Sportstuif Strijp is een leuke BSO op een unieke locatie. De vrouwelijke én mannelijke PM-ers organiseren steeds leuke extra activiteiten.

Joep Joep
5 /5
bij Google reviews

Laat een review achter

Vakantie, bowlen & jumpsquare week 08-2023

Maandag 23-2

De vakantie is begonnen en we hebben er zin in! Vandaag beginnen we nog rustig qua carnaval, even bijkomen van het weekend. Iedereen mag lekker vrij spelen en is daar ook erg goed in. Dan, rond een uur of tien, is het tijd voor een lekkere cracker. Vervolgens doen we allemaal onze jassen aan, tijd voor ons eerste uitstapje van de vakantie; op naar Speeltuin de Hazenwinkel!  De kinderen vinden het helemaal geweldig, de meeste zijn er al vaker geweest en weten zo de leukste spelmaterialen te vinden. De paar die er nog nooit geweest zijn worden meegenomen of kijken zelf eens rustig rond wat er allemaal te beleven valt. In het vervolg nemen we de boterhammen mee voor lunch, want de kinderen wilden eigenlijk nog wel doorspelen, maar hadden ook honger. Op naar Sportstuif voor een paar lekkere boterhammen!
Een aantal kinderen werden al vroeg opgehaald, eigenlijk stond Chinese Muur op het programma, maar met 8 kinderen is er natuurlijk niet echt een muur om te bouwen. Daarom besloten we om gewoon lekker door te gaan met het vrij spel. De kinderen waren zo goed bezig in hun eigen wereld, dat ze het niet eens doorhadden. Zo hebben we de dag goed gevuld met lego, buiten voetballen en hele mooie tekeningen. Voor we het wisten, was iedereen opgehaald en eindigde de eerste dag van de vakantie

Dinsdag 24-2

Wij zijn inmiddels aangekomen bij de tweede dag van de Carnaval vakantie en alle kinderen en medewerkers kwamen aangekleed naar de BSO. Vandaag hebben wij lekker carnaval gevierd met onze locatie. Wij hebben gedanst, liedjes gezongen en stopdans gespeeld. Natuurlijk is dat niet alles wij hebben binnen en buiten verstoppertje gespeeld sommige van ons die kunnen zich zo goed verstoppen we hadden met ze allen moeten zoeken of ze te vinden. Na drie rondjes gespeeld te hebben begon het te regen dus wij gingen weer naar binnen. Binnen zijn wij met ballonnen aan de slag gegaan en met wat stiften mochten zij ze versieren. Je had ze moeten zien!  
Alle kleuren van de regenboog, wat hebben wij genoten zeg. Ben jij ook zo benieuwd naar wat dag drie van de Carnaval vakantie ons gaat brengen? 

Woensdag 25-2

We begonnen de dag met een lekker zonnetje en carnaval liedjes zitten nog steeds in ons hoofd. Ochtends begonnen de meeste kinderen met kleuren of voetballen om rustig wakker te worden. Meester Ray & Niels begonnen met cup cakes te maken. Na 25 minuten zagen ze er verrukkelijk uit. De kinderen mochten daarna zelf de cup cakes versieren en natuurlijk lekker op eten. Nadat we deze hadden opgegeten was het al bijna tijd om op tijd te lunchen want we moesten daarna al weer snel gaan naar ons volgende activiteit. Rond 13:00 kwamen we aan bij een andere locatie van sportstuif. Daar hadden ze een groot carnaval feest georganiseerd voor verschillende locatie. Daar hebben de kinderen verschillende spelletjes gespeeld zoals; stoelendans, stop dans & limbodansen. Rond 16:15 kregen de kinderen nog een zakje chips en zijn we weer terug gegaan naar onze eigen locatie. Daar stonden al een paar ouders te wachten en was de dag al weer snel om.

Donderdag 26-2

De kinderen waren alweer vroeg op onze locatie want we gingen ochtends bowlen! Eerst ging de onderbouw bowlen en daarna kwam de bovenbouw. De kinderen vonden het super leuk, alleen waren sommige ballen misschien net iets te zwaar. Sommige kinderen deden soms samen rollen omdat ze het anders te moeilijk vonden. Vooral de onderbouw was na het bowlen erg moe omdat het natuurlijk best veel kracht kost. Nadat iedereen weer op locatie was gingen we gezellig met zijn alle lekker lunchen en gezellig kletsen met elkaar. Nadat iedereen zijn of haar buikje gevuld was gingen de kinderen zelfstandig spelen door met lego, kleuren & voetbal te spelen. Om 16:00 liepen we naar de gymzaal om daar 10 tellen in de rimboe te spelen. Dat vonden de kinderen erg leuk. We hadden allemaal verschillende soorten materialen in de gymzaal gezet waarbij de kinderen zich dan konden verstoppen. Nadat we weer een koekje hadden gegeten terug bij onze locatie was het alweer tijd voor sommige kinderen naar huis te gaan. Het was weer een gezellige dag!

Vrijdag 27-2

Het begon met een mooie zonnige dag. De kinderen kwamen fris en fruitig weer bij ons. Nadat we alle kinderen hadden gingen we lekker naar buiten om daarna te spelen. Sommige kinderen gingen voetballen of andere overgooien. Paar kinderen bleven binnen om daar met de lego en te tekenen. nadat de kinderen alles hebben opgeruimd gingen we een lekkere boterham eten en natuurlijk hadden we daar gezellig gekletst. Middags gingen we naar jumpsquare in Eindhoven en dat vonden de kinderen heel erg leuk. Meteen na het eten gingen de bovenbouw en daarna de onderbouw. Toen de bovenbouw weg was hebben de kinderen een leuke film gekeken omdat de kinderen erg moe waren van deze week. Alle kinderen waren naar jumpsquare geweest en toen was het tijd voor een koekje en gingen de eerste kinderen alweer naar huis! Het was een erg gezellige vakantie week bij ons!



Ons team

Maartje Andonyadis Vestigingsmanager
Maartje Andonyadis Vestigingsmanager
Dafne van der Linden
Dafne van der Linden
Niels der Kinderen
Niels der Kinderen
Jordy Huijsmans
Jordy Huijsmans
Pedagogisch coaches
Pedagogisch coaches