Sportstuif Strijp is een leuke BSO op een unieke locatie. De vrouwelijke én mannelijke PM-ers organiseren steeds leuke extra activiteiten.

Joep Joep
5 /5
bij Google reviews

Laat een review achter

voetgolf, handbal & frisbee week 06-2023

Maandag 6 januari

De dag begon erg regenachtig en overal was het nat en vies. Maar voor de leraren kan dat natuurlijk de pret niet bederven. We hadden er weer met zijn alle zin in om de kinderen op te halen. Eenmaal weer terug bij de bso gingen we vroeg fruit eten omdat we vandaag naar de gymzaal gingen. Voor de grote hadden we flag handbal en voor de kleintjes hadden we picoo. Daarna hebben we nog verstoppertje en anaamariaaa koekoek speelt. De kinderen hadden het erg naar zijn zin. Eenmaal weer terug gekomen bij onze locatie kregen de kinderen een koekje en gingen ze weer spelen met lego of kleuren of een spelletje.

Dinsdag 7 januari

Het was vandaag eindelijk weer mooi weer. Strakke blauwe lucht en de zon kwam er goed doorheen. Dus daarom gingen we ook lekker naar buiten ook al was het nog wel een beetje koud. De kinderen hadden eerst zichzelf vermaakt en de leraren gingen fruit snijden en uno spelen met de kinderen. Na het fruit eten gingen we onze jas aandoen en naar het grasveld bij onze locatie. Voor de grote kinderen hadden we op 8 plekken een klein cirkel gemaakt van pionnen. ze moesten elke keer met de frisbee bij de startplaats beginnen en in zo min gooien de frisbee in de cirkel krijgen. Bij de kleinere kinderen gingen we lummelen

Woensdag 8 januari

Woensdag was weer een prachtig weer alleen het waaide best wel koud. Ondanks zijn we toch lekker naar buiten gegaan met de kinderen. Ze mochten vandaag kiezen wat ze gingen doen. Keuze 1 was handbal en keuze 2 was voetgolf. Keuze 1 gingen ze leren hoe ze moesten gooien en keuze 2 was dat ze in zo min mogelijk schoten de pion moesten raken. Maar natuurlijk gingen de kinderen eerst lekker met zijn alle lunchen op de locatie. Nadat we onze activiteiten hadden gedaan waren al veel kinderen opgehaald. Iedereen had nog een lekker koekje gegeten en was het weer een fantastische dag.

Donderdag 9 januari

De leraren begonnen weer met de dag en iedereen had weer zin om de kinderen op te halen. De kinderen hadden er ook erg veel zin in en konden niet wachten weer lekker te gaan sporten. Eenmaal op onze locatie zijn de kinderen fanatiek geweest met lego en te kleuren. Daarom gingen de witte blaadjes er ook snel doorheen. Nadat we fruit hadden gegeten en meester Ray de activiteiten hadden klaar gezet, konden we beginnen. De onderbouw ging picoo tikkertje spelen en meester Rudy vond het ook erg leuk. De bovenbouw ging vandaag american footbal spelen. Waarbij ze lintjes op de middelen hadden. In plaats van dat ze je mochten tackelen, moesten ze de lintje proberen te pakken die om de middel zat. Nadat de activiteiten klaar waren begon het al beetje donker te worden en gingen de kinderen naar binnen voor een koekje. Het was weer een leuke dag.

Vrijdag 10 januari

Het was vandaag helaas wat minder mooi weer dan voorheen maar dat mag de pret niet bederven. De leraren hadden er weer zin in en begonnen met volle moed. De kinderen waren opgehaald en hebben heerlijk rustig gespeeld. Meester Niels had muziek aangezet en sommige kinderen gingen daarop dansen. Nadat we alles hadden opgeruimd en handen hadden gewassen. Was het tijd voor fruit. De kinderen gaan dan altijd praten met elkaar over alles en nog wat. Nadat Rudy en Jelle de activiteiten klaar hadden gezet, konden de kinderen de jassen aandoen en naar buiten gaan. bij de bovenbouw gingen ze bal/mik spel doen waarbij ze ballen moesten gooien op de grote bal in het midden en die moest naar de overkant. En de onderbouw ging ratten en raven spelen waarbij ze elkaar moesten tikken. Nadat de kinderen een koekje hebben gehad konden ze weer fijn verder spelen en daarna lekker weekend houden!



Ons team

Maartje Andonyadis Vestigingsmanager
Maartje Andonyadis Vestigingsmanager
Dafne van der Linden
Dafne van der Linden
Niels der Kinderen
Niels der Kinderen
Jordy Huijsmans
Jordy Huijsmans
Pedagogisch coaches
Pedagogisch coaches