Mijn dochter zit hier op de BSO en heeft het ontzettend naar haar zin! De begeleiders zijn geweldig en houden de ouders up to date aan het einde van de dag wat ze allemaal hebben gedaan qua activiteiten. De kinderen zijn veel in beweging wat erg belangrijk is. Ga zo door Maartje

Manolya Yesil Manolya Yesil
5 /5
bij Google reviews

Laat een review achter

Waterparcours, buikschuiven en leger parcours in week 37-2023

Maandag 11 september
Na een super heet weekend was het weer een heerlijke dag om de maandag te beginnen. Het zonnetje scheen en iedereen was lekker buiten aan het spelen. Eerst hebben we natuurlijk een stuk fruit gegeten en hebben ons goed ingesmeerd tegen de zon. Sommige kinderen hadden zich omgekleed en hadden een zwembroek of bikini aan. Onze eerste activiteit was een waterparcours. De kinderen kregen een dienblad met twee bakjes water. Ze moesten dit vasthouden over het parcours want als ze dit lieten vallen kregen ze water over zich heen. Al was dat niet erg geweest door het warme weer. Na onze activiteit mochten de kinderen zelfstandig spelen. Sommige kinderen gingen water over elkaar heen gooien of ze gingen binnen rustig een spelletje spelen. Daarna snel onze handen wassen want we kregen een koekje! Kinderen werden alweer opgehaald en zo was de dag voorbij gevlogen.

Dinsdag 12 september
Vandaag was het net als gisteren weer heerlijk weer. Het was een heerlijk zonnetje, niet te warm maar gewoon perfect. De kinderen begonnen met het wassen van hun handen om een stuk fruit te gaan eten. We hadden meloen, appel, banaan & druiven. De kinderen vinden dit altijd de lekkerste soorten fruit. Na het fruit eten gingen we naar het grasveld. We begonnen met lieveheersbeestje tikkertje. We hadden twee tikkers, als je getikt werd moest je op je rug liggen met je armen en benen gestrekt omhoog. Je kon door iedereen bevrijd worden. Het enige wat ze moesten doen was diegene rustig omver duwen. Nadat we tikkertje hadden gedaan gingen we rupsbal spelen. We hadden twee teams, één team in het veld en één team mocht beginnen met de bal schieten. Als de bal geschoten werd moest het team dat in het veld stond zo snel mogelijk de bal pakken, achter elkaar gaan staan, de bal doorgeven over elkaars hoofd en de achterste speler moest stop roepen. Degene die geschoten had moest zoveel mogelijk rondjes lopen om het veld. Na de activiteit gingen we onze handen wassen en kreeg iedereen een koekje. Na het koekje eten was het alweer tijd dat iedereen langzaamaan werd opgehaald en hebben we weer een super leuke dag gehad op onze locatie!

Woensdag 13 september
Het is alweer woensdag en dat betekent dat de kinderen gezellig op de BSO lunchen. De kinderen hebben altijd boterhammen, pasta of rijst met kip mee. Allemaal lekkere dingen. Nadat iedereen zijn lunch op had mochten de kinderen zelfstandig spelen. Schaken, lego, spelletjes & hut bouwen zijn de meeste activiteiten die worden gedaan als ze zelfstandig mogen spelen. Meester Niels had vandaag een leger parcours uitgezet waarbij de kinderen ergens onderdoor moesten kruipen, overheen moesten springen en door de banden moesten rennen. De kinderen vonden dit echt super leuk om te doen en iedereen was aan het lachen op het eind. Daarna hebben we weer lekker een stukje fruit gegeten en een uur later weer een koekje. Het was weer een super leuke dag bij onze BSO!

Donderdag 14 september
Het was vandaag heerlijk weer en dat betekent goede zin in een nieuwe leuke dag. Op de donderdag is het altijd voetballen, voetballen en nog eens voetballen. Altijd partijtje tegen elkaar en wat wordt er dan ook fanatiek gespeeld. Nadat iedereen zijn handen gewassen had gingen we weer lekker een stukje fruit eten. Na het fruit eten begonnen we aan onze eerste activiteit, lijnentikkertje. Iedereen moest op de lijnen blijven rennen en als je getikt werd moest je erop zitten. Dit zorgde voor een blokkade en daardoor moesten de kinderen eroverheen of terug rennen. Onze tweede activiteit was hoepelpong. Er werden teams van drie gemaakt en die moesten de bal in de hoepels van het andere team gooien. Lukte dat, dan mocht die hoepel weg. Als alle hoepels van de tegenpartij weg waren dan had je gewonnen. Na onze activiteit kregen de kinderen een koekje en was het weer een geslaagde dag bij onze locatie!

 

Vrijdag 15 september
Vandaag was het heerlijk weer. Wij hadden er weer zin in en de kinderen gelukkig ook. De kinderen hadden allemaal een erg druk weekend voor de boeg als we ernaar vroegen. De kinderen begonnen als eerst lekker een stukje fruit te eten. Zoals appels, komkommer, druiven & meloen. Dit zijn de favorieten fruitsoorten van de kinderen. Omdat het weer heerlijk is buiten hebben we het grote zeil gepakt zodat de kinderen konden buikschuiven. Gelukkig hadden veel kinderen gymkleren mee zodat ze zich snel konden omkleden. We hadden daarna nog een lekker koekje gehad om deze week mee af te sluiten



Ons team

Maartje Andonyadis Vestigingsmanager
Maartje Andonyadis Vestigingsmanager
Dafne van der Linden
Dafne van der Linden
Niels der Kinderen
Niels der Kinderen
Jordy Huijsmans
Jordy Huijsmans
Pedagogisch coaches
Pedagogisch coaches