Ons zoontje (7 jaar) vindt de (spel)activiteiten erg leuk. Hij gaat graag naar sportstuif. Hij vindt ook de begeleiding heel aardig. Activiteiten zijn meestal uitdagend en begeleiding helpt hem indien nodig.
We hebben onze zoon de sterren laten geven. Op de vraag wanneer hij 5 sterren zou geven, geeft hij aan dat wanneer het parcours nóg uitdagender zou zijn (bijv. met touwen en trapeze), hij dan 5 sterren zou geven 😉

Communicatie met ons als ouders is heel laagdrempelig, beide kanten op. Even appen en er wordt heel snel gereageerd. Een verademing.
Wij zijn erg tevreden.

Renée van Kraaij Renée van Kraaij
5 /5
bij Google reviews

Laat een review achter

Slingertikkertje, kickball en dievenspel in week 40-2023

Maandag 2 oktober

Het weekend is alweer voorbij! Tijd om de blauwe bussen weer te pakken om de kinderen op te halen. In de bus is het altijd gezellig kletsen met elkaar wat we in het weekend gedaan hebben.
Aangekomen bij de BSO kregen de kinderen een lekker bordje met fruit. Na het fruit zijn we begonnen aan onze eerste activiteit en dat was slingertikkertje. We begonnen met één tikker, maar als je getikt werd moest je de hand vasthouden van de tikker. Zo maakte we een super grote slinger met de kinderen die waren getikt. Na slingertikkertje was het tijd voor onze tweede activiteit en dat was jager bal. We hadden twee tikkers met de bal en die moesten de andere kinderen afgooien. Was je af, dan moest je gaan zitten op de grond. Na één minuut deden we wisselen van tikker.
Na onze activiteiten was het tijd voor een heerlijk koekje en dat hadden ze verdiend hoor! Het was weer een super leuke dag bij ons op de BSO!

Dinsdag 3 oktober

Gister was het een super leuke dag met prachtig weer. Vandaag hadden wij er weer zin in om er een leuke dag van te maken. Alleen mocht het niet baten met het weer. Gelukkig hebben we een grote locatie om de kinderen nog te vermaken. Iedereen kreeg een lekker stukje fruit en kreeg energie om er lekker tegenaan te gaan. We begonnen met onze activiteit en dat was knikkeren. Iedereen had een knikker en moest proberen om in één keer de knikker in het gat te gooien. Was dat gelukt kreeg je een punt. Na het knikkeren moest iedereen twee grote rondjes rennen om het veld, omdat het even droog was. Zo kon iedereen even zijn energie kwijt. Natuurlijk kreeg iedereen een koekje daarna en was het alweer tijd om de dag af te sluiten.

Woensdag 4 oktober

Het was weer tijd voor een studiedag. De kinderen van basisschool I-start/salto kwamen vandaag de gehele dag. De kinderen waren samen met meester Jordy naar Ballorig geweest. Daar hebben ze heel de ochtend lekker gespeeld.
Ook zijn de kinderen eerder uit dan normaal omdat het woensdag is. De kinderen gaan altijd gezellig gezamenlijk lunchen met de meesters en juffen. Nadat iedereen zijn buikje rond had gegeten en weer energie had gekregen van het eten, was het tijd voor onze activiteit. We begonnen met piratentikkertje. De kinderen moesten de ballen ontwijken want als je de bal geraakt had, moest je verder spelen met een arm op je rug. Als je nog een keer de bal raakte moest er weer een arm op je rug. Als je nog een keer de bal raakte moest je op een been gaan staan en als je nog een keer werd geraakt moest je gaan zitten en was je af. De volgende activiteit was kickball. We hadden twee teams gemaakt. Eén team begon in het veld en één team begon langs de kant. Het team dat langs de kant begon moest om de beurt de bal schoppen. Had je geschopt moest je zo snel mogelijk rennen voor een home-run. Het team dat in het veld stond moest zo snel mogelijk de bal in een hoepel leggen. Was dat gelukt dan moest iedereen stoppen. Op het moment dat iedereen was geweest gingen we ruilen. Het team dat de meeste home-runs had gemaakt, had gewonnen. Daarna kregen ze weer een lekker koekje en was de dag alweer voorbij.   

Donderdag 5 oktober 

Vandaag was het weer een studiedag. We verwelkomen de kinderen dan al vanaf half acht op onze locatie. Als ze waren aangekomen mochten ze vrij spelen. Dit deden ze door te voetballen & knutselen. Rond half tien hadden we een lekker stukje fruit. Na het fruit eten begonnen we aan onze activiteit. We deden chinees muur tikkertje, als je getikt was moest je dit keer geen muur maken, maar blijven staan op de plek waar je getikt was. Hierdoor kon je ook kinderen gaan tikken. De andere kinderen moesten dus goed opletten waar ze liepen. Na de activiteit mochten de kinderen weer vrij spelen.
In de middag waren alle kinderen aanwezig, want sommige kinderen hadden geen studiedag vandaag. We begonnen hier ook met een lekker stukje fruit en deden daarna de activiteit. De activiteit was steen, papier & schaar. Dit is altijd een super leuke spel waarbij de kinderen goed en enthousiast meedoen. Daarna was het tijd voor het dievenspel. We hadden vier teams en ieder team had vier verschillende kleuren pionnen. Het doel van het spel was om vier pionnen met dezelfde kleur in je hoepel te krijgen. Was dat gelukt dan had gewonnen. De kinderen vonden dit super leuk om te doen. Na de activiteit hadden we zelf gemaakte appelflappen en dit mochten de kinderen eten i.p.v. een koekje. Wat een geluk! Het was weer een super gezellige dag bij ons!

Vrijdag 6 oktober

Het is alweer vrijdag en dat betekent, bijna weekend! De kinderen hadden weer super leuke verhalen wat ze gingen doen in het weekend. Zoals naar de Efteling of naar de dierentuin. Nadat we alle leuke verhalen hadden gehoord tijdens het ophalen was het tijd voor een lekker stukje fruit. Het fruit doen we altijd op een bordje en dan pakken ze er één. Op het bordje ligt meestal een appel, banaan, komkommer en wortel. Na het fruit moment was het tijd voor onze activiteit, andersom verstoppertje. Er is nu maar één iemand die zich verstopt en de rest zijn de zoekers. Als je de verstopper gevonden hebt ga je erbij. Het spel stopt pas als alle kinderen bij de verstopper zijn. De kinderen vonden dit super leuk om te doen. Na een aantal keer gespeeld te hebben gingen we normaal verstoppertje spelen. De Sportstuif juffen en meester gingen verstoppen en de kinderen moesten ons zoeken. Als alle Sportstuif juffen en meester waren gevonden was het tijd om te wisselen. Na de activiteit begon iedereen zijn handen weer te wassen omdat die vies waren na het verstoppen. Iedereen kreeg weer een lekker koekje en was het tijd om weekend te gaan houden.



Ons team

Maartje Andonyadis Vestigingsmanager
Maartje Andonyadis Vestigingsmanager
Dafne van der Linden
Dafne van der Linden
Niels der Kinderen
Niels der Kinderen
Jordy Huijsmans
Jordy Huijsmans
Pedagogisch coaches
Pedagogisch coaches