Onze kinderen gaan naar Sportstuif Eindhoven Strijp.
We zijn erg blij met de positieve en proactieve instelling van de begeleiding.
Buiten zijn en bewegen staan voorop bij deze Sportstuif. Altijd.
Voor ons bewijst Maartje (+team) iedere keer dat BSO plezier en energie oplevert als je het met passie doet.
Ga zo door!
Maarten en Femke

Maarten van Beugen Maarten van Beugen
5 /5
bij Google reviews

Laat een review achter

Week 36 – Eerste week Sportstuif Meerhoven Strijp

Maandag

Maandag mochten de eerste vier kinderen onze nieuwe sportieve kinderopvang ontdekken. Ze mochten zelf kiezen welk fruit ze graag wilden en wat ze wilden doen. Vanwege het lekkere weer zijn we de hele tijd buiten geweest. De kinderen speelden met het cadeautje dat we hadden gekregen van EHV handbal en na het fruit eten zijn we op het gras met de ballen gaan spelen. Als welkom service brachten we deze week de kinderen met onze mooie Sportstuif auto weer naar huis toe, om kwart voor vijf zijn we gaan rijden zodat iedereen op tijd thuis was.

Dinsdag

Op de dinsdag zijn we gezellig op bezoek gegaan bij Sportstuif Meerhoven. Vanwege het lekkere weer hebben we genoten van een drietal waterspelletjes. Vooral de estafette, waarbij de kinderen zoveel mogelijk water moesten verzamelen door met een bekertje door een parcours te lopen was een groot succes.

Woensdag

Deze dag was anders dan de vorige twee dagen. Er kwam een jongen kijken met zijn zus en zijn moeder. Speciaal voor hen kwamen er extra kinderen van Sportstuif Meerhoven naar ons toe voor wat spelletjes. Het was opnieuw lekker weer, dus het was nogmaals tijd voor waterspelletjes. Nadat we elkaar goed nat hadden gemaakt met de waterspuiten, hebben we nog baltikkertje gedaan met een natte bal. Na het vele rennen hebben we genoten van een waterijsje in de schaduw!

Donderdag

We begonnen deze middag met een oefening uitgezet door de kinderen zelf! Een voetbaloefening op het handbalveld. Vervolgens wilden de kinderen graag zelf het fruit snijden, ze hebben elkaar goed geholpen en het was een leuk moment om bij te kletsen. Na het fruit ook te hebben opgegeten hebben de kinderen nog lekker vrij buiten gespeeld en rond half zes heb ik ze netjes naar huis gebracht.

Vrijdag

Alweer de laatste dag van onze eerste week, wat is het voorbij gevlogen! Deze dag begon voor mij al in de ochtend, ik kreeg namelijk nog wat spelmaterialen bezorgd en ik heb nog wat extra sport spullen gekocht. Wat dat geweest is, krijg je volgende week te zien!

In de middag mocht ik weer twee kindjes ophalen en zijn we weer op bezoek gegaan bij Sportstuif Meerhoven. Daar hebben we veel met de lego gespeeld en hebben we verschillende tikspelletjes gedaan.

Om vier uur zijn we naar onze eigen locatie gegaan, want de koelkast werd om half vijf bezorgd. Ook op onze locatie hebben de kinderen met de lego gespeeld, kijk eens naar de mooie ontwerpen! Toen we klaar waren met onze ontwerpen, hebben we alles netjes opgeruimd en zijn de kinderen weer thuis afgezet.



Ons team

Maartje Andonyadis Vestigingsmanager
Maartje Andonyadis Vestigingsmanager
Dafne van der Linden
Dafne van der Linden
Niels der Kinderen
Niels der Kinderen
Jordy Huijsmans
Jordy Huijsmans
Pedagogisch coaches
Pedagogisch coaches