My daughter enjoys her time there, she can also move and play and get energy from the activities. At the beginning I went there because the other obvious alternative was busy and no slot for me, but now after a while I really like it to the sense that I turned of an offer from the other bso when my turn was up.

Thanks for the help and keep up the good work..

Hany Mohamed Hany Mohamed
5 /5
bij Google reviews

Laat een review achter

Yoga, Handbal & parcours week 11-2023

Maandag 13 Maart

Vandaag begonnen we weer met schoon te maken en de auto’s te controleren. Het weer was wisselvallig maar wel een prima temperatuur. Nadat we de kinderen gingen ophalen begon de zon heerlijk door te komen en was het warm. We begonnen vandaag dat de kinderen zelfstandig mochten spelen en iedereen wilde naar buiten. Ze gingen voetballen, stokken verzamelen en hutten bouwen. Rond 15:45 begonnen de kinderen op te ruimen en daarna gingen ze de handen wassen. Tijdens het fruit eten gingen meester Ray en juffrouw Dafne de activiteiten klaar zetten. We begonnen met gezamenlijke tikkertje iedereen was de tikker en als je getikt was ging je op de grond zitten. Als degene die jouw getikt heeft mag je weer meedoen. We hebben dit 2 rondjes gespeeld. De bovenbouw ging handbal spelen met 2 goals tegen elkaar. De bedoeling was om de bal over het doel te gooien en daarna te score. De onderbouw gingen met ballonnen spelen en dat vonden ze erg leuk. Na de activiteit kregen de kinderen een lekker koekje en gingen ze weer verder met buiten spelen totdat ze werden opgehaald.

Dinsdag 14 maart

Het was vandaag niet zo mooi weer zoals gister maar prima te doen. Helaas was het wel regenachtig maar niet perse kouder. De leraren en juffrouwen hadden er weer zin in. We begonnen de dag met alles weer netjes klaar te zetten voor de kinderen. Nadat ze werden opgehaald gingen de kinderen vooral binnen zelfstandig aan de gang. Dit deden ze door met vliegtuigjes te gooien, lego en te tekenen.  Daarna gingen we fruit eten en de kinderen hadden super veel honger. Dat was te merken want de bordjes waren zo leeg. De bovenbouw gingen ninja spel spelen, hier moesten ze zo snel mogelijk iemand de handen proberen te tikken maar je mocht maar 1 beweging maken. Als de beweging had gemaakt moest je zo blijven staan. De onderbouw gingen als eerst oefeningen doen en daarna gingen ze stoeien. Iedereen moest in de hoepel gaan staan en iemand anders uit de andere hoepel te duwen. Was dat gelukt had je gewonnen. Nadat de kinderen harstikke goed hadden meegedaan was het tijd voor een koekje en gingen de kinderen weer rustig binnen spelen.

Woensdag 15 maart

Meester Niels en juffrouw Dafne begonnen de dag met peutergym hier hebben we verschillende spelletjes gespeeld met de kinderen. Het was erg zonnig en kinderen konden prima in T-shirts naar buiten. We gingen de kinderen ophalen en alle kinderen hadden hun jassen in de tas gedaan omdat het nog steeds zo mooi weer was. Eenmaal bij onze locatie gingen de kinderen haar lunch opeten. Gezellig met z’n alle en leuke gesprekken hebben met elkaar. De kinderen wilde zo snel mogelijk eten omdat het super mooi weer was. Buiten gingen de kinderen voetballen, stokken verzamelen en basketballen. Juffrouw Dafne ging de activiteit klaar zetten en we gingen een parcours lopen. Voor de bovenbouw gingen ze met tweetallen, één been aan knopen met een lintje en voor de onderbouw gingen ze de parcours gewoon uitvoeren. Nadat ze allemaal goed bezig waren geweest hadden ze zeker weer een koekje verdient.

Donderdag 16 maart

De zon die scheen weer harstikke goed en het was prachtig weer om weer lekker met z’n alle naar buiten te gaan en dat gingen we ook zeker doen, maar eerst gingen we de kinderen natuurlijk weer ophalen van school. We gingen eerst een hapje fruit eten en daarna gingen we door verzoekjes van de kinderen naar Brabantia daar konden op het kunstgras voetballen of andere dingen doen. De kinderen mochten vandaag zelf kiezen wat ze gingen doen. Meesters Ray & Niels gingen voetballen en juffrouw Dafne die gingen yoga doen. Rond 17:00 werden al veel kinderen opgehaald dus besloten we weer  terug te gaan naar onze locatie om een lekker koekje te eten. Nadat we een koekje hebben gegeten gingen de meesten kinderen weer voetballen of de kinderen gingen binnen rustig kleuren. Het was weer een super mooie en gezellige dag.

Vrijdag 17 maart

Heel de week was het super mooie dag en zelfs vandaag was het weer geweldig weer. De kinderen waren erg moe van weer een drukke en lange week. We begonnen de dag met een stukje fruit nadat we kinderen hadden opgehaald hadden. We gingen daarna snel onze activiteit doen. Vandaag gingen we samen makers en krakers  spelen. De makers moesten ervoor zorgen dat de pionnen recht bleven en de krakers moesten ervoor zorgen dat de pionnen omgegooid bleven. De kinderen vonden dit echt super leuk en hebben dit 4 potjes gespeeld. Sommige kinderen waren moe dus die gingen binnen rustig kleuren of tekenen. Sommige kinderen wilde lekker buiten blijven. Het was deze week super mooi weer waardoor het echt een leuke week was. Nu lekker weekend houden!!



Ons team

Maartje Andonyadis Vestigingsmanager
Maartje Andonyadis Vestigingsmanager
Dafne van der Linden
Dafne van der Linden
Niels der Kinderen
Niels der Kinderen
Jordy Huijsmans
Jordy Huijsmans
Pedagogisch coaches
Pedagogisch coaches