Ons zoontje (7 jaar) vindt de (spel)activiteiten erg leuk. Hij gaat graag naar sportstuif. Hij vindt ook de begeleiding heel aardig. Activiteiten zijn meestal uitdagend en begeleiding helpt hem indien nodig.
We hebben onze zoon de sterren laten geven. Op de vraag wanneer hij 5 sterren zou geven, geeft hij aan dat wanneer het parcours nóg uitdagender zou zijn (bijv. met touwen en trapeze), hij dan 5 sterren zou geven 😉

Communicatie met ons als ouders is heel laagdrempelig, beide kanten op. Even appen en er wordt heel snel gereageerd. Een verademing.
Wij zijn erg tevreden.

Renée van Kraaij Renée van Kraaij
5 /5
bij Google reviews

Laat een review achter

Week 38 - Hoe meer zielen, hoe meer vreugd

Deze week was een pechweek voor de kinderen van Sportstuif Meerhoven Strijp. Op maandag kregen we het nieuws dat een kindje in het gips zat nadat ze van de fiets was afgevallen. Daardoor kwamen zij en haar broer deze week niet naar de bso. Op donderdag kregen we nogmaals vervelend nieuws, dat een jongen ook in het gips zat, omdat hij zijn enkel had gebroken! Natuurlijk wensen we beide kinderen veel beterschap. Als het goed is, mag deze week het gips er al weer af. Laten we hopen op een spoedig herstel.

Gelukkig waren de andere kinderen wel aanwezig op maandag en op donderdag. Op die twee dagen hebben we het dan ook zo leuk mogelijk gemaakt.

Op maandag hadden we maar 2 kinderen, dus we zijn naar de kinderopvang in Meerhoven gegaan. Daar hebben we met heel veel kinderen tikkertje gedaan en ook nog levend kwartet! 

Op donderdag waren we met drie kinderen en een kindje dat mee kwam kijken. We hebben heerlijk gespeeld met z'n allen. We begonnen met het eten van wat lekker fruit op onze sportieve en gezonde bso. Vervolgens hebben we een aantal potjes jeu de boules gespeeld. Iedereen heeft wel een keer gewonnen. Daarna gingen we voetballen, want alle kinderen die er waren, hielden wel van een potje voetbal. Het was niet zo zonnig, maar door de actieve spellen hebben we het de hele dag lekker warm gehad.



Ons team

Maartje Andonyadis Vestigingsmanager
Maartje Andonyadis Vestigingsmanager
Dafne van der Linden
Dafne van der Linden
Niels der Kinderen
Niels der Kinderen
Jordy Huijsmans
Jordy Huijsmans
Pedagogisch coaches
Pedagogisch coaches