Ons zoontje (7 jaar) vindt de (spel)activiteiten erg leuk. Hij gaat graag naar sportstuif. Hij vindt ook de begeleiding heel aardig. Activiteiten zijn meestal uitdagend en begeleiding helpt hem indien nodig.
We hebben onze zoon de sterren laten geven. Op de vraag wanneer hij 5 sterren zou geven, geeft hij aan dat wanneer het parcours nóg uitdagender zou zijn (bijv. met touwen en trapeze), hij dan 5 sterren zou geven 😉

Communicatie met ons als ouders is heel laagdrempelig, beide kanten op. Even appen en er wordt heel snel gereageerd. Een verademing.
Wij zijn erg tevreden.

Renée van Kraaij Renée van Kraaij
5 /5
bij Google reviews

Laat een review achter

Sneeuwpret, tien tellen in de rimboe & pinguïn bowlen in week 03-2024

Maandag 15 januari  

Het is weer maandag dat betekent dat we een nieuwe week tegemoet komen. We hebben alweer alles voorbereid om er een superleuke week van te maken. We begonnen de dag met bekers en fruit klaarzetten zodat als de kinderen komen ze meteen iets kunnen drinken. Als iedereen aanwezig is bij onze locatie is het tijd om fruit te eten. Wij gaan altijd gezellig bij de kinderen zitten zodat we één op één kunnen kletsen. Vooral na het weekend. Na het fruit was het tijd voor onze activiteiten.

Het heeft heel het weekend gesneeuwd en er lag overal nog sneeuw, vooral op het kunstgrasveld bij Brabantia. De kinderen konden kiezen of ze mee naar het kunstgrasveld gingen om een sneeuwpop te maken of ze mochten binnen blijven en gingen verschillende opdrachten met een ballon uitvoeren.
De kinderen hebben allemaal een grote sneeuwpop gemaakt of kinderen gingen voetballen in de sneeuw en dat vonden ze erg leuk omdat het overal erg glad was.

Iedereen ging weer lekker warm naar binnen en was het tijd om de handen te wassen en daarna kregen ze een lekker koekje. Na het koekje mochten de kinderen weer vrij spelen en werden langzaamaan weer opgehaald. Het was weer een leuke dag bij ons op de BSO!

Dinsdag 16 januari

Toen alle kinderen bij ons op locatie waren hebben ze de tijd gekregen om vrij te spelen. De kinderen deden dit vandaag vooral door lekker buiten met de sneeuw te spelen. Na het fruit eten zijn de kinderen weer verder gegaan met buiten spelen, hebben ze binnen een spelletje gedaan, maar was er daarnaast ook de mogelijkheid om kinderyoga te doen. Na al deze inspanning kregen alle kinderen een lekker koekje. Daarna werd iedereen weer langzaamaan opgehaald. De dag vloog voorbij vandaag.

Woensdag 17 januari

Het is weer woensdag en dat betekent dat de kinderen bij ons gezellig komen lunchen. Als we alle kinderen hebben opgehaald is het tijd om gezamenlijk te lunchen. De kinderen hebben altijd van alles meegenomen. Zoals sushi, pannenkoeken of boterhammen. Als de kinderen klaar zijn met eten mogen ze vrij spelen. Dit doen ze meestal met lego of tekenen. Het was erg glad buiten dus was het niet veilig voor de kinderen om buiten te spelen.

We begonnen aan onze activiteit en dat was tien tellen in de rimboe maar i.p.v. dit buiten te doen, deden we het binnen. We hadden allemaal verschillende verstopplekken gemaakt en hadden het donker gemaakt in de kantine. De kinderen vonden dit superleuk en wilde het de hele tijd doorspelen. Dat hebben we natuurlijk maar gedaan.

Na de activiteit was het tijd voor een stukje fruit en even ontspanning. Na het fruit eten mochten de kinderen weer vrij spelen. De kinderen kregen nog een lekker koekje en werden weer langzaamaan opgehaald. We hebben weer genoten!

Donderdag 18 januari

Het is nog steeds koud, nat en glad buiten maar dat mag onze dag natuurlijk niet verpesten. We hebben de kinderen weer opgehaald. Op de donderdag is het altijd voetballen. Er zijn dan altijd veel jongens uit de bovenbouw die voetbal helemaal geweldig vinden maar vandaag gingen we naar de gymzaal. Als iedereen aanwezig was gingen we snel een stukje fruit eten gezamenlijk en daarna met z’n alle naar de gymzaal. We hadden de zaal in tweeën gesplitst. Bij juffrouw Dafne ging je de handstand oefenen/leren en bij meester Niels ging je steen, papier, schaar spelen met een twist. Als je naar de overkant kwam kreeg je een punt maar je mocht daarna ook een penalty schieten. Had je die gescoord kreeg je nog een punt erbij. Dit vonden de kinderen erg leuk.

Eenmaal terug bij onze locatie kregen de kinderen een koekje en werden ze weer opgehaald. Het was wederom een erg leuke dag bij ons op de BSO!

Vrijdag 19 januari

Het is vandaag de laatste dag voor het weekend weer begint. De kinderen werden weer opgehaald door ons en iedereen was weer aanwezig bij onze locatie. De kinderen mochten eerst vrij spelen en op de vrijdag spelen de kinderen altijd of met de lego of gaan ze tekenen/kleuren. De kinderen maken altijd de grootste huizen met lego en vinden dat altijd superleuk om te doen. Nadat alles weer opgeruimd was, was het tijd voor een stukje fruit. Tijdens het fruit eten gaan wij er altijd bij zitten zodat we gezellig kunnen kletsen met de kinderen.

Na het fruit eten was het tijd voor onze activiteiten. We begonnen met iedereen is tikkertje. Dit deden we gezamenlijk. Daarna hebben we de groepen in tweeën gesplitst. De bovenbouw ging ver gooien met grote ijsblokken die we zelf hadden gemaakt en de onderbouw ging pinguïn bowlen. Dit vonden de kinderen mega leuk om te doen.

Iedereen ging weer snel naar binnen om op te warmen. De kinderen kregen natuurlijk na het handen wassen een lekker koekje en werden ze opgehaald om lekker weekend te vieren.



Ons team

Maartje Andonyadis Vestigingsmanager
Maartje Andonyadis Vestigingsmanager
Dafne van der Linden
Dafne van der Linden
Niels der Kinderen
Niels der Kinderen
Jordy Huijsmans
Jordy Huijsmans
Pedagogisch coaches
Pedagogisch coaches