Ons zoontje (7 jaar) vindt de (spel)activiteiten erg leuk. Hij gaat graag naar sportstuif. Hij vindt ook de begeleiding heel aardig. Activiteiten zijn meestal uitdagend en begeleiding helpt hem indien nodig.
We hebben onze zoon de sterren laten geven. Op de vraag wanneer hij 5 sterren zou geven, geeft hij aan dat wanneer het parcours nóg uitdagender zou zijn (bijv. met touwen en trapeze), hij dan 5 sterren zou geven 😉

Communicatie met ons als ouders is heel laagdrempelig, beide kanten op. Even appen en er wordt heel snel gereageerd. Een verademing.
Wij zijn erg tevreden.

Renée van Kraaij Renée van Kraaij
5 /5
bij Google reviews

Laat een review achter

XL-spellen, springkussen en op bezoek bij Sportstuif Meerhoven DBS in week 7-2022

Welkom bij de blog van Sportstuif Meerhoven Strijp! Elke week volgt op onze nieuwspagina op deze website een leuke terugblik over de activiteiten van de afgelopen week. In week 7 van maandag 14 februari tot en met vrijdag 18 februari zijn we weer lekker bezig geweest! We speelden XL twister, XL Jenga en XL 4-op-1-rij en we hadden zelfs een mooi springkussen! Lees je mee?

Maandag 14 februari

Op deze maandag hebben we bij Strijp XL spellen gespeeld met de kinderen. We hadden vanuit de loods een heel groot XL Twister doek meegenomen en we hadden ook een springkussen geleend. Hier hebben de kinderen lekker op kunnen spelen de hele middag, sommige wilden uiteindelijk niet mee naar huis met hun ouders omdat ze het zo leuk vonden. De kinderen deden op het springkussen verschillende tik en verstopspellen, denk hierbij aan politie en boefje en nog veel meer. Bij het grote Twister spel dobbelden we om de beurt met de dobbelsteen, zodat iedereen aan de beurt kwam. Het was een geslaagde dag!

Dinsdag 15 februari
Op deze dinsdag hebben de kinderen wederom lekker kunnen spelen op het grote springkussen. Dit kussen hadden we voor de gehele week geleend vanuit de loods van Sportstuif.
Dit omdat we iedere dag andere kinderen hebben op de locatie en daardoor ieder kind er ook minimaal 1 keer in de week op kon gaan spelen.

Woensdag 16 februari
Op woensdag zijn we met onze kinderen richting DBS Meerhoven gegaan om daar lekker de dag door te gaan brengen samen.
Vandaag was het de laatste dag dat we prima weer konden verwachten deze week, er waren namelijk maar liefst twee stormen aangekondigd voor de rest van de week. We startten deze woensdag rond het middaguur met het ophalen van alle kinderen. Iedereen had zelf een lekkere lunch meegenomen, we gingen deze verspreid over onze verschillende ruimtes eten met leeftijdgenootjes! Nadat we gegeten hadden mochten we even lekker vrij spelen, veel kinderen kiezen er dan voor om iets te knutselen. Nadat we even tijd hadden voor onszelf gingen we de jassen aandoen en naar buiten voor de activiteiten. Vandaag stonden schaatstikkertje en een olympische ringen estafette op het programma. Bij schaatstikkertje moesten de getikte kinderen een rondje om het tikveldje ‘schaatsen’! Bij de olympische ringen estafette moesten de kinderen een parcours afleggen en vervolgens om beurten een ring klaarleggen om uiteindelijk het teken van de olympische spelen goed te hebben liggen. Het was een leuke en sportieve middag!

Donderdag 17 februari
Op deze donderdag hadden 2 kinderen een studiedag vanuit hun school. In de ochtend zijn ze daarom lekker gaan spelen in de speeltuin bij DBS. Het zonnetje scheen lekker deze ochtend en bij de speeltuin hebben de kinderen zich even lekker kunnen uitkuren.
Daarna zijn we in de middag naar onze eigen locatie Strijp gegaan om daar de dag lekker voort te zetten.
Wederom hebben de kinderen dus lekker op het grote springkussen kunnen spelen samen. Daarnaast hadden we voor de kinderen die dit niet wilden nog andere activiteiten zoals met pijl en boog schieten en verschillende bordspellen binnen.

Vrijdag 18 februari
Op deze vrijdag mochten de kinderen van Strijp een vriendje of een vriendinnetje meenemen naar de locatie. Dit om eens lekker kennis te maken met Sportstuif. De kinderen hadden ook een vriendje of vriendinnetje meegenomen en met die kinderen hebben we eerst lekker fruit gegeten samen en vervolgens zijn we activiteiten gaan doen. Ook deze kinderen konden weer lekker gaan spelen op het grote springkussen. Nadat ze hiermee klaar waren zijn we binnen het grote XL Twister spel gaan spelen samen. Als laatste activiteit konden de kinderen nog het XL 4 op een rij spel gaan spelen. Als afsluiting van deze leuke dag kregen de kinderen nog lekker een klein koekje en een lekkere warme thee. De kinderen hadden echt een hele leuke dag gehad bij Sportstuif Strijp en konden nu gaan genieten van het welverdiende weekend.



Ons team

Maartje Andonyadis Vestigingsmanager
Maartje Andonyadis Vestigingsmanager
Dafne van der Linden
Dafne van der Linden
Niels der Kinderen
Niels der Kinderen
Jordy Huijsmans
Jordy Huijsmans
Pedagogisch coaches
Pedagogisch coaches