Ook sturen wij in de ochtend en in de middag een appje naar alle ouders met foto’s en filmpjes van wat we allemaal aan het doen zijn, dit zorgt altijd voor leuke reacties. Vandaag hebben we ook weer allerlei leuke spellen gedaan, zo speelden we het kwartetspel, deden we Archery Tag en genoten we weer op het springkussen! Wederom een topdag op het sportpark van DBS Meerhoven.

Vrijdag 4 maart

En toen was het alweer de laatste dag van deze heerlijke zonnige vakantieweek. Wat waren we ook toe aan het zonnetje na de voorgaande weken waarin we vooral te maken hadden met storm en regen. Dit zijn de weken waar wij als pedagogisch medewerkers zo van kunnen genieten, fijn buiten kunnen spelen met zijn allen en plezier maken! We hebben weer erg veel positieve reacties van ouders gekregen over de invulling van de week, de kinderen kijken er telkens erg naar uit om naar ons toe te komen. Vandaag gingen we in de ochtend naar het nabijgelegen sportspeeltuintje, hier hebben we ons helemaal uit kunnen leven op alle sportieve apparaten, in de zandbak en op de schommel. In de middag hebben we lekker vrij gespeeld en hebben we het springkussen nog opgezet. Wij kunnen weer terugkijken op een geweldige week en kijken er weer naar uit om dit volgende week weer door te zetten met hopelijk net zo’n geweldig weer. Tot ziens bij Sportstuif Meerhoven!



Ons team

Bart Loomans
Bart Loomans Vestigingsmanager
Yvonne Hurkmans-Swinkels
Yvonne Hurkmans-Swinkels
Maureen Herremans
Maureen Herremans
Stan van Litsenburg
Stan van Litsenburg
Linde van Grunsven
Linde van Grunsven
Brian van Seccelen
Brian van Seccelen
Iris de Roos
Iris de Roos
Mark van Hulst
Mark van Hulst
Puk van Bussel
Puk van Bussel
Pedagogisch coaches
Pedagogisch coaches