Mijn dochter zit hier op de BSO en heeft het ontzettend naar haar zin! De begeleiders zijn geweldig en houden de ouders up to date aan het einde van de dag wat ze allemaal hebben gedaan qua activiteiten. De kinderen zijn veel in beweging wat erg belangrijk is. Ga zo door Maartje

Manolya Yesil Manolya Yesil
5 /5
bij Google reviews

Laat een review achter

Tien tellen in de rimboe, balontennis en safrispel in week 43-2023

Maandag 23 oktober  

Het weekend is voorbij gevlogen en het is weer tijd voor een nieuwe week. Wij hebben in het weekend heerlijk terug gekeken naar een leuke herfstvakantie maar het was nog niet over met de pret want er was alweer een studiedag vandaag. De kinderen hebben heel de ochtend spelletjes gespeeld. Jenga, Monopoly, kaarten & Uno zijn de spellen die ze het meeste hebben gespeeld. Om twaalf uur hebben we gezellig met zijn alle geluncht. Na de lunch zijn we even lekker naar buiten gegaan en hebben we gevoetbald. Om twee uur was het weer tijd om de andere kinderen op te halen want die moesten gewoon naar school. Eenmaal aangekomen bij ons op locatie was het tijd om een bordje met fruit te eten. We hadden appels, peren, bananen en druiven. Heerlijk vinden de kinderen dit altijd. Na het bordje fruit was het tijd voor onze activiteit. We begonnen met bommetje / stand in de mand. We hadden er een combinatie spel van gemaakt zodat de bal willekeurig naar de kinderen ging. Zo kwam niet elke keer hetzelfde kind aan de beurt. Dit vonden de kinderen echt mega leuk. Na twintig minuten was het tijd voor onze andere activiteit, nummer tikkertje. Alle kinderen kregen een nummer en moesten in een vierkant gaan staan. Wij riepen elke keer twee nummers. Deze twee kinderen werden de tikker. Werd je getikt, dan moest je op de grond zitten. Na onze activiteiten gingen de kinderen handen wassen en kregen ze een koekje. De tijd is weer voorbij gevlogen en wat hebben we een leuke dag gehad.

Dinsdag 24 oktober

Het is weer dinsdag en begonnen de dag met kinderen ophalen. Tijdens het ophalen komen altijd de leukste verhalen wat ze hebben gedaan tijdens school. Het heeft heel de ochtend geregend en op het moment dat de BSO begon kwam de zon door en konden we naar buiten. Half vier riepen we de kinderen naar binnen dat ze moesten opruimen waarmee ze aan het spelen waren. Het was weer tijd voor fruit. Het bordje met fruit gaat weer rond en de kinderen zijn lekker aan het smullen. Het was tijd voor onze activiteit en begonnen met Annemariakoekoek. Dit vinden de kinderen altijd super leuk. Na een aantal potjes te hebben gespeeld was het tijd voor tien tellen in de rimboe. De kinderen moesten zich verstoppen voor de zoeker. Werd je gevonden kon je een slinger maken met de kinderen doormiddel van de handen vast te houden. Hierdoor kan je op de hoekjes kijken en kun je zien waar iedereen zit. Na onze activiteit was het tijd voor een lekker koekje. Na het koekje gingen de kinderen nog voetballen, knutselen of met lego bouwen. Langzaam aan werden de kinderen alweer opgehaald en hebben we een super leuke dag gehad bij onze locatie.

Woensdag 25 oktober

Wat gaat de tijd toch hard want het is alweer woensdag. De kinderen zijn altijd om twaalf uur uit. We hebben de kinderen weer opgehaald en gaan weer gezellig met zijn alle lunchen. Tijdens de lunch komen altijd de leukste verhalen naar voren of leuke moppen. Nadat iedereen zijn lunch op gegeten had, handen hadden gewassen en de monden schoon waren gemaakt was het tijd voor vrij spelen. Tijdens het vrij spelen komt altijd de Lego doos naar voren maar ook de nieuwe kleurplaten. Het was tijd voor onze activiteit en we begonnen met stoelendans. We hebben drie potjes gespeeld omdat de kinderen dit super leuk vonden. Na stoelendans was het tijd voor ballonnentennis. Ze kregen per tweetal een ballon en moesten proberen zo vaak mogelijk over te slaan. Sommige kinderen kwamen wel tot de honderd. HOE GOED IS DAT! Na onze activiteit was het tijd voor een lekker stukje fruit en mochten de kinderen weer vrij spelen. Ook kregen ze nog een koekje en was het alweer tijd om naar huis te gaan.

Donderdag 26 oktober

Het is vandaag donderdag. Het was eindelijk droog en dat betekent naar buiten. Op donderdag zijn er veel kinderen die altijd voetballen. De kinderen die binnen bleven hebben met Lego gespeeld, kleurplaten ingekleurd en een potje schaken gespeeld. Om half vier was het weer tijd voor een bordje met fruit. Ook hadden we iemand die jarig was en dat hebben we natuurlijk gevierd. De kinderen hadden weer geluk want er werd ook getrakteerd. Na het fruit eten en de traktatie was het tijd voor onze activiteit en dat was safarispel, maar omdat het bijna Halloween is hebben we er een Halloween spel van gemaakt. We hadden spinnen, pompoen en heksen. De kinderen vonden dit super leuk om te doen. Na onze activiteit was het tijd voor een lekker koekje en mochten ze weer vrij spelen. Langzaam aan werden de kinderen weer opgehaald en was het weer een super leuke dag bij ons!

Vrijdag 27 oktober 

Het is alweer de laatste dag van de week en wat hebben we weer een super leuke week gehad. Ook vandaag staan wij er weer om de kinderen op te halen. De dag begon met af en toe zon met hier en daar wat regen. Nadat we alle kinderen hadden opgehaald was het tijd om fruit te gaan eten. We hadden wat eerder fruit gegeten zodat we nog snel naar buiten konden gaan voor onze activiteit. Onze eerste activiteit waren verschillen tikspellen. Zoals lijnentikkertje, chinees muur & Lekkerland viesland Halloween editie. We zijn toch nog dertig minuten naar buiten geweest vandaag. Nadat de kinderen de jassen hadden opgehangen na onze activiteit buiten mochten ze binnen een spin maken met wol. Dit vonden de kinderen super leuk en hadden de grootste spinnen gemaakt. Tijdens de binnen activiteit was het tijd voor een lekker koekje. Alles was weer opgeruimd en de kinderen werden langzaamaan opgehaald. Het was weer een top week en hebben weer super erg genoten!



Ons team

Maartje Andonyadis Vestigingsmanager
Maartje Andonyadis Vestigingsmanager
Dafne van der Linden
Dafne van der Linden
Niels der Kinderen
Niels der Kinderen
Jordy Huijsmans
Jordy Huijsmans
Pedagogisch coaches
Pedagogisch coaches