My daughter enjoys her time there, she can also move and play and get energy from the activities. At the beginning I went there because the other obvious alternative was busy and no slot for me, but now after a while I really like it to the sense that I turned of an offer from the other bso when my turn was up.

Thanks for the help and keep up the good work..

Hany Mohamed Hany Mohamed
5 /5
bij Google reviews

Laat een review achter

Voetballen, Cup cakes en lijntikkertje in week 28-2023

Maandag 10 Juli

De dag begon wat fris maar gelukkig toen we de kinderen gingen ophalen werd het alweer warm. Nadat we de kinderen hebben opgehaald gingen we gezamenlijk een lekker stuk fruit eten om daarna de activiteit te doen. De onderbouw ging ballen gooien tegen de muur om daarna de bal weer te vangen. Ze begonnen met een grote bal, makkelijk beginnen en als dat goed gaat dan proberen we het met een tennisbal. En dat is uiteindelijk iedereen gelukt HOE GOED!! De bovenbouw gingen proberen om ballen in de hoepel te gooien. Als ze een hoepel hadden aangeraakt ,mochten ze de hoepel om hun pion doen. Als alle hoepels verdeeld waren moesten ze de bal in een band gooien. Daar moest de bal in blijven liggen. Als je de bal in de de hoepel gooide kreeg je één punt en in de band 5 punten.  Als de hoepels en banden verdeeld waren gingen we de punten optellen en kijken wie er gewonnen had. Na onze activiteit gingen de kinderen hun hadden wassen en kregen ze een koekje

 

Vandaag was het erg warm op onze locatie. De kinderen hadden wij weer opgehaald van school en ze waren allemaal erg moe van deze hitte. Op dinsdag gaan de meeste jongens vaak voetballen maar zelfs dat vonden ze niet meer leuk door de warmte. Daarom gingen we tijdens het fruit eten lekker buiten zitten. Met een windje was dat prima uit te houden. Nadat we het fruit op hadden had meester Ray een rustige activiteit bedacht. In de schaduw gingen we onze zelfverzekerder maken. Dit gingen we doen door verschillende opdrachten zoals: ademhalingsoefeningen & onze houding. Na 10 minuten gingen we twee rijen tegenover elkaar maken en de kinderen moesten elkaar aankijken. Omstebeurt moest er iemand erdoorheen lopen zonder te reageren op de rest. De overige kinderen mochten hard praten en roepen naar diegene maar je mocht elkaar niet aanraken. De kinderen vonden dit super leuk om te doen en hebben hier zeker iets van geleerd! Na onze activiteit gingen we een ijsje eten en was onze super leuke dag weer voorbij.

Woensdag 12 Juli

De dag begon voor meester Niels en juffrouw Dafne zoals iedere woensdag met peutergym. Dit was de laatste keer dit schooljaar, na de zomervakantie eindigen we met de laatste les van deze lessenreeks. We hadden verschillende kleine opdrachten gedaan maar persoonlijk vond ik zaklopen het leukste. De kinderen konden dit al super goed en ze waren alleen maar aan het lachen!

Na de peutergym hebben we snel alles even opgeruimd voor de BSO. We hadden alle kinderen opgehaald en gingen we met zijn alle lunchen. Altijd een leuke moment dat we met de kinderen aan het eten zijn, kunnen praten en natuurlijk grapjes / moppen vertellen. De kinderen mochten nadat ze klaar waren en alles hebben opgeruimd zelfstandig spelen. We hadden onze activiteit al eerder gegeven dan normaal want er kwamen donkere wolken aan en wilden de kinderen nog wel laten bewegen. De activiteit was kamerverhuur, we hadden drie teams van zes kinderen. Ieder team had zes rechthoeken van pionnen. Ze gingen omstebeurt rennen en met stoepkrijt de lijnen maken. Hierdoor was het een dichte rechthoek geworden. Wie als eerste alle rechthoeken dicht hadden gemaakt had gewonnen. Na onze activiteit gingen we een koekje eten en was deze dag weer voorbij.

 

Donderdag 13 juli

Het was vandaag warm maar ook weer niet. Zodra de zon scheen was het warm maar als de zon achter de wolken verdween dan was het best fris maar dat mag de pret natuurlijk niet bederven. We hadden de kinderen opgehaald en ze hadden er weer onwijs veel zin in. Meester Ray & Niels gingen voetballen met de kinderen en dat vinden ze altijd super leuk. Nadat we fruit hadden gegeten ging Meester Ray met zeg jongens soort van training geven van voetbal. Juffrouw Dafne en meester Niels gingen met de andere kinderen lijntikkertje doen. Dit hebben we al vaker gedaan maar nu kwam er iets bij. Als je getikt werd moest je gaan zitten op de plek waar je getikt werd maar daar konden de kinderen niet meer doorheen. Na onze activiteit hadden we een jarige en dat moest natuurlijk gevierd worden! Wij gingen we met zijn alle zingen en er werd lekkere popcorn getrakteerd. De kinderen werden weer opgehaald en toen was het al bijna zomervakantie..... maar nog niet helemaal!

Vrijdag 14-7

Vandaag was het de laatste dag van onze stagiaire Evi.  Een jaar lang heeft ze op woensdag en vrijdag bij ons stage gelopen. Het is altijd een feestje als ze bij ons is dus daarom vonden wij het een goed idee om cupcakes te maken en versieren. Zelfs haar oude begeleider meester Rudy kwam nog even gedag zeggen. De kinderen waren vandaag al om 12.00 uur of 12:30 klaar op school, want het is natuurlijk vandaag de laatste schooldag. Iedereen heeft nu vakantie!! We hebben heerlijk een stukje fruit gegeten met zijn alle en zijn daarna begonnen aan onze activiteit. De kinderen moesten doormiddel 2 kleine hoepels, 1 grote hoepel, 1 lintje en 1 grote deken naar de overkant komen. Wie dat als eerste had gedaan heeft gewonnen! Wij willen Evi bedanken voor een gezellig jaar en succes in de toekomst en natuurlijk willen we de kinderen een fijne vakantie wensen!



Ons team

Maartje Andonyadis Vestigingsmanager
Maartje Andonyadis Vestigingsmanager
Dafne van der Linden
Dafne van der Linden
Niels der Kinderen
Niels der Kinderen
Jordy Huijsmans
Jordy Huijsmans
Pedagogisch coaches
Pedagogisch coaches