Kid enjoy everything here!
Kid can find most of sports and all of activities were organized very well!

zhaoming zuo zhaoming zuo
/5
bij Google reviews

Laat een review achter

Trimparcours, schatkamerroof & salto oefenen in week 04-2024

Maandag 22 januari

De dag begon met veel regen en alles was erg nat. Gelukkig hebben we de gymzaal vandaag, waar we droog konden sporten. We begonnen de dag met het ophalen van kinderen en iedereen was goed uitgerust. De kinderen hebben allemaal een leuke dag gehad op school en kwamen aan bij ons op locatie. Als alle kinderen aanwezig waren, begonnen we meteen met het eten van fruit. We kregen een belletje dat we eerder naar de gymzaal konden. Na het eten van fruit gingen we meteen onze jassen aandoen en onze tassen pakken. We hadden de gymzaal in tweeën gesplitst. Bij Maartje gingen ze voetballen met vier kleine doeltjes. Bij elk doeltje stond één iemand. Als er bij jou gescoord werd, ging je wisselen met degene die op de bank zaten. Dit vonden de kinderen echt leuk om te doen. Bij Dafne gingen ze salto-oefeningen leren. De kinderen begonnen met een koprol op een kleine mat. Als je het goed kon uitvoeren, mocht je beginnen bij de trampoline. Je sprong op de mat met beide benen en daarna een koprol. Als je dit goed kon, mocht je springen en in de lucht een koprol maken, dus een salto. De kinderen deden dit super goed en iedereen was goed op zijn eigen manier. Na de gymzaal gingen we terug naar onze locatie en daar kregen ze een lekker koekje. Na het koekje mochten de kinderen zelfstandig spelen en was het tijd om de dag af te sluiten.

Dinsdag 23 januari

We begonnen de dag net zoals iedere andere dag met het ophalen van de kinderen. Iedereen was aanwezig bij ons op locatie. De kinderen mochten vrij spelen, bijvoorbeeld door met Lego te bouwen, bingo te spelen of te kleuren. Na het vrije spelen was het tijd om fruit te eten. Tijdens het eten van fruit is het altijd leuk om bij de kinderen te zitten zodat we kunnen praten. Na het fruit was het tijd voor onze activiteit. We deden verschillende oefeningen met een bal. Voor de kleinere kinderen was dat overgooien met een stuit, en de oudere kinderen kregen een extra opdracht. Na de activiteit kregen de kinderen een koekje en werden ze weer langzaam opgehaald.

Woensdag 24 januari

We begonnen de dag met een WhatsApp-bericht waarin stond: "Zullen we vandaag naar het bos gaan?" Het was heerlijk weer en de zon scheen. Maar eerst was het tijd om de kinderen vanuit school op te halen. De kinderen hadden erg veel zin om naar Sportstuif te gaan. Als de kinderen aanwezig waren, mochten ze gaan lunchen. De kinderen namen altijd het lekkerste eten mee, zoals sushi, boterhammen of pasta. Na het eten wasten ze hun handen en monden. Daarna was het tijd om de jassen aan te doen en richting de auto te lopen, want we gingen naar het bos. Bij het bos was een trimparcours waar de kinderen verschillende onderdelen moesten uitvoeren. Dit vonden de kinderen erg leuk. Na het trimparcours was het tijd voor een klein rondje door het bos en daarna gingen we terug naar onze locatie. Terug bij onze locatie moesten de kinderen snel hun voeten stampen zodat al het zand buiten bleef liggen. Daarna wasten ze hun handen en was het tijd voor een heerlijk koekje. Na het koekje was het tijd om naar huis te gaan.

Donderdag 25 januari

Het is vandaag slecht weer, maar dat mag de pret natuurlijk niet bederven, want wij hebben er zin in en de kinderen ook. We haalden de kinderen weer op en het was tijd om eerst zelfstandig te spelen. Dit deden ze door met Lego te bouwen, een potje bingo te spelen of rustig een kleurplaat te tekenen. Als we fruit gaan eten, is het altijd belangrijk dat alles wordt opgeruimd, zodat we niet alles aan het einde van de dag hoeven op te ruimen. Tijdens het eten van fruit zaten wij altijd tussen de kinderen, zodat we gezellig konden kletsen. Na het fruit was het tijd voor onze activiteiten. De bovenbouw speelde Pico, waarmee ze verschillende soorten games met een controller in de hand konden spelen. Hiermee speelden ze zombie tikkertje of mollenjacht. Dit vonden de kinderen altijd super leuk en het is altijd handig met slecht weer. De onderbouw ging snel naar buiten toen het droog werd. Ze speelden het spel vuur, water, spons. De kinderen moesten proberen andere kinderen te tikken. Als je getikt werd, moest je je kaartje laten zien. Water verslaat vuur, vuur verslaat spons en spons verslaat water. Als je won, mocht je de kaarten houden en als je verloor, moest je een nieuw kaartje halen. Daarna speelden de kinderen nog tik tik wie ben ik. Dit vonden de kinderen ook super leuk om te doen, alleen wel moeilijk af en toe. Snel de handen wassen na de activiteit, want het was tijd voor een koekje. Na het koekje was het tijd om vrij te spelen en werden ze langzaam opgehaald.

Vrijdag 26 januari

 Het is alweer de laatste dag van deze week en wat is het toch snel gegaan. De kinderen werden weer opgehaald en het was tijd om vrij te spelen. Na het vrije spelen gingen we alles opruimen en was het tijd om fruit te eten. Na het fruit was het tijd voor onze activiteiten. We begonnen met hive-five tikkertje. We hadden twee tikkers en als je getikt was, moest je met je handen open staan en mocht je weer meedoen als iemand een hive-five kwam geven. Na meerdere keren tikspel gedaan te hebben, was het tijd voor onze andere activiteit. Dat was schatkamerroof. We hadden twee teams, elk team had een schatkamer met allerlei diamanten. Het doel was om de diamanten van het andere team te stelen zonder getikt te worden. De kinderen vonden dit super leuk om te doen. Na de activiteit was het tijd voor een koekje en langzaam aan tijd voor het weekend. Wij hebben een super leuke week gehad!



Ons team

Maartje Andonyadis Vestigingsmanager
Maartje Andonyadis Vestigingsmanager
Dafne van der Linden
Dafne van der Linden
Niels der Kinderen
Niels der Kinderen
Jordy Huijsmans
Jordy Huijsmans
Pedagogisch coaches
Pedagogisch coaches