Amazing after school care, my daughter have so much fun there!

Eglė Svidraitė Eglė Svidraitė
/5
bij Google reviews

Laat een review achter

Week 45 - samen is het altijd feest!

Maandag

Maandag was er een van de kinderen jarig, uiteraard mocht hij bovenop de biljarttafel gaan staan en zongen we allemaal voor hem. Hij mocht ook een cadeautje uitzoeken en koos een slijmpotje. Daar is al meteen mee gespeelt, natuurlijk. 

Vervolgens gingen we naar buiten, het was heerlijk weer dus we konden lekker op het grasveld spelen. Daar deden we een spelletje genaamd de stopdans. Je danst dan op de muziek, maar zodra de muziek wordt stilgezet, moet je doodstil blijven staan.

 

Dinsdag en woensdag

Dinsdag en woensdag waren we in Meerhoven. Daar hadden ze speciaal de XL spellen voor de week. We begonnen eerst met een tikspel en vervolgens mochten we ons wagen aan XL Jenga. Dit was een groot succes en er werd nog lang over nagepraat.

Donderdag

Donderdag = gymzaaldag.Deze keer hadden we een heel uitgebreid parcours gemaakt, waarvan het maken even leuk was als het afleggen zelf. Daarnaast werd er natuurlijk ook nog gevoetbald met 2 echte zaalvoetbalgoals.

Vrijdag

Het eind van de week, het begin van het weekend. Tijd voor een feestje. De discolampen gingen weer aan en we hebben onze eigen minidisco gemaakt. 



Ons team

Maartje Andonyadis Vestigingsmanager
Maartje Andonyadis Vestigingsmanager
Dafne van der Linden
Dafne van der Linden
Niels der Kinderen
Niels der Kinderen
Jordy Huijsmans
Jordy Huijsmans
Pedagogisch coaches
Pedagogisch coaches