Mijn dochter zit hier op de BSO en heeft het ontzettend naar haar zin! De begeleiders zijn geweldig en houden de ouders up to date aan het einde van de dag wat ze allemaal hebben gedaan qua activiteiten. De kinderen zijn veel in beweging wat erg belangrijk is. Ga zo door Maartje

Manolya Yesil Manolya Yesil
5 /5
bij Google reviews

Laat een review achter

Voetballen, sneeuwpop & weerwolven week 10-2023

Maandag 6 maart

Iedereen heeft weer een leuke weekend gehad. We beginnen de maandag weer met het schoonmaken en het controleren van de auto’s. In de ochtend was het erg regenachtig maar af en toe kwam de zon er goed door. We haalde de kinderen op van school en vele kinderen vroegen of we vandaag naar Brabantia kunnen gaan om daar te voetballen, we moesten even kijken wat het weer zou doen want daar hele tijd in de regen te staan was ook niet fijn. Nadat we fruit hadden gegeten begon de zon klein beetje door te schijnen en hadden we gekeken op buienalarm maar het bleef droog. We gingen naar Brabantia en de kinderen hadden de keuze om te gaan voetballen of in de speeltuin te spelen. Rond 17:00 zijn we weer terug gegaan naar onze locatie om een koekje te eten. Het was weer een leuke dag bij sportstuif ondanks het weer.

Dinsdag 7 maart

Vandaag was het de gehele dag regenachtig en overal lagen plassen. Dus het was erg vervelend om naar buiten te gaan. Gelukkig heeft Jeffrouw Maartje geregeld dat we naar de gymzaal konden. We hebben de kinderen opgehaald en iedereen was teleurgesteld dat we niet naar buiten konden gaan. De kinderen mochten eerst zelfstandig spelen en dat deden ze door lego, kleuren en vliegtuigjes maken. We gingen  fruit eten en de kinderen vonden het erg lekker. We hadden in gymzaal 2 grote goals neer gezet zodat de kinderen konden voetballen. De andere kant was balanceren met Juffrouw Dafne. De kinderen vonden het erg leuk in  gymzaal. We zijn er tot 17:00 geweest want daarna hadden andere mensen de gymzaal gehuurd. We zijn weer terug gegaan naar de locatie. De kinderen kregen natuurlijk weer een koekje.

Woensdag 8 maart

In de ochtend hadden Juffrouw Dafne en Meester Niels eerst peutergym maar ondanks het super slecht weer was hadden we een leuke les voorbereid binnen. De kinderen hebben heerlijk gedanst en gebalanceerd. De peutergym was afgelopen en het begon erg hard te sneeuwen maar gelukkig waren de wegen droog dus konden we goed de kinderen ophalen. De kinderen gingen eerst lekker boterham eten bij ons op locatie. Daarna gingen de kinderen sneeuwpoppen maken buiten omdat het er erg veel sneeuw lag bij ons op het grasveld. Sommige kinderen wilde niet naar buiten dus zijn ze binnen gebleven en hebben ze een grote hut gebouwd met doeken en stoelen. Het was een super leuke dag vandaag en de kinderen hebben erg genoten. Nadat de fruit en koekje hadden gegeten gingen ze kinderen met een grote lach naar huis.

Donderdag 9 maart

Vandaag begon meester Niels met een studiedag van slingertouw. We zijn samen met DBS gegaan zodat we kinderen iets leuks konden doen. De kinderen gingen daar eerst kleuren, uno spelen of lego. Als iedereen er was gingen we naar Veldhoven om te gaan bowlen. Daar hadden we voor een uurtje de baan gehuurd en dat vonden de kinderen erg leuk. Eenmaal terug bij DBS gingen de kinderen hun lunch op eten en toen alles op was gingen we terug naar onze eigen locatie. Daar zijn we de kinderen gaan ophalen. Het was vandaag weer erg regenachtig dus zijn we binnen gebleven. De bovenbouw heeft vandaag weerwolven gespeeld en de onderbouw hebben met wasknijpers de hoepels versiert. Ondanks het regenachtige weer hebben de kinderen toch een leuke dag gehad.

Vrijdag 10 maart 

Het was vandaag net zoals andere dagen regenachtig. We hebben de kinderen opgehaald van school en de meeste kinderen waren moe van heel de week weer. Ze begonnen vandaag zelfstandig te spelen en op vrijdag vinden ze lego erg leuk. Daar maken ze altijd de mooiste dingen. Vandaag was het popcorn dag bij ons. Door het slechte weer hebben we een film gekeken en kregen de kinderen popcorn. Na de film waren er al veel kinderen opgehaald en gingen de meeste kinderen al snel weekend vieren!!



Ons team

Maartje Andonyadis Vestigingsmanager
Maartje Andonyadis Vestigingsmanager
Dafne van der Linden
Dafne van der Linden
Niels der Kinderen
Niels der Kinderen
Jordy Huijsmans
Jordy Huijsmans
Pedagogisch coaches
Pedagogisch coaches