Ons zoontje (7 jaar) vindt de (spel)activiteiten erg leuk. Hij gaat graag naar sportstuif. Hij vindt ook de begeleiding heel aardig. Activiteiten zijn meestal uitdagend en begeleiding helpt hem indien nodig.
We hebben onze zoon de sterren laten geven. Op de vraag wanneer hij 5 sterren zou geven, geeft hij aan dat wanneer het parcours nóg uitdagender zou zijn (bijv. met touwen en trapeze), hij dan 5 sterren zou geven 😉

Communicatie met ons als ouders is heel laagdrempelig, beide kanten op. Even appen en er wordt heel snel gereageerd. Een verademing.
Wij zijn erg tevreden.

Renée van Kraaij Renée van Kraaij
5 /5
bij Google reviews

Laat een review achter

Pakjesavond, tien tellen in de rimboe en frisbee golf in week 49-2023

Maandag 4 december

Er is weer een nieuwe week aangebroken en dat bekent dat we weer een klein overleg hebben met het team. We gaan alles bespreken wat er deze week bij onze locatie gaat gebeuren.

We gingen de kinderen weer ophalen en dat was erg gezellig. De kinderen begonnen verhalen te vertellen dat ze Sinterklaas hadden gezien of dat ze cadeaus hadden gekregen van Sinterklaas. Eenmaal aangekomen bij ons op de BSO vonden de kinderen cadeaus die we hadden gekregen van Sinterklaas. Zo hebben we verschillende spelletjes gekregen en hebben we pingpong batjes gekregen. Dat vinden de kinderen natuurlijk harstikke leuk. Ze wilde meteen de nieuwe cadeaus uitpakken maar het was eerst tijd voor een stukje fruit.

Na het fruit moment was het tijd voor onze activiteit. We gingen met de kinderen Pico spelen. Iedereen kreeg een controller. Met Pico kan je allerlei verschillende spelletjes meespelen. De kinderen waren aan het lachen en vonden dit superleuk om te spelen. Andere kinderen waren de nieuwe pingpong batjes aan het uittesten. Tijdens het spelen zeiden de kinderen dat ze dit echt leuk vonden voor als het buiten zo slecht weer is. Dat heeft de Sint goed gedaan.

Na de activiteit was het alweer tijd voor een koekje en daarna mochten ze weer vrij spelen. De kinderen werden alweer rustig aan opgehaald. Het was weer een leuke dag bij ons op de BSO!

Dinsdag 5 december 

Het is vandaag pakjesavond dus de kinderen waren allemaal zenuwachtig voor wat ze zouden krijgen. Dit hebben we allemaal gehoord tijdens het ophalen van de kinderen. Ze waren aan het vertellen wat ze allemaal op het verlanglijstje hadden staan. Vandaag was het weer slecht weer dus moesten we binnen blijven. Opeens riep een kind dat ze een cadeau zag staan. Is Sinterklaas alweer langs geweest?! Op het cadeau stond een gedicht. Deze mochten de kinderen voorlezen. Tijdens het gedicht stonden verschillende hints waar de cadeaus verstopt waren. De kinderen gingen natuurlijk gelijk zoeken. Na een paar minuten hadden we alle cadeau gevonden en was het tijd om ze open te maken. We hebben het spel vijf seconden gekregen, een nieuwe voetbal en halli galli. De cadeaus gingen even aan de kant want het was tijd voor een stukje fruit.

Na het fruit eten gingen we verschillende opdrachten uitvoeren met pepernoten. Eerst moesten de kinderen een zo hoog mogelijke toren te maken met pepernoten, daarna moesten ze de pepernoot op de oor, voorhoofd, oog en neus leggen en daarna proberen op te vangen met de hand. Als je de pepernoot had gevangen mocht je het natuurlijk opeten. De verschillende opdrachten vonden de kinderen leuk, of vonden ze het opeten het leukst…?

De kinderen mochten nu lekker spelen met de nieuwe spelletjes. De kinderen hebben hier heel de middag mee gespeeld. Het was weer een superleuke dag bij ons op de BSO

Woensdag 6 december 

De kinderen waren helemaal enthousiast omdat ze allemaal super veel cadeaus hebben gekregen. Op de woensdag doen we altijd gezellig samen lunchen dus we hebben alle verhalen gehoord. Gelukkig waren alle kinderen lief geweest en hebben ze cadeautjes gekregen van Sinterklaas.

Nadat we onze handen hebben gewassen was het tijd om naar een andere locatie te gaan omdat bij ons de verwarming kapot was dus was het erg koud bij ons. Bij de andere locatie konden de kinderen in de speeltuin spelen, voetballen en tafelvoetbal. De kinderen hebben hier echt een leuke dag gehad. Rond vijf uur zijn we teruggegaan en gingen de kinderen weer zelfstandig spelen. Dit deden ze door te knutselen, bouwen met Lego en met onze nieuwe spelletjes te spelen. De kinderen werden weer opgehaald en was het weer een superleuke dag bij ons op de BSO!

Donderdag 7 december 

We mochten vandaag weer naar de gymzaal en dat vinden de kinderen altijd superleuk om te doen. Nadat we alle kinderen hadden opgehaald en iedereen een stukje fruit had gegeten. Was het tijd om naar de gymzaal te gaan. De kinderen gingen de schoenen uit doen en op bloten voeten de gymzaal in, want op sokken is het altijd gevaarlijk.

De kinderen begonnen met wc-tikkertje. Als je getikt bent moet je zitten alsof je op de wc zit met je arm omhoog. Je mag weer meedoen als iemand je arm omlaag doet. Dit mag iedereen doen. Na verschillende tikkers was het tijd voor een nieuwe spel. We hadden vier vierkanten, ieder vierkant was een stad. De kinderen kwamen met Amsterdam, Eindhoven, Leeuwarden en Groningen. De kinderen werden verdeeld over drie vierkanten en één vierkant was zonder kinderen. Als we de stad riepen waar de kinderen instonden moest je zo snel mogelijk naar de het lege vierkant. In het midden stond een tikker dus moest je zo snel mogelijk om de tikker heen rennen. Na dit paar keer gedaan te hebben was het tijd voor onze laatste activiteit. Dat was tien tellen in de rimboe. We hadden verschillende materialen neergezet waar ze achter konden schuilen. Na een uur in de gymzaal met verschillende activiteiten was het tijd om weer terug te gaan naar onze locatie.

Terug op onze locatie was het tijd om de handen te wassen en iedereen kreeg daarna een lekker koekje, want dat hadden ze zeker verdiend. De kinderen werden weer rustig aan opgehaald en was het weer een superleuke dag bij ons op de BSO!

Vrijdag 8 december 

Het is alweer de laatste dag van deze superleuke week. We begonnen de dag zoals iedere dag met het klaarzetten van de bekers en het fruit snijden. De kinderen hebben we opgehaald en ze begonnen met vrij spelen. Het was leuk om te zien dat ze de nieuwe spelletjes gingen uittesten die we van Sinterklaas hadden gekregen. Nadat we alles weer hadden opgeruimd was het tijd om de handen te wassen en aan tafel te gaan zitten, want het was tijd om fruit te eten.

Na het fruit gingen we onze activiteit geven en dat was vandaag frisbee golf. Met onze eigen Sportstuif frisbee moesten de kinderen vier holes in zo min mogelijk gooien te voltooien. Maar we begonnen natuurlijk eerst met de techniek van gooien. De kinderen gingen tegenover elkaar staan en moesten de frisbee naar de overkant gooien. Na een paar keer gooien mochten de kinderen aan de slag. Sommige kinderen waren supersnel klaar en deden een wedstrijdje met de meester.

Na onze activiteit was het tijd voor een koekje, nadat de kinderen de handen hadden gewassen. Na het koekje gingen de kinderen weer zelfstandig spelen en werden één voor één weer opgehaald om weekend te vieren.

Wij hebben een superleuke week gehad en de kinderen ook!



Ons team

Maartje Andonyadis Vestigingsmanager
Maartje Andonyadis Vestigingsmanager
Dafne van der Linden
Dafne van der Linden
Niels der Kinderen
Niels der Kinderen
Jordy Huijsmans
Jordy Huijsmans
Pedagogisch coaches
Pedagogisch coaches