Onze kinderen gaan met veel plezier naar de sportstuif. Leuke spellen met de hele groep. Actie en plezier! Door de kleinschaligheid is er ook aandacht en betrokkenheid. Rustige, professionele en aardige begeleiding.

Mieke van Lierop Mieke van Lierop
5 /5
bij Google reviews

Laat een review achter

Sportstuif Meerhoven Strijp bestaat 1 jaar! Week 36-2022

Na 6 weken genoten te hebben van een heerlijke zomervakantie stond de eerste schooldag van het nieuwe schooljaar weer voor de deur! Dit brengt voor alle kinderen, maar ook voor de ouders altijd een beetje spanning met zich mee! Zijn de kinderen op tijd in de klas? Hebben ze een leuke juf of meester? Zitten ze nog bij hun vriendjes of vriendinnetjes in de klas? Zijn we de gymkleren of hun broodtrommeltje niet vergeten mee te geven? Worden de kinderen opgehaald door de begeleiders van Sportstuif? Dit zijn allemaal vragen die de ouders zich afvragen tijdens de eerste schoolweek.

De eerste week van het nieuwe schooljaar bestond bij Sportstuif Meerhoven Strijp uit een groot feest! Sportstuif Meerhoven Strijp bestaat namelijk 1 jaar! Dit jubileum hebben wij zeker niet voorbij laten gaan. Na het ophalen van de kinderen, fruit te hebben gegeten en gedronken te hebben kon het feest echt beginnen. Iedere dag zijn er te gekke springkussens opgezet voor de kinderen waar zij zich helemaal op konden uitleven! Naast het springen op de springkussen zijn er nog prachtige tekeningen gemaakt. Hebben de kinderen vrijgespeeld en heerlijk gevoetbald met de begeleiders.

 

Misschien is het jullie al wel opgevallen, maar binnen het team van Sportstuif Meerhoven Strijp zijn veel nieuwe gezichten te zien! Naast het bekende gezicht van Maartje wordt zij nu ondersteunt door haar nieuwe collega’s Birgit, Rudy en Ray. Dit super team gaat er samen met de kinderen een geweldig schooljaar van maken!



Ons team

Maartje Andonyadis Vestigingsmanager
Maartje Andonyadis Vestigingsmanager
Dafne van der Linden
Dafne van der Linden
Niels der Kinderen
Niels der Kinderen
Jordy Huijsmans
Jordy Huijsmans
Pedagogisch coaches
Pedagogisch coaches