Ons zoontje (7 jaar) vindt de (spel)activiteiten erg leuk. Hij gaat graag naar sportstuif. Hij vindt ook de begeleiding heel aardig. Activiteiten zijn meestal uitdagend en begeleiding helpt hem indien nodig.
We hebben onze zoon de sterren laten geven. Op de vraag wanneer hij 5 sterren zou geven, geeft hij aan dat wanneer het parcours nóg uitdagender zou zijn (bijv. met touwen en trapeze), hij dan 5 sterren zou geven 😉

Communicatie met ons als ouders is heel laagdrempelig, beide kanten op. Even appen en er wordt heel snel gereageerd. Een verademing.
Wij zijn erg tevreden.

Renée van Kraaij Renée van Kraaij
5 /5
bij Google reviews

Laat een review achter

Twister xl, pannakooi en sportstuif quiz in week 39-2023

Maandag 25 september

Deze week is een speciale week want deze week bestaan onze locatie drie jaar!! Hierdoor hadden we de gehele week super vette activiteiten.
We beginnen iedere maandag een half uur eerder zodat we de week even kunnen bespreken. Nadat we alles weer klaar hadden gezet en alvast het fruit gesneden was, gingen we kinderen alweer ophalen. De kinderen kwamen weer op onze locatie en hadden even tijd voor zichzelf te spelen. Lego en voetballen zijn altijd de grote favorieten. Alles snel opruimen en gingen we fruit eten. Na het fruit gingen we beginnen aan onze activiteiten. We hadden de groep in drieën verdeeld omdat we drie spellen hadden. De spellen waren twister xl, pannakooi & vier op een rij xl. Iedereen speelde dit tien minuten en daarna draaide we door. De kinderen vonden dit superleuk en wilde blijven spelen. Rond vijf uur had iedereen een lekker koekje en waren de activiteiten afgebroken. Het was vandaag een superleuke dag!

Dinsdag 26 september

Na een superleuke dag is er weer een nieuwe dag aangebroken. De collega’s hadden er weer zin in dus gingen we de kinderen ophalen. Nadat iedereen opgehaald is kregen ze even de tijd om lekker zelfstandig te spelen. Op de dinsdag is voetbal een leuke activiteit als ze zelfstandig iets mogen kiezen. Nadat iedereen alles weer hadden opgeruimd en lekker een stukje fruit ophadden. Begonnen we met chinees muur. We hadden twee tikkers en de kinderen moesten op een teken naar de overkant rennen. Werd je getikt moest op een lijn gaan staan met je benen open. Zo werd de speelveld kleiner maar je mocht wel tussen de benen kruipen. Nadat iedereen lekker de energie kwijt was begonnen we de groep in vier teams in te delen. We hadden een Sportstuif quiz georganiseerd. We hadden vragen over Sportstuif, sport & algemene vragen. De kinderen vonden dit superleuk om een keer te doen. Na de quiz kregen de kinderen een lekker koekje en was de dag alweer voorbij.

Woensdag 27 september

Het is woensdag en op woensdag komen de kinderen gezellig lunchen bij ons. De kinderen zijn altijd op tijd klaar met school. Ze namen de lekkerste dingen mee. Rijst, boterhammen of pasta. Iedereen had weer genoeg energie en om te gaan bouwen want we hadden vandaag xl lego stenen. De kinderen hadden een huis gebouwd, een bed, een bank & nog veel meer. De kinderen zijn hele dag bezig geweest met de lego stenen. Onze activiteit was dat de kinderen zelfstandig mochten bepalen waarmee ze mochten spelen. Ze hadden de keuze uit panna kooi, lego stenen, twister xl, vier op een rij & jenga xl. De kinderen hebben een superleuke middag gehad bij ons op de BSO

Donderdag 28 september

Het was vandaag heerlijk weertje om naar buiten te gaan te sporten maar eerst moeten we de kinderen ophalen en dat doen we altijd met veel plezier. Net zoals op de dinsdag is het altijd tijdens het vrij spelen partijtje met voetbal. Nadat er was afgefloten met partijtje gingen de kinderen lekker stukje fruit eten. We hadden vandaag op het menu banaan, appels, druiven & meloen. Dit vond iedereen erg lekker. Na stukje fruit zijn we naar buiten gegaan om onze eerste activiteit te geven en dat was piratentikkertje. We hadden twee tikkers en die hadden een zwaard (bal). Daarmee moesten ze proberen de andere kinderen mee te tikken. Werd je getikt moest je één arm op de rug houden, werd je nog een keer getikt moest je de andere arm op de rug houden, werd je nog een keer getikt moest je gaan hinkelen op één been en werd je als laatste keer getikt moest je op de grond zitten. Als iedereen warm was gingen we boksen. Je moest tweetallen maken. Eén iemand de bokshandschoenen en de andere de kussen waar ze tegen aan slaan. Dit vonden de kinderen natuurlijk superleuk. Nadat iedereen de handen zijn gaan wassen was het tijd voor een lekker koekje en was de dag alweer voorbij.

Vrijdag 29 september

Het was heel de week supermooi weer en vandaag was het iets minder maar dat mag de pret natuurlijk niet bederven want vandaag was het alweer de laatste dag van onze 3-jarige jubileum week. We begonnen de dag zoals iedere dag de kinderen weer op te halen. Eenmaal aangekomen op onze locatie mochten de kinderen zelfstandig spelen. lego is altijd op vrijdag het populairste wat de kinderen doen. Ze maken van de lego blokken altijd een tol waarmee ze wedstrijden spelen tegen elkaar. Na het vrij spelen hadden we alles opgeruimd en gingen ze de handjes wassen. Tussen half vier en kwart voor vier is het altijd fruit moment. Na het fruit moment hadden we de groep in tweeën gedeeld. De bovenbouw begonnen met nerf guns te schieten op bepaalde doelen de we hadden neergezet en de onderbouw begon kleine bolletjes te maken van deeg want we gingen i.p.v. een koekje wafels eten. Na twintig minuten gingen de kinderen ruilen van onderdeel. Na de activiteit deden we onze handen wassen en iedereen aan tafel want het was wafel tijd!! Iedereen had lekker van de wafel genoten en was het tijd om de dag weer af te sluiten. Wij hebben een super leuke week gehad op onze locatie!



Ons team

Maartje Andonyadis Vestigingsmanager
Maartje Andonyadis Vestigingsmanager
Dafne van der Linden
Dafne van der Linden
Niels der Kinderen
Niels der Kinderen
Jordy Huijsmans
Jordy Huijsmans
Pedagogisch coaches
Pedagogisch coaches